✅ PlayStation Plus Deluxe - 3 måneder (Türkiye)

Opdatering: På grund af den kommende nytårsferie ændres arbejdsplanen. Den 31. december arbejder vi til klokken 15.00 Moskva-tid, og den 1. januar begynder vi at arbejde fra klokken 15.00 Moskva-tid. Vi tager imod bestillinger, men varer bliver først leveret efter kl. 15.00 den 1. januar.

Betaling kan foretages med et hvilket som helst bankkort, og du kan bruge Enot.io-tjenesten, hvis du er i Rusland. Vi tilbyder en minimumskommission.

For nemheds skyld giver vi en unik kode, som skal kommunikeres til sælgeren gennem personlig korrespondance. Herefter skal du give oplysninger fra en PlayStation-konto, der er registreret i Tyrkiet og oprettet for mere end 5 dage siden. Alt fungerer i Rusland, og du vil modtage et abonnement på din PlayStation Plus Deluxe (Premium) konto.

Du skal angive dit login og adgangskode for at logge ind på den konto, hvor abonnementet vil blive tilføjet. Du kan oprette en ny konto eller bruge en eksisterende, men det vigtigste er, at kontoområdet er angivet som Tyrkiet. Efter at have modtaget en unik kode, login og adgangskode fra dig, vil sælgeren aktivere abonnementet på din konto inden for 15 minutter til 12 timer.

Bemærk venligst, at produktet, der sælges, er lovligt, og at aktiveringsregionen er Tyrkiet. Anvendelsesområdet kan være enhver. Vi anbefaler, at du tilføjer en konto til din konsol og bruger den i 5 dage, før du køber et abonnement. Derudover må du ikke have aktive abonnementer på tidspunktet for abonnementsaktivering.

Genopfyldning af saldi er i øjeblikket ikke tilgængelig. Hvis du allerede har et aktivt abonnement, kan vi kun hjælpe med køb af spil og tilføjelser.

Tiden for udstedelse af varer kan variere fra 15 minutter til 12 timer, men vi forsøger at sikre den hurtigst mulige levering. Bemærk venligst, at dette produkt har et lille antal salg og anmeldelser, så vi anbefaler, at du læser anmeldelserne i vores profil. Vores supportservice er åben fra 11:00 til 24:00 Moskva-tid.

Vi ønsker dig glædelig ferie!

✅ [PlayStation Plus](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PlayStation%20Plus&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PlayStation%20Plus.) Deluxe - 3 måneder (Türkiye)

PlayStation Plus Deluxe er et premium-abonnement til PlayStation, der giver dig adgang til eksklusive spil og tilbud, plus gratis adgang til multiplayer- og cloud-lagring for at gemme dine spil. Dette abonnement er gyldigt i 3 måneder og er aktiveret i Türkiye-regionen.

Med PlayStation Plus Deluxe kan du få adgang til over 100 gratis spil, inklusive PlayStation eksklusive. Du vil også modtage særlige tilbud og rabatter på spil, tilføjelser og andre digitale varer.

Ved at bruge cloud storage kan du gemme dine spil i skyen og fortsætte med at spille på en anden PlayStation-konsol uden at miste dine gemte fremskridt. Og adgang til multiplayer giver dig mulighed for at spille sammen med venner og andre spillere fra hele verden.

PlayStation Plus Deluxe 3 måneders abonnementet er et godt valg for alle PlayStation-spillere, der ønsker at få mest muligt ud af deres spiloplevelse. Og aktiveringsregionen - Türkiye, giver adgang til eksklusive tilbud fra denne region.

Køb PlayStation Plus Deluxe 3 Months (Tyrkiet) fra vores digitale butik i dag, og nyd alle de fordele, der følger med dette premium-abonnement.

PlayStation Plus Deluxe - 3 måneder (Tyrkiet) er et premium-abonnement på PlayStation-konsollen, der giver dig adgang til eksklusive spil og tilbud samt gratis adgang til multiplayer- og cloud-lagerplads for at gemme dine spil. Dette abonnement er gyldigt i 3 måneder og er aktiveret i Türkiye-regionen. Ved hjælp af PlayStation Plus Deluxe inkluderer over 100 gratis spil, inklusive eksklusive PlayStation, plus særlige tilbud og rabatter på spil, tilføjelser og andre digitale genstande.

Ved at bruge cloud storage kan du gemme dine spil i skyen og fortsætte med at spille på en anden PlayStation-konsol uden at miste dine gemte fremskridt. Og adgang til multiplayer giver dig mulighed for at spille sammen med venner og andre spillere fra hele verden. Aktiveringsregionen er Tyrkiet, der giver adgang til eksklusive tilbud fra denne region.

For at købe et abonnement skal du angive oplysninger fra en PlayStation-konto, der er registreret i Tyrkiet og oprettet for mere end 5 dage siden. Herefter vil sælgeren aktivere abonnementet på din konto inden for 15 minutter til 12 timer. Det er vigtigt at bemærke, at du ikke bør have nogen aktive abonnementer på tidspunktet for abonnementsaktivering. Varer bliver først leveret efter kl. 15.00 den 1. januar, men vi bestræber os på at levere den hurtigst mulige levering.


***


PlayStation Plus Deluxe er et tre måneders abonnement på PlayStation-spillekonsollen, der giver dig adgang til eksklusive spil, PlayStation Store-rabatter og gratis spil hver måned. Tyrkisk version PlayStation Plus Deluxe giver de samme funktioner som andre versioner af dette abonnement, men kan have nogle forskelle i adgangen til visse spil og rabatter på PlayStation Store. Alt i alt er dette en fantastisk måde at forbedre din PlayStation-spiloplevelse på, få adgang til eksklusivt indhold og spare på spilkøb.


***


  1. PlayStation Plus Deluxe er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive spil og gratis spil hver måned.
  2. Jeg bestilte PlayStation Plus Deluxe - 3 måneder i Tyrkiet og blev overrasket over, hvor hurtigt jeg modtog min kode.
  3. Med PlayStation Plus Deluxe - 3 måneder fik jeg adgang til en masse gratis spil, som jeg normalt ikke ville købe.
  4. Jeg har brugt PlayStation Plus i flere år nu, og Deluxe-versionen med 3 måneders bonusser var et godt valg for mig.
  5. Hvis du elsker at spille på PlayStation, så er PlayStation Plus Deluxe et must-køb, der vil hjælpe dig med at spare penge på spil og få mere ud af din spiloplevelse.
  6. PlayStation Plus Deluxe - 3 måneder giver dig mulighed for at spille onlinespil med venner, hvilket gør spiloplevelsen endnu sjovere.
  7. At købe PlayStation Plus Deluxe - 3 måneder i Tyrkiet er pengene værd, da du får adgang til mange bonusser og gratis spil.
  8. Jeg er meget tilfreds med mit køb af PlayStation Plus Deluxe - 3 måneder. Nu har jeg adgang til eksklusive spil og muligheden for at spille online med mine venner.
  9. PlayStation Plus Deluxe er en fantastisk måde at spare penge på spil og få adgang til eksklusive spil og bonusser.
  10. Jeg anbefaler PlayStation Plus Deluxe - 3 Months til alle, der ønsker at få mere ud af deres PlayStation-spiloplevelse og spare penge på spilkøb.



Ejendommeligheder:




PlayStation Plus Deluxe er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive spil og et væld af andre frynsegoder på.

Med købet af PlayStation Plus Deluxe får du gratis adgang til online multiplayer og mange rabatter på spil.

Tre måneders PlayStation Plus Deluxe-abonnement er en fantastisk gave til fans af PlayStation-spil.

Få adgang til eksklusivt indhold, inklusive gratis spil og ekstramateriale med PlayStation Plus Deluxe.

PlayStation Plus Deluxe er et uundværligt værktøj for alle, der elsker at spille med venner.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres PlayStation-spilkonsol.

PlayStation Plus Deluxe er en fantastisk måde at udvide din spilsamling og nyde nye funktioner.

Gratis adgang til online multiplayer og mange andre frynsegoder gør PlayStation Plus Deluxe til et must-have for alle spillere.

PlayStation Plus Deluxe er en fantastisk løsning for dem, der ønsker at få nye spil og eksklusivt indhold hver måned.

Få adgang til eksklusive spil, rabatter og gratis spil hver måned med PlayStation Plus Deluxe.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)