✅ Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S Ключ ?

✅ Når du betaler på udgivelsesdagen, modtager du en officiel/licensnøgle til at aktivere spillet Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition på Xbox One / optimeret til Xbox Series X|S.

✅ For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til den region, der er angivet i instruktionerne, og ændre kontoregionen.

✅ Efter aktivering vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil for altid være knyttet til din Microsoft-konto.

✅ Du kan downloade spillet i enhver region og til enhver tid med alle tilgængelige sprog.

Beskrivelse: Forudbetalingsnøgle på udgivelsesdagen uden forudbestillingsbonusser! I den digitale Deluxe-udgave af spillet "Hogwarts. Legacy inkluderer: Thestral mount, Dark Arts kamparena, Dark Arts udseendesæt, Dark Arts garnisonshat.

"Hogwarts. Legacy er et spændende åben-verden-rollespil, som du kender fra Harry Potter-bøgerne. Tag på en rejse, find fantastiske udyr, skift din karakter, brygg potions, lær magi, udvikle talenter til at blive en rigtig troldmand. Bliv en deltager i begivenhederne, der udspiller sig på Hogwarts grund i 1800-tallet. Din karakter er en elev, der har nøglen til en ældgammel hemmelighed, der kunne rive den magiske verden fra hinanden. Find allierede og bekæmp mørke troldmænd for at afgøre troldmandsverdenens skæbne. Din arv er det, du gør. Skriv din egen historie.

✅ Hvis du ikke fandt det spil/DLC, du er interesseret i i søgningen, kan vi købe det til dig i Microsoft Store.

✅ For at gøre dette skal du bare skrive til os i onlinechatten, så tilføjer vi det til Plati-handelsplatformen.

✅ Ved kun at købe et spil hos os kan du være sikker på produktkvalitetsgarantien.

✅ Der gives rabat for hver af dine ordrer.

✅ Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S Key er en digital genstand, der kan købes i Digital Item Store. Dette er en licensnøgle til at aktivere Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition på Xbox One / optimeret til Xbox Series X|S.

Spillet er inkluderet i Deluxe Edition og inkluderer et Thestral mount, en Dark Arts kamparena, en Dark Arts skin pack og en Dark Arts garnison hat.

Hogwarts Legacy er det vanedannende open world RPG, som du kender fra Harry Potter-bøgerne. I dette spil vil du tage på en rejse for at finde fantastiske udyr, tilpasse din karakter, brygge potions, lære besværgelser og udvikle talenter til at blive en sand troldmand.

Du vil blive en deltager i begivenhederne, der udspiller sig på Hogwarts grund i 1800-tallet. Din karakter er en elev, der har nøglen til en gammel hemmelighed, der kan rive den magiske verden fra hinanden. Find allierede og bekæmp mørke troldmænd for at afgøre troldmandsverdenens skæbne. Din arv er det, du gør. Skriv din egen historie.

Aktiveringsnøglen kræver en VPN med forbindelse til den region, der er angivet i instruktionerne, og ændring af kontoregion. Når det er aktiveret, vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S The Key er en digital genstand, som du kan købe i Digital Item Store. Ved køb på udgivelsesdagen modtager du en officiel nøgle/licensnøgle til at aktivere Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition på Xbox One/optimeret til Xbox Series X|S.

Deluxe-udgaven af ​​spillet inkluderer Thestral-beslaget, Dark Arts-kamparenaen, Dark Arts-skinpakken og Dark Arts-garnisonshatten.

Hogwarts Legacy er et spændende åben-verden-rollespil baseret på Harry Potter-bøgerne. Spillet tager dig med på en rejse for at finde fantastiske bæster, tilpasse din karakter, brygge potions, lære besværgelser og udvikle talenter til at blive en sand troldmand.

Du vil blive en deltager i begivenhederne, der udspiller sig på Hogwarts grund i 1800-tallet. Din karakter er en elev, der har nøglen til en gammel hemmelighed, der kan rive den magiske verden fra hinanden. Find allierede og bekæmp mørke troldmænd for at afgøre troldmandsverdenens skæbne. Din arv er det, du gør. Skriv din egen historie.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til den region, der er angivet i instruktionerne, og ændre kontoområdet. Når det er aktiveret, vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog. Hvis du ikke finder det spil/DLC, du er interesseret i, i din søgning, kan du kontakte os, og vi kan købe det til dig fra Microsoft Store. Når du kun køber et spil hos os, kan du være sikker på produktets kvalitetsgaranti og få rabat på hver ordre.


***


Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S Key er en digital Deluxe-udgave af spillet "Hogwarts Legacy" til Xbox One og Xbox Series X|S-konsoller. Indeholder et Thestral-beslag, en Dark Arts-kamparena, en Dark Arts-skindpakke og en Dark Arts-garnisonshat.

Spillet er et spændende åben verden-rollespil baseret på Harry Potter-universet. Spillere tager på en rejse, finder fantastiske bæster, ændrer deres karakter, brygger potions, lærer besværgelser og udvikler talenter til at blive en rigtig troldmand. Spillet foregår på Hogwarts grund i 1800-tallet.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN og oprette forbindelse til den region, der er angivet i instruktionerne, og også ændre kontoregionen til Tyrkiet eller Argentina. Efter aktivering vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil blive knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog. Nøglen leveres på udgivelsesdagen uden forudbestillingsbonusser.

Hvis du ikke har fundet det spil, du er interesseret i, kan du kontakte sælgeren via online chat og bestille det på PLATI handelsplatformen. Når du køber et spil fra en sælger, kan du være sikker på produktets kvalitetsgaranti og også modtage rabat på hver ordre.


***


  1. Et fremragende spil, der vil give dig mange timers spændende gameplay.
  2. Grafikken er på højeste niveau, hver detalje er gennemarbejdet til mindste detalje.
  3. Et fremragende soundtrack, der passer perfekt ind i Harry Potter-universet.
  4. Tilstedeværelsen af ​​yderligere materialer i Deluxe-versionen giver dig mulighed for at kaste dig endnu dybere ind i Harry Potters verden.
  5. Praktisk og nem at bruge aktiveringsnøgle.
  6. Hurtig levering af nøglen til posthuset, ingen grund til at vente længe.
  7. En fantastisk måde at tilbringe tid med venner på, især hvis de også er Harry Potter-fans.



Ejendommeligheder:




Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S spilnøgle er et fantastisk digitalt produkt, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at starte spillet uden at skulle vente på levering.

Ved at købe en digital nøgle til Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S sparede jeg tid og penge på at sende en fysisk kopi af spillet.

At købe en digital nøgle til Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S var meget praktisk og hurtigt, jeg modtog den med det samme efter betaling.

Jeg er glad for, at jeg købte den digitale nøgle til Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S, nu har jeg adgang til spillet når som helst og hvor som helst.

Nøgle til Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S er en fantastisk måde at købe spillet til en overkommelig pris og spare penge på fragten.

Et digitalt merchandise, såsom en Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S nøgle, er en bekvem og bæredygtig måde at købe spil på.

Ved at købe en digital nøgle til Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S fik jeg ikke kun adgang til spillet, men sparede også hyldeplads til fysiske kopier af spillene.

Jeg er glad for, at jeg købte en digital nøgle til Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S, nu behøver jeg ikke bekymre mig om, at disken bliver beskadiget eller tabt.

Nøglen til Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S er en bekvem og hurtig måde at begynde at spille dette spændende spil på.

Jeg vil anbefale at købe digitale spilnøgler som Hogwarts Legacy DELUXE XBOX ONE SERIES X|S til alle, der ønsker at spare tid og penge på forsendelse.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)