✅God of War: Ragnarok PS4/PS5 ?Ukraine (RU stemmeskuespil)

Produktbeskrivelse:
"God of War: Ragnarok fuld russisk stemmeskuespil"
Jeg vil købe spillet på din ukrainske konto. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en.❗️
Hvordan fungerer det?
  1. Først opretter du en ukrainsk Playstation-konto (hvis du ikke har en).
  2. Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne.
  3. Derefter skal du give mig en unik kode og dit login og adgangskode til den oprettede konto (https://oplata.info/info/">https://oplata.info/info/).
  4. Jeg logger ind på den konto, jeg oprettede, aktiverer spillet for dig og logger ud af min konto.
  5. Aktivér den oprettede ukrainske konto som den vigtigste, hvis du har en PS4, men hvis du har en PS5, så indstil den til offentlig.
  6. Log ind på din hovedkonto og nyd spillet.
  7. Med et aktivt PsPlus-abonnement på din ukrainske eller hovedkonto har du stadig mulighed for at spille onlinespil.
Udover abonnementet kan du også købe spil gennem Tyrkiet med min hjælp, de er meget billigere der end i Rusland. Næsten alle spil har russisk stemmeskuespil, og hvor der ikke er nogen, er der russiske undertekster. Efter at have købt spillet, vil du uden problemer kunne spille på din russiske hovedkonto. Skriv til mig for detaljer.
Yderligere oplysninger:
  • Efter afslutning har du brug for:
    • Log ind på systemet med en ukrainsk konto og gør det til den vigtigste, du kan downloade spil fra en tyrkisk konto
    • Du kan også starte spil og spille online fra din hovedkonto
  • Køberen modtager tjenesten ved at købe et spil på sin konto!
Vi yder 14 dages garanti⏳
Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres). Hvis betalingen blev foretaget om natten, så vent til næste dag!
Åbningstider fra 10-00 til 22-00 Moskva-tid⌛
Del med venner:

✅God of War: Ragnarok PS4/PS5 ?Ukraine (ru stemmeskuespil)

God of War: Ragnarok er en ny del af den berømte spilserie, udviklet af Santa Monica Studio og udgivet af Sony Interactive Entertainment. Spillet er tilgængeligt til PlayStation 4 og PlayStation 5 spilkonsoller.

I dette tilbud modtager du en digital kopi af spillet God of War: Ragnarok til din ukrainske PlayStation-konto med fuld russisk stemmeskuespil.

Hvordan køber jeg spillet?

  1. Opret en ukrainsk PlayStation-konto, hvis du ikke allerede har en.
  2. Aktiver to-faktor-godkendelse, og send en af ​​backupkoderne.
  3. Giv mig en unik kode og log ind med en adgangskode fra din ukrainske konto på PlayStation.
  4. Jeg aktiverer spillet på din konto og logger ud af det.
  5. Du kan downloade spillet til din konsol og spille på din primære PlayStation-konto.

Fordele ved at købe hos os

  • Du får en digital kopi af God of War: Ragnarok til en overkommelig pris.
  • Du har mulighed for at købe spil gennem Tyrkiet, hvor priserne på digitale varer er lavere end i Rusland.
  • Næsten alle spil har russisk stemmeskuespil, og hvor der ikke er nogen, er der russiske undertekster.
  • Du modtager en 14-dages garanti.
  • Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres).

Del med venner:

?Vælg betalingstjenesten Enot.io for at betale med et russisk bankkort - provisionen her er væsentligt lavere!? ?God of War: Ragnarok fuld russisk stemmeskuespil? Jeg vil købe spillet til din ukrainske konto. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en.❗️ Hvordan fungerer det?1. Først opretter du en ukrainsk Playstation-konto (hvis du ikke har en).2. Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne 3. Giv mig herefter en unik kode og dit login og adgangskode til den oprettede konto (https://oplata.info/info/4. Jeg logger ind på den konto, jeg oprettede, aktiverer spillet for dig og logger ud af kontoen5. Aktiver den oprettede ukrainske konto som den vigtigste, hvis du har en PS4, men hvis du har en PS5, så sæt den til generel adgang.6. Log ind på din hovedkonto og nyd spillet.7. Med et aktivt PsPlus abonnement på en ukrainsk eller basiskonto har du stadig mulighed for at spille onlinespil Udover abonnementet kan du også købe spil gennem Tyrkiet med min hjælp, de er meget billigere end i Rusland. Næsten alle spil har russisk stemmeskuespil, og hvor der ikke er nogen, er der russiske undertekster. Efter at have købt spillet, kan du spille uden problemer på din russiske hovedkonto. Skriv til mig for detaljer.

Ekstra Information

-Efter afslutningen skal du: -Logge ind på systemet med en ukrainsk konto og gøre det til din primære konto, du kan downloade spil fra en tyrkisk konto -Du kan også starte spil og spille online fra din hovedkonto -Køberen modtager tjenesten ved at købe et spil på en konto!? Vi giver 14 dages garanti?⏳Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene er forudsat) HVIS BETALING FOR KØBET ER FORETAGET OM NATTEN, VENDT TIL NÆSTE DAG!ÅBNINGSTIDER FRA 10-00 til 22-00 Moskva-tid⌛ Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

Produkt beskrivelse:

✅God of War: Ragnarok PS4/PS5 ?Ukraine (ru stemmeskuespil) er en digital kopi af spillet God of War: Ragnarok, tilgængelig til PlayStation 4- og PlayStation 5-spilkonsollerne. I dette tilbud kan du købe spillet på din Ukrainsk PlayStation-konto med fuld russisk stemmeskuespil.

For at købe spillet skal du oprette en ukrainsk PlayStation-konto, hvis du ikke allerede har en, aktivere to-faktor-godkendelse og sende en af ​​backupkoderne. Herefter overfører du en unik kode og logger ind med en adgangskode fra din ukrainske PlayStation-konto til sælgeren. Sælgeren aktiverer spillet på din konto og logger ud af det. Du kan downloade spillet til din konsol og spille på din primære PlayStation-konto.

Derudover, hvis du har et aktivt PsPlus-abonnement på din ukrainske eller hovedkonto, kan du spille onlinespil. Derudover kan du også købe spil gennem Tyrkiet, de er meget billigere der end i Rusland. Næsten alle spil har russisk stemmeskuespil, og hvor der ikke er nogen, er der russiske undertekster.

Sælger yder 14 dages garanti. Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres). Sælgers arbejdstid er fra 10-00 til 22-00 Moskva-tid.

Ved at købe spillet fra denne sælger vil du modtage en digital kopi af spillet God of War: Ragnarok til din ukrainske PlayStation-konto med fuld russisk stemmeskuespil.


***


God of War: Ragnarok er et spil til PlayStation 4- og PlayStation 5-konsollerne. I dette spil påtager spilleren rollen som Kratos, krigsguden, som vil rejse gennem den nordiske mytologis verden for at redde sin søn Atreus fra Ragnarok - verdens ende.

Denne version af spillet har fuld russisk stemmeskuespil, som giver dig mulighed for at fordybe dig i spilverdenen endnu dybere. Spillet kan købes på en ukrainsk PlayStation-konto, som du kan oprette, hvis du ikke allerede har en. Via denne konto kan du købe spillet og spille på din hovedkonto.

Det er også værd at bemærke, at når du køber et spil gennem Tyrkiet, kan du spare betydeligt på omkostningerne ved spillet. Alle spil købt gennem denne metode har russisk stemmeskuespil eller russiske undertekster.

Ved at købe et spil sammen med aktiveringstjenesten på en ukrainsk konto, modtager du en 14-dages garanti, og den gennemsnitlige ordregennemførelsestid varierer fra 15 minutter til en time.







God of War: Ragnarok er et spil til PlayStation 4 og PlayStation 5 med fuld russisk stemmeskuespil. I dette spil påtager du dig rollen som Kratos, den tidligere krigsgud, som begiver sig ud på en farlig rejse gennem den nordiske mytologis verden for at stoppe Ragnarok - verdens ende. Spillet byder på unikt gameplay i både single player og co-op mode, hvor du kan spille som Kratos og hans søn Atreus.

Det er vigtigt at bemærke, at for at købe et spil på en ukrainsk PlayStation-konto, skal du oprette en sådan konto og aktivere to-faktor-godkendelse. Herefter giver du sælgeren en unik kode og dit login og adgangskode til den oprettede konto. Sælger logger ind på den oprettede konto, aktiverer spillet, hvorefter du kan downloade det


***


  1. En utrolig fortsættelse af den legendariske spilserie. Grafikken og plottet er fantastisk!
  2. Spillet overgik mine forventninger! Kampen og interaktionen med karakterer er i top!
  3. Episk historie, spændende kampe og fantastisk grafik - dette er det bedste, du kan få fra God of War: Ragnarok!
  4. Jeg har spillet God of War siden begyndelsen, og dette spil er blevet det bedste endnu! Hun ændrede mine ideer om, hvad der kunne være i spillet!
  5. Dette er et rigtigt mesterværk! Udviklerne har lagt utrolig meget arbejde i at skabe verden af ​​God of War: Ragnarok, og det viser sig virkelig i spillet!
  6. God of War: Ragnarok er ikke bare et spil, det er en rigtig rejse ind i den skandinaviske mytologis verden! Bravo til udviklerne!
  7. Jeg spillede God of War: Ragnarok på PS4, og det var fantastisk! Et utroligt spil, der får dig til at vende tilbage til det igen og igen!
  8. Intet slår følelsen af ​​at tage kontrol over Kratos i God of War: Ragnarok! Det her er simpelthen utroligt!
  9. God of War: Ragnarok er et sjældent tilfælde, hvor et spil har overgået dets forgængere. Det er en ny fase i udviklingen af ​​serien!
  10. God of War: Ragnarok er et spil, der får dig til at opleve følelser sammen med hovedpersonen. Hun er bare så realistisk!
  11. God of War: Ragnarok er et utroligt spændende eventyr, der fanger din opmærksomhed fra de første minutter af spillet.
  12. Grafikken i God of War: Ragnarok er simpelthen fantastisk, og hvert hjørne af verden er skabt med stor sans for detaljer.
  13. Gameplayet i God of War: Ragnarok er meget interessant og varieret, hver kamp efterlader en følelse af tilfredshed.
  14. God of War: Ragnarok er et sandt mesterværk i action-eventyr-genren.
  15. Den russiske stemme, der handler i God of War: Ragnarok, udføres på et højt niveau, som giver dig mulighed for helt at fordybe dig i spilverdenen.
  16. God of War: Ragnarok er et spil, der ikke vil efterlade nogen fan af genren ligeglade.
  17. God of War: Ragnarok har utroligt rige karakterer og historier, der giver spillet dybde og følelsesmæssig rigdom.
  18. God of War: Ragnarok er et spil, som du vil spille igen og igen for at opdage alle dets hemmeligheder og nyde hver eneste detalje.
  19. God of War: Ragnarok er en værdig fortsættelse af den legendariske spilserie, der fortsat glæder sine fans.
  20. God of War: Ragnarok er et spil, der skal prøves for alle, der elsker action-eventyrspil af høj kvalitet.



Ejendommeligheder:




God of War: Ragnarok er et utroligt spændende eventyr, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade.

Spillet er fuld af dynamik og uventede plot-drejninger, der ikke vil lade dig kede dig.

Grafikken i spillet er simpelthen fantastisk, hver detalje i spilverdenen er gennemarbejdet til mindste detalje.

Stemmeskuespil på russisk giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i spillets atmosfære og nyde dets plot.

God of War: Ragnarok er et godt valg for fans af action-eventyrspil.

Plottet i spillet fængsler fra de første minutter og giver ikke slip før til allersidst.

Hver karakter i spillet har sin egen personlighed og har stor indflydelse på plottet.

God of War: Ragnarok er et spil, der vil efterlade et levende indtryk og blive husket i lang tid.

Spillet giver spillerne mulighed for at fordybe sig i den skandinaviske mytologis verden og blive en rigtig viking.

Kampene i spillet er realistiske og fyldt med adrenalin, hver kamp er en reel test for spilleren.

Et meget smukt og episk spil, der får dig til at føle, at du er midt i handlingen.

Gameplay i God of War: Ragnarok er i topklasse, tempofyldt og vanedannende.

Variationen af ​​fjender og bosser i spillet er fantastisk, hver af dem er unikke og kræver en særlig tilgang.

Stemmeskuespil på russisk i God of War: Ragnarok udføres på højeste niveau, oversætterne gjorde et fremragende stykke arbejde.

Grafikken i spillet er upåklagelig, hver detalje er udarbejdet til de mindste nuancer.

Plottet i spillet er meget interessant og spændende, efterlader ingen spiller ligeglad.

God of War: Ragnarok er et godt valg for fans af actionspil og fantasy.

Spillet er værdigt til høje karakterer, det vil være en rigtig gave til enhver gamer.

Management i spillet er meget praktisk og intuitivt, selv begyndere kan hurtigt vænne sig til det.

God of War: Ragnarok er efterfølgeren til den legendariske spilserie, der ikke vil skuffe fans og endda overgå deres forventninger.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)