✅ DayZ Livonia Edition XBOX ONE SERIES X|S Ключ?

✅ ? Umiddelbart efter betalingen modtager du en licensnøgle til at aktivere spillet ✅? DayZ Livonia Edition TIL XBOX ONE / XBOX SERIES X|S
? En VPN med forbindelse til Argentina er påkrævet for at aktivere nøglen
? Efter aktivering har spillet INGEN REGIONALE BEGRÆNSNINGER
? Spillet er for altid forbundet med din Microsoft-konto
? Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid, på alle tilgængelige sprog
Beskrivelse: DayZ er et hardcore-spil, hvor spillere skal overleve i en post-apokalyptisk verden beboet af zombie-lignende væsner og andre overlevende. Denne pakke inkluderer hovedspillet, der er sat på det originale Chernarus-kort, samt den nye Livonia DLC, som inkluderer et helt nyt område. Livonia er et nyt kort til DayZ, der giver spillere mulighed for at opleve hardcore-verdenen af ​​overlevelse i et helt nyt miljø. Op til 60 spillere på én server og kun ét mål: at overleve så længe som muligt i denne nye ukendte verden for enhver pris.
✅ ? KAN DU IKKE FIND DET SPIL/DLC, DU ER INTERESSERET I DIN SØGNING?
- ? VI KAN KØBE TIL DIG ETHVERT SPIL TIL XBOX ONE I MICROSOFT STORE STORE
- ? FOR AT GØRE DETTE, NOG TIL AT SKRIVE TIL OS ONLINE CHAT, OG VI FØJER DEN TIL HANDELSPLATFORMEN
- ? VED KUN KØBE ET SPIL FRA OS KAN DU VÆRE SIKKER PÅ PRODUKTKVALITETEN GARANTERET
- ? GIVES RABATTEN PÅ HVER ORDRE?
DayZ er et spil, hvor spillere skal overleve i en post-apokalyptisk verden beboet af zombier og andre overlevende. Denne pakke indeholder hovedspillet, som foregår på Chernarus-kortet, samt den nye Livonia DLC, som inkluderer et helt nyt område. Livonia er et nyt kort til DayZ, der giver spillere mulighed for at opleve en hardcore overlevelsesverden i et helt nyt miljø. Der kan være op til 60 spillere på én server, og det eneste mål er at overleve så længe som muligt i denne nye ukendte verden for enhver pris.

Når du køber dette sæt, modtager du øjeblikkeligt en licensnøgle til at aktivere spillet DayZ Livonia Edition til Xbox One / Xbox Series X|S. En VPN med forbindelse til Argentina er påkrævet for at aktivere nøglen, men når det først er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog.

Hvis du ikke finder det spil eller DLC, du er interesseret i i søgningen, kan du bestille det hos os i Microsoft Store. For at gøre dette skal du bare skrive til os i online chatten, og vi tilføjer det til handelsplatformen. Når du kun køber et spil hos os, kan du være sikker på produktets kvalitetsgaranti og også modtage rabat på hver ordre.

DayZ Livonia Edition til Xbox One / Xbox Series X|S - Licensnøgle

✅ Øjeblikkelig levering af nøglen til din e-mailadresse efter betaling
✅ Nøgleaktivering uden regionale begrænsninger
✅ Spillet er for altid forbundet med din Microsoft-konto
✅ Du kan downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog

DayZ Livonia Edition til Xbox One / Xbox Series X|S er et hardcore-spil, hvor du skal overleve i en postapokalyptisk verden fuld af zombier og andre overlevende. Dette bundt inkluderer hovedspillet, som foregår på Chernarus-kortet, samt den nye Livonia DLC, som inkluderer et helt nyt område. Livonia er et nyt kort til DayZ, der giver spillere mulighed for at opleve en hardcore overlevelsesverden i et helt nyt miljø. Der kan være op til 60 spillere på én server, og det eneste mål er at overleve så længe som muligt i denne nye ukendte verden for enhver pris.

DayZ Livonia Edition til Xbox One / Xbox Series X|S er et bundt, der inkluderer det vigtigste DayZ-spil på Chernarus-kortet og Livonia DLC, som tilføjer et helt nyt område til kortet. I dette hardcore-spil skal du overleve i en post-apokalyptisk verden beboet af zombier og andre overlevende. Op til 60 personer kan spille på én server, og det eneste mål er at overleve så længe som muligt for enhver pris.

Når du køber DayZ Livonia Edition-pakken til Xbox One / Xbox Series X|S, modtager du øjeblikkeligt en licensnøgle til at aktivere spillet. En VPN med forbindelse til Argentina er påkrævet for at aktivere nøglen, men når det først er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog.

Hvis du ikke finder det spil eller DLC, du skal bruge i søgningen, kan du bestille det hos os i Microsoft Store. Bare skriv til os i online chatten, så tilføjer vi det til handelsplatformen. Når du kun køber et spil hos os, kan du være sikker på produktets kvalitetsgaranti og også modtage rabat på hver ordre.


***


DayZ Livonia Edition til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S er et bundt, der inkluderer det vigtigste DayZ-spil på det originale Chernarus-kort, samt Livonia DLC, som introducerer et helt nyt territorium. Livonia er et nyt kort til DayZ, der giver spillere mulighed for at opleve hardcore-verdenen af ​​overlevelse i et helt nyt miljø. Spillet har op til 60 spillere på én server og kun ét mål: at overleve så længe som muligt i denne nye ukendte verden for enhver pris.

Efter købet vil du øjeblikkeligt modtage en licensnøgle til at aktivere spillet. En VPN med forbindelse til Argentina er påkrævet for at aktivere nøglen. Efter aktivering vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Hvis du ikke finder det spil eller DLC, du er interesseret i i søgningen, kan du kontakte sælgeren i online chatten og bestille et hvilket som helst spil til XBOX ONE i Microsoft Store. Når du køber et spil fra en sælger, kan du være sikker på produktets kvalitetsgaranti. Du får også rabat på hver ordre.

Instruktioner til aktivering af nøglen følger med produktet og kan udføres enten fra en Android-telefon eller fra en pc. For at aktivere nøglen skal du installere VPN Unlimited eller Seed4.Me / VPN.lat / CyberGhost / UrbanVpn-applikationen og logge ind på din Xbox-konto. Herefter skal du følge linket og tænde for VPN med forbindelse til Argentina, indtaste nøglen og aktivere spillet. Nogle gange skal du genstarte din konsol, for at spillet vises på din konto. Spillet vises i sektionen "mine spil" eller i butikssøgningen, hvor du kan klikke på knappen "Installer".


***


  1. Fantastisk nøgle! Jeg modtog min kode med det samme og aktiverede den på min Xbox-konsol uden problemer.
  2. DayZ Livonia Edition er en uforglemmelig overlevelsesoplevelse i en zombieapokalypses verden. Tak for det hurtige og bekvemme køb af nøglen!
  3. Jeg har haft lyst til at prøve dette spil i lang tid, og XBOX ONE SERIES X|S-tasten tillod mig at gøre det. Jeg blev ikke skuffet - spillet er simpelthen fantastisk!
  4. Fremragende service - hurtigt og bekvemt. Jeg modtog min nøgle inden for få minutter efter betaling og spillede øjeblikkeligt DayZ Livonia Edition.
  5. Hvis du elsker zombiespil, så er DayZ Livonia Edition præcis, hvad du har brug for. Jeg nyder hvert minut af spillet og er taknemmelig for muligheden for at købe en nøgle på denne side.
  6. Jeg ventede spændt på udgivelsen af ​​dette spil, og jeg var heldig at finde nøglen på dette websted. Tak for et hurtigt og pålideligt køb!
  7. DayZ Livonia Edition er et af de bedste zombiespil, jeg nogensinde har spillet. Jeg er meget tilfreds med mit nøglekøb fra denne side.



Ejendommeligheder:




Dette digitale produkt lader dig nyde DayZ med maksimal ydeevne på din Xbox Series X|S.

DayZ Livonia Edition tilbyder en unik overlevelsesoplevelse i det snedækkede Livonia, som du ikke må gå glip af.

Nøglen til dette spil er en fantastisk gave til fans af post-apokalyptiske spil og overlevelse.

DayZ Livonia Edition har opdateret grafik, der tilføjer realisme og atmosfære til gameplayet.

En af de bedste ting ved digitale varer er, at der ikke er behov for at vente på levering, du kan begynde at spille umiddelbart efter køb.

DayZ Livonia Edition XBOX ONE SERIES X|S Key er en fremragende kombination af pris og kvalitet. Spillet er værd at hver rubel brugt på det.

DayZ-spillet er en længe ventet mulighed for at kaste sig ud i atmosfæren af ​​overlevelse, hvor enhver beslutning kan være fatal.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)