✅?Blitz 9-10 LVL tanke + 21 dages garanti + gave

Der er et produkt - en konto for spillet World of Tanks Blitz med mindst en niveau 9 tank. En konto kan også have premium-tanke, men kun tanke på et vist niveau er garanteret. Serveren er tilfældig. Garantien er gældende i 3 uger. Dataene leveres fra Wargaming, men fraværet af kontotilknytning og adgang til mail er ikke garanteret. Når du køber dette produkt, kan du modtage en konto for spillet WOT (ikke BLITZ) med én toptank eller en konto til spillet Blitz med en niveau 6-10 tank som gave, for dette skal du skrive en positiv anmeldelse med en anekdote. Der vil under ingen omstændigheder blive udstedt refusion. Det anbefales at bruge Enot betalingssystem til at betale med kort, da digiseller-provisionen er høj. Hvis der ikke er svar fra teknisk support i mere end 12 timer, kan køber modtage en gave. Sælger garanterer svar på beskeder inden for 48 timer. Før du køber, skal du sikre dig, at din computer opfylder minimumskravene for at spille spillet. Det anbefales ikke at give negativ feedback, da dette kan fratage køberen muligheden for at modtage gaver. Konti er for nylig blevet bekræftet, sælgeren er sikker på sit produkt. Del venligst oplysninger om produktet med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook, Twitter.

Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en World of tanks Blitz-konto, med MINDST 1 tank på niveau 9. DER KAN VÆRE MANGE PRÆMIER, KONTI KONTROLLER KUN FOR TANKNIVEAU Server - tilfældig garanti - 3 UGER Data angivet i formularen email: pass fra WargamingIngen kontotilknytning og adgang til mail er ikke garanteret Gave - WOT konto (ikke BLITZ) FRA TOP 1 eller konto med niveau 6-10 Blitz tank. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med en anekdote. Refusioner accepteres ikke, det være sig: du kunne ikke lide tankene, kunne ikke finde ud af det, læste ikke beskrivelsen, garantien er udløbet, du har købt den forkerte ting. Når du betaler, råder jeg dig til at bruge Raccoon betalingskort (betaling med kort der) (https://skr.sh/sAndaCLBL6b), da digiseller-kommissionen er svie (https://skr.sh/sAnkBqntkHw?a)OPMÆRKSOMHED! Vja! For hver 12. time uden svar fra teknisk support - gives en konto fra 1. WOT-top eller en konto med en blitztank på niveau 6-10. For eksempel, du skrev kl. 02.00, og jeg svarede først kl. 14: 00 næste dag - en gave til dig, og hvis ikke svaret inden kl. 02:00 næste dag - vil du allerede modtage 2 konti fra 1 top WOT eller en konto med niveau 6-10 Blitz tank!!!?) Gør venligst ikke give negativ feedback, da muligheden for at modtage gaver i dette tilfælde er MIST (jeg er på farten, Dette vil ikke fremskynde svaret, men muligheden for at modtage en gave til at vente forsvinder) Vær venligst forstående? er blevet bekræftet for nylig, så jeg er sikker på mit produkt?

Ekstra Information

Kære kunder! ?️ ?️ ?️-------------------------------------❗️ Sælger garanterer svar på din besked indenfor 48 timer. (Send venligst ikke anmeldelser, før du kontakter sælgeren)❗ Sørg for, at din computer opfylder minimumskravene for spillet. Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

Dette produkt er en konto for spillet World of Tanks Blitz med en tank på mindst niveau 9. En konto kan have premium-tanke, men kun tanke på et vist niveau er garanteret. Serveren vælges tilfældigt. Garantiperioden er 3 uger. Loginoplysninger gives i form af e-mail:pass fra Wargaming, men fraværet af kontotilknytning og adgang til mail er ikke garanteret.

Når du køber dette produkt, kan du modtage en konto til spillet WOT (ikke BLITZ) med en toptank eller en konto til spillet Blitz med en level 6-10 tank som gave. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med en anekdote.

Returnering af varer udføres under ingen omstændigheder, det være sig: du kunne ikke lide tankene, du kunne ikke finde ud af spillet, du har ikke læst beskrivelsen, garantiperioden er udløbet, eller du har købt forkert produkt.

Det anbefales at bruge Enot betalingssystem til at betale med kort, da digiseller-provisionen er høj.

Hvis teknisk support ikke svarer inden for 12 timer, kan køber modtage en gave. Hvis sælger ikke reagerer inden for 48 timer, garanterer han for leveringen af ​​gaven.

Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder minimumskravene for at spille World of Tanks Blitz, før du køber.

Det anbefales ikke at give negativ feedback, da dette kan påvirke din evne til at modtage gaver. Sælgeren har for nylig tjekket regnskabet og er sikker på kvaliteten af ​​sine varer.

Sælger garanterer svar på beskeder inden for 48 timer. Del venligst oplysninger om produktet med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook, Twitter.


***


Dette produkt er en konto i spillet World of Tanks Blitz, som med garanti indeholder mindst én niveau 9 tank. Det er muligt, at der kan være præmietanke på kontoen, men det er ikke garanteret. Kontogarantien er 21 dage. Kontologinoplysninger gives i form af en e-mail og adgangskode fra Wargaming. En gave gives, når du skriver en positiv anmeldelse med en anekdote - dette kan være en konto i spillet World of Tanks (ikke Blitz) med en niveau 10 tank eller en konto i Blitz med en tank på niveauer 6-10. Produkter kan ikke returneres. Det anbefales at bruge Raccoon betalingssystemet til betaling for at undgå ekstra gebyrer. Sælger garanterer et svar på beskeder inden for 48 timer, men du bedes ikke give negativ feedback, før du kontakter sælgeren.


***


  1. Blitz 9-10 LVL er et fremragende digitalt produkt til fans af tanktemaer.
  2. Ved hjælp af Blitz 9-10 LVL kan du hurtigt opgradere din konto i spillet World of Tanks.
  3. Fremragende værdi for pengene for produktet Blitz 9-10 LVL.
  4. En 21-dages garanti giver dig tillid til produktets kvalitet.
  5. En fin bonus i form af en gave ved køb af Blitz 9-10 LVL.
  6. En enkel og hurtig måde at få en fordel i spillet med Blitz 9-10 LVL.
  7. Blitz 9-10 LVL giver dig mulighed for at spare tid på at forbedre din konto i spillet.
  8. Et fremragende valg for dem, der hurtigt vil nå et højt niveau i World of Tanks.
  9. Blitz 9-10 LVL er et pålideligt og gennemprøvet digitalt produkt.
  10. Takket være Blitz 9-10 LVL kan du nyde spillet uden at spilde tid og kræfter.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)