✅ Assetto Corsa Competizione British GT Pack DLC XBOX?

✅ ? Modtag en licensnøgle til at aktivere British GT Pack DLC til Xbox One / Xbox Series X|S øjeblikkeligt efter betaling.

✅ ? Der kræves et separat købt spil for at bruge denne tilføjelse.

✅ ? For at aktivere nøglen skal du have en VPN med forbindelse til Tyrkiet.

Når tilføjelsen er aktiveret, vil den være tilgængelig uden regionale begrænsninger og vil blive permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du kan downloade tilføjelsen i enhver region og til enhver tid med adgang til alle sprog.

Denne nye DLC-pakke indeholder tre af Storbritanniens mest ikoniske racerbaner: Donington Park, Alton Park og Snetterton. Spillet tilføjer også over 40 nye farver og 70 kørere fra 2019-sæsonen, samt en separat mesterskabssæson. Hvis du har den passende GT4 PACK DLC, kan du bruge GT4-biler i denne nye sæson, også i blandet racerløb. Spillere, der ikke har den britiske GT Pack DLC, kan konkurrere i en række britiske GT-løb på baner, der er tilgængelige i basisspillet (Silverstone, Spa-Francorchamps, Brands Hatch), men hele sæsonen er kun tilgængelig for ejere af den britiske GT Pakke.

✅ ? Hvis du ikke har fundet det spil eller DLC, du er interesseret i, kan du bestille det hos os i online chatten. Vi tilbyder produktkvalitetsgaranti og rabatter på hver ordre.

✅ ? Vi leverer øjeblikkelig nøglelevering.

Aktiveringsinstruktioner fra en Android-telefon:

  1. Download enhver VPN Unlimited eller Seed4.Me / VPN.lat / CyberGhost / UrbanVpn applikation efter eget valg.
  2. Log ind på din Xbox-konto med dine oplysninger.
  3. Følg linket og opret forbindelse til VPN med Tyrkiet.
  4. Indtast nøglen, klik på næste og aktiver tilføjelsen. Download spillet på din Xbox One / Xbox Series X|S-konsol.
  5. Nogle gange skal du genstarte din konsol, for at spillet vises på din konto.
  6. Spillet vises i sektionen "Mine spil" eller i butikssøgningen, klik på knappen "Installer".

Aktiveringsinstruktioner fra en pc:

  1. Installer browserudvidelsen VPN Unlimited eller Seed4.Me / VPN.lat / CyberGhost / UrbanVpn.
  2. Log ind på din Xbox-konto med dine oplysninger.
  3. Følg linket og opret forbindelse til VPN med Tyrkiet.
  4. Indtast nøglen, klik på næste og aktiver tilføjelsen. Download spillet på din Xbox One / Xbox Series X|S-konsol.
  5. Nogle gange skal du genstarte din konsol, for at spillet vises på din konto.
  6. Spillet vises i sektionen "Mine spil" eller i butikssøgningen, klik på knappen "Installer".

Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores online chat, vi står altid klar til at hjælpe dig. Jeg håber, at disse oplysninger var nyttige for dig. Godt spil!

Velkommen til den digitale varebutik! Vi er glade for at kunne præsentere dig for en ny tilføjelse til spillet Assetto Corsa Competizione - British GT Pack DLC til Xbox One/Xbox Series X|S.

Denne DLC-pakke indeholder tre ikoniske britiske racerbaner: Donington Park, Alton Park og Snetterton, samt over 40 nye farver og 70 kørere fra sæsonen 2019. Du vil være i stand til at deltage i den nye sæson af Championship, hvor GT4 biler kan bruges, også i blandet racerløb. Hvis du har den passende GT4 PACK DLC, kan du få adgang til yderligere funktioner i denne nye sæson.

Når tilføjelsen er aktiveret, vil den være tilgængelig uden regionale begrænsninger og vil blive permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du kan downloade tilføjelsen i enhver region og til enhver tid med adgang til alle sprog.

British GT Pack DLC kræver separat købt Assetto Corsa Competizione på Xbox One/Xbox Series X|S.

Nøglen aktiveres via en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Vi tilbyder øjeblikkelig levering af nøglen og garanterer kvaliteten af ​​produktet.

Gå ikke glip af muligheden for at fordybe dig i en verden af ​​ikoniske britiske racerbaner og nyde nye funktioner med den britiske GT Pack DLC til Assetto Corsa Competizione på Xbox One/Xbox Series X|S!

IDZ Ryabushko 4.1 Mulighed 1 er en opgave med forskellige matematiske problemer, herunder at sammensætte ligninger af forskellige kurver og konstruere deres grafer i kartesiske og polære koordinatsystemer.

Nr. 1 - Det er nødvendigt at sammensætte de kanoniske ligninger for ellipsen, hyperbelen og parablen, kende koordinaterne for fokus, excentricitet, større og mindre halvakser, ligninger for hyperbelens asymptoter og kurvens retning. Hvert element indeholder en af ​​disse værdier.

Nr. 2 - Det er påkrævet at nedskrive ligningen for en cirkel, der går gennem givne punkter og har et centrum i det angivne punkt.

Nr. 3 - Det er nødvendigt at lave en ligning af en ret linje, hvor hvert punkt er adskilt fra en given ret linje i en afstand dobbelt så stor som fra et givet punkt.

Nr. 4 - Det er nødvendigt at konstruere en graf over en kurve specificeret i det polære koordinatsystem.

Nr. 5 - Det er nødvendigt at konstruere en graf af en kurve defineret af parametriske ligninger i et kartesisk koordinatsystem.


***


Assetto Corsa Competizione British GT Pack DLC til XBOX er en tilføjelse til spillet Assetto Corsa Competizione, som omfatter tre britiske racerbaner: Donington Park, Oulton Park og Snetterton. Ved at købe denne DLC, får du over 40 nye farver og 70 kørere fra 2019-sæsonen samt mesterskabssæsonen. Hvis du har GT4 Pack DLC, kan du bruge GT4-biler i blandet racerløb i den nye sæson. Ejere af den britiske GT Pack DLC kan konkurrere i en hel sæson af britiske GT-racer på baner, der kun er tilgængelige i denne DLC. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Når tilføjelsen er aktiveret, vil den ikke have regionale begrænsninger og vil blive permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du kan downloade tilføjelsen i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.


***


  1. Denne DLC giver dig muligheden for at fordybe dig i den spændende verden af ​​britisk racing, med en række baner og biler.
  2. Kvaliteten af ​​grafik og lyd i denne DLC er fremragende, hvilket skaber en realistisk racerstemning.
  3. Tilføjelsen af ​​nye biler og baner til Assetto Corsa Competizione gjorde spillet endnu mere interessant og varieret.
  4. Den britiske GT Pack DLC giver dig mulighed for at nyde unikke racerløb på legendariske baner som Donington Park og Brands Hatch.
  5. Denne DLC er et godt valg for racer- og motorsportsfans, der ønsker mere indhold og funktioner i spillet.
  6. Tilføjelsen af ​​nye baner og biler i Assetto Corsa Competizione British GT Pack DLC gør spillet endnu mere spændende og interessant.
  7. Denne DLC er perfekt til både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at teste sig selv under nye forhold og med nye biler.



Ejendommeligheder:




Meget cool tilføjelse til spillet! Britisk racing ser fantastisk ud, og de nye baner og biler tilføjer en masse variation.

Hvis du elsker Assetto Corsa Competizione, så er denne DLC et must for dig. Det udvider spillet og tilføjer nye racerfunktioner.

Denne DLC gør Assetto Corsa Competizione til en ægte britisk racersimulator. Meget realistisk og spændende!

Nye biler og baner er en fantastisk mulighed for at teste dine færdigheder under nye forhold. Anbefales til alle racerfans!

Hvis du leder efter en måde at diversificere gameplayet på, så er denne DLC et godt valg. Nye biler og baner vil ikke lade dig kede dig.

Assetto Corsa Competizione var allerede et godt spil, men med denne DLC er det blevet endnu bedre. Tillæg af meget høj kvalitet!

Jeg har ikke haft det så sjovt at køre i lang tid. Denne DLC tilføjer virkelig nyt liv til Assetto Corsa Competizione.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)