✅4500 RIOT POINTS - 35EUR ✅ VEST/NORDISK/ØST

Du kan købe en licensnøgle/pinkode, som kan aktiveres på din Riotgames-konto. Denne nøgle er velegnet til vest-/nordiske/øst-/RU-servere og til konti i den russiske region.

For at indløse et League of Legends EU-gavekort skal du udføre følgende trin:

  1. Log ind på Riot-klienten ved hjælp af din LOL-spilkonto.
  2. Klik på knappen "Butik".
  3. Klik på knappen "Køb RP".
  4. Vælg indstillingen Koder, og indtast din numeriske PIN-kode.
  5. Klik på "Send" for at gennemføre dit køb.

Bemærk venligst, at denne nøgle kun er egnet til West/Nordic/East/RU servere og konti i den russiske region.

Vi præsenterer vores nye digitale genstand - 4500 Riot Points for 35 euro! Dette er en fantastisk mulighed for at fylde din spilsaldo op og få yderligere fordele i League of Legends-spillet.

Dette produkt er velegnet til West/Nordic/East servere, hvilket giver en bred dækning af spillere. Ved at købe 4500 Riot Points hos os, modtager du ikke kun in-game valuta, men også mulighed for at købe forskellige in-game genstande såsom helte, kostumer og meget mere.

Gå ikke glip af din chance for at forbedre din League of Legends-spiloplevelse! Køb 4.500 Riot Points for kun €35 nu.

Nøglen er kun egnet til West/Nordic/East servere og kan ikke bruges på andre servere.

4500 Riot Points, prissat til 35 euro, er en licensnøgle/pinkode, der kan aktiveres på din Riotgames-konto og bruges til at fylde din spilsaldo op i spillet League of Legends. Denne nøgle er velegnet til vest-/nordiske/øst-/RU-servere og til konti i den russiske region. For at bruge et gavekort skal du logge ind på Riot-klienten med din LOL-spilkonto, derefter klikke på knappen "Butik", vælg "Køb RP", indtast den digitale PIN-kode og klik på "Send" for at gennemføre købet. Ved at købe 4.500 Riot Points modtager du ikke kun valuta i spillet, men også muligheden for at købe forskellige ting i spillet såsom helte, kostumer og mere. Bemærk venligst, at denne nøgle kun er egnet til West/Nordic/East/RU servere og kan ikke bruges på andre servere.


***


Det tilbudte produkt er en licensnøgle/pinkode til spillet League of Legends, som giver dig mulighed for at få 4500 Riot Points til en pris af 35 euro. Denne nøgle kan aktiveres på din Riotgames personlige konto og er velegnet til vestlige, nordiske, østlige og RU-servere, såvel som til konti i den russiske region.

For at bruge denne gavenøgle skal du logge ind på Riot-klienten ved hjælp af din LOL-spilkonto, derefter klikke på knappen "Butik" og vælge "Køb RP". Derefter skal du vælge indstillingen "Koder" og indtaste den digitale PIN-kode, og derefter klikke på "Send" for at gennemføre købet. Efter aktivering af nøglen vil du modtage 4500 Riot Points, som kan bruges i League of Legends spillet til at købe forskellige genstande, helte og andre spilelementer.


***


  1. En fantastisk måde hurtigt at fylde din League of Legends-konto op. Købte 4500 RIOT POINTS for 35 euro og var i stand til at købe mange nye skins og champions!
  2. Ingen problemer med at købe og modtage koden. Meget praktisk og hurtigt!
  3. Fremragende værdi for pengene og kvalitet. Jeg købte en kode til 35 euro og modtog 4500 RIOT POINTS, som kan bruges i dine yndlingsspil fra Riot Games.
  4. Tak for den hurtige levering af koden. Meget praktisk og enkelt!
  5. Et fremragende valg for dem, der elsker spil fra Riot Games. Jeg købte koden for 35 euro og modtog 4500 RIOT POINTS, som kan bruges i League of Legends, Valorant og andre spil.
  6. Jeg købte 4500 RIOT POINTS og blev glædeligt overrasket over, hvor hurtigt og nemt det var at få dem. Jeg anbefaler!
  7. Hvis du elsker spil fra Riot Games, så er dette digitale produkt en gave fra Gud. Jeg købte 4500 RIOT POINTS for 35 euro og har allerede formået at købe flere nye skins i League of Legends.



Ejendommeligheder:




Fantastisk tilbud for at få så mange Riot Points til en overkommelig pris!

En hurtig og nem måde at genopbygge din spilbalance og nyde spillet uden afbrydelser.

Leveringen var øjeblikkelig, og aktiveringskoden fungerede uden problemer.

Jeg anbefaler dette produkt til alle League of Legends-fans, der ønsker at få mere indhold i spillet.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at spare penge på at købe Riot Points.

Fantastisk service og nem købsproces.

Jeg har købt denne vare flere gange og har altid været tilfreds.

En hurtig og pålidelig måde at optjene Riot Points på uden at skulle forlade dit hjem.

Aktiveringskoden kom med det samme, uden forsinkelser eller problemer.

Jeg kan ikke leve uden mine Riot Points, og dette produkt hjælper mig med at få dem hurtigt og nemt!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)