⚜️ Fortnite Crew (BP/BP + 1000 V-BUCKS) - 1 måned ⚜️

? For at betale med et russisk bankkort med en minimumskommission - vælg betalingsmetoden Enot.io!? Laveste pris. Tilmeld dit hold sikkert gennem den officielle butik. ? Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger i korrespondance vedrørende bestillingen. Abonnement foregår på din Xbox-konto. Der er ingen aktiveringskoder!Fortnite squad inkluderer: • Battle pass for indeværende sæson • “Inquisitor udstyr og karakter” • 1000 V-Bucks hver måned⚠️Købsvejledning: 1. Betal for varerne 2. Kontakt sælgeren i chatten . 3. Vent på sælgers svar og følg instruktionerne. P.S - Hold kontakten med sælgeren, mens du gennemfører ordren. En sikkerhedskode kan være påkrævet for at logge ind på din konto. ⚠️Sælger udsteder abonnementer: 1. I åbningstiden fra kl. 17:00 til 24:00 Moskva-tid 2. Den maksimale tid for registrering af et hold er op til 18 timer ❗️ Et forfatter-tag kan installeres på din konto. Forfatter-tagget ændres ikke, hvis: 1. Du allerede har forfatteren tag installeret 2. Du behøver ikke at ændre forfatter-tag. Sælger vil afklare dette i chatten.

? Laveste pris. Sikker bestilling. ⚠️ Læs beskrivelsen omhyggeligt! Hvis du ved en fejl har købt en vare uden at læse beskrivelsen, er fuld refusion ikke mulig!

Fortnite besætning (BP/BP + 1000 V-BUCKS) - 1 måned er et månedligt abonnement for Fortnite-spillere. Abonnementet inkluderer den nuværende sæsons Battle Pass, Inquisitor-udstyret og karakteren og 1.000 V-Bucks hver måned. Abonnement foregår på din Xbox-konto. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger i korrespondance vedrørende bestillingen. Sælgeren udsteder abonnementer i åbningstiden fra 17:00 til 24:00 Moskva-tid, den maksimale tid for registrering af et hold er op til 18 timer. Du kan betale for varer med et russisk bankkort med en minimumsprovision gennem Enot.io. Det er vigtigt at læse beskrivelsen omhyggeligt for at undgå at foretage et fejlkøb, da fuld refusion ikke er mulig i dette tilfælde.


***


Fortnite Crew (BP + 1000 V-BUCKS) er et månedligt abonnement på Fortnite, der inkluderer Battle Pass (BP), som giver adgang til eksklusive kosmetiske genstande, samt 1000 V-Bucks, spillets valuta, som kan bruges at købe andre ting i spillet. Abonnere på Fortnite Crew giver dig også adgang til unikke kosmetiske varesæt hver måned, samt bonuskosmetik, der kun kan fås med dette abonnement. Abonnementet fornyes automatisk hver måned, medmindre det opsiges.


***


  1. Fortnite Crew er et godt tilbud til fans af spillet, der ønsker at modtage regelmæssige bonusser og belønninger hver måned.
  2. At modtage 1.000 V-Bucks hver måned som en del af dit Fortnite Crew-medlemskab er en fantastisk måde at udvide din samling af skins og andre genstande i spillet.
  3. Med Fortnite Crew kan du få adgang til eksklusive kosmetik og bonusser, som ikke er tilgængelige for almindelige spillere.
  4. Et Fortnite Crew-abonnement giver spillere en unik mulighed for at prøve nye funktioner og opdateringer til spillet.
  5. Fortnite Crew er en fantastisk måde at få ekstra motivation til at spille og nyde nye funktioner hver måned.
  6. At abonnere på Fortnite Crew giver spillerne mulighed for at modtage eksklusive genstande og bonusser, hvilket gør spillet endnu sjovere.
  7. Fortnite Crew er en fantastisk måde at få mere ud af spillet og nyde dets variation og rigdom af indhold.
  8. Fortnite Crew er en fantastisk måde at få adgang til eksklusivt indhold og tjene ekstra V-Bucks hver måned!
  9. Jeg har brugt Fortnite Crew i et par måneder nu, og jeg kunne ikke være mere lykkelig! Ekstra V-Bucks og eksklusivt indhold er fantastisk!
  10. Hvis du elsker Fortnite, så er Fortnite Crew et must-køb! Dette giver dig mange ekstra muligheder i spillet!
  11. Jeg købte Fortnite Crew til min søn til hans fødselsdag, og han var meget glad! Det var en stor gave!
  12. Jeg får mine V-Bucks og eksklusivt indhold hver måned, og det giver mig endnu mere lyst til at spille Fortnite!
  13. Fortnite Crew er en rigtig redning for dem, der elsker at spille Fortnite! Dette giver dig flere muligheder og sjov i spillet!
  14. Jeg vil anbefale Fortnite Crew til alle, der elsker at spille Fortnite! Dette giver dig mange ekstra fordele og nye funktioner i spillet!



Ejendommeligheder:




Fortnite Crew er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive genstande og indhold i spillet hver måned!

Takket være Fortnite Crew får jeg et nyt kamppas hver måned og 1000 V-Bucks, hvilket er meget praktisk.

Jeg sætter pris på muligheden for at modtage eksklusive kosmetiske genstande, der kun er tilgængelige med et Fortnite Crew-abonnement.

Dette er en fantastisk måde at støtte udviklerne af spillet og få fede bonusser på samme tid.

Fortnite Crew giver mig adgang til eksklusive skins, der ikke er tilgængelige for almindelige spillere.

Jeg er meget glad for, at jeg kan få nye varer hver måned uden at bruge en masse tid på at spille.

Med et Fortnite Crew-abonnement kan jeg spare penge ved at få adgang til nye varer til en god pris.

Jeg elsker at få bonus V-Bucks hver måned, som giver mig mulighed for at købe nye skins og genstande i spillet.

Fortnite Crew er en fantastisk gave til enhver fan af spillet, der ønsker at få nye varer hver måned.

Jeg sætter pris på bekvemmeligheden ved at abonnere på Fortnite Crew og muligheden for at få nye varer uden at skulle besøge butikken i spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)