⚡Xbox Game Pass Ultimate 2 месяца + Ea Play PC/XBOX ⚡

For at betale med kreditkort kan du bruge Freekassa eller vælge "Kort" som betalingsmetode. Du køber en abonnementsaktiveringstjeneste, hvilket betyder at overføre kontodata til sælgeren for at aktivere abonnementet. Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en UNIK KODE, som skal overføres til sælgeren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren" for at bekræfte og bekræfte betaling for varerne og efterfølgende aktivering af Xbox Game Pass Ultimate + EA Play i 2 måneder på din konto. Dette kan gøres gennem sektionen "Mine køb" på hjemmesiden. For at aktivere dit abonnement skal din kontoregion være USA, men du kan ændre den ved at bruge linket "Skift profiloplysninger". Du kan kun aktivere dit abonnement på nye konti, eller hvis du ikke har haft et abonnement. Hvis du er bange for at afgive data fra din konto, kan du oprette en ny, hvor abonnementet aktiveres. Hvis du godkender denne konto på konsollen, fungerer abonnementet på alle konti. Abonnementet er velegnet til pc- og Xbox-konsoller (One, One S, One X, Series S, Series X, 360, men kun Xbox Live Gold af alle abonnementer fungerer på Xbox 360). Aktivering sker fra 5 minutter til 24 timer, afhængig af køen efter køb. Hvis betalingen sker om natten, skal du vente til næste dag.

Xbox Game Pass Ultimate inkluderer Xbox Live Gold og adgang til over 100 spil i høj kvalitet. Spil spil med venner på konsol og pc, og få et EA Play-medlemskab, alt sammen til én lav månedlig pris. Hvis du i øjeblikket har et andet Xbox Game Pass- eller EA Play-abonnement aktivt, kan du ikke aktivere 2 måneders Xbox Game Pass Ultimate. Det er bedst at oprette en ny konto for at aktivere dit abonnement.

Kontoen vil have 60 dages abonnement på Xbox Game Pass Ultimate-tjenesten. For at bruge dit abonnement på din primære konto kan du bruge My Home Xbox-funktionen. For at bruge dit abonnement på din gamle konto på pc'en skal du åbne Microsoft Store-appen, logge ind på din nye konto med abonnementet, downloade og åbne Xbox-appen og derefter logge ind på din gamle konto i Xbox-appen. Nu kan du fortsætte med at spille på din gamle konto, mens du bevarer alle dine præstationer.

⚡Xbox Game Pass Ultimate 2 måneder + Ea Play PC/XBOX ⚡ er en digital vare, der kan købes i vores digitale varebutik. Dette produkt giver et 2-måneders abonnement på Xbox Game Pass Ultimate og adgang til Ea Play på pc- og Xbox-konsoller.

Xbox Game Pass Ultimate inkluderer Xbox Live Gold og over 100 højkvalitetsspil, der kan spilles på konsol og pc. Du vil være i stand til at spille med dine venner og få et Ea Play-medlemskab, alt sammen til en lav månedlig pris.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en UNIK KODE, som skal overføres til sælgeren i afsnittet "Korrespondance med sælger" for at bekræfte og bekræfte betaling for varerne og efterfølgende aktivering til din konto. Aktivering af abonnement er kun mulig på nye konti, eller hvis du ikke har haft et abonnement.

Aktivering sker fra 5 minutter til 24 timer, afhængig af køen efter køb. Hvis betalingen sker om natten, skal du vente til næste dag.

For at aktivere dit abonnement skal din kontoregion være USA, men du kan ændre den ved at bruge linket "Skift profiloplysninger". Hvis du er bange for at afgive data fra din konto, kan du oprette en ny, hvor abonnementet aktiveres. Hvis du godkender denne konto på konsollen, fungerer abonnementet på alle konti.

Denne digitale genstand er en perfekt gave til alle konsol- og pc-spilelskere. Udnyt muligheden for at få adgang til en række spil af høj kvalitet, og nyd spilleoplevelsen med dine venner.

⚡Xbox Game Pass Ultimate 2 måneder + Ea Play PC/XBOX ⚡ er et digitalt produkt, der giver et abonnement på Xbox Game Pass Ultimate-tjenesten i 2 måneder og adgang til Ea Play på pc og Xbox-konsoller. Abonnementet inkluderer Xbox Live Gold og adgang til over 100 højkvalitetsspil til at spille på konsol og pc. Du kan spille med dine venner og få et Ea Play-medlemskab, mens du kun betaler for et månedligt abonnement.

For at betale kan du bruge Freekassa eller vælge "Kort" som betalingsmetode. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en unik kode, som skal overføres til sælger i afsnittet "Korrespondance med sælger" for at bekræfte betaling og efterfølgende aktivering til din konto. Aktivering af abonnement er kun mulig på nye konti, eller hvis du ikke har haft et abonnement. Hvis du er bange for at give data fra din konto, kan du oprette en ny konto, hvor abonnementet aktiveres. For at aktivere dit abonnement skal din kontoregion være USA, men du kan ændre den ved at bruge linket "Skift profiloplysninger". Hvis du godkender denne konto på konsollen, fungerer abonnementet på alle konti.

Aktivering sker fra 5 minutter til 24 timer, afhængig af køen efter køb. Hvis betalingen sker om natten, skal du vente til næste dag. Abonnementet er velegnet til pc- og Xbox-konsoller (One, One S, One X, Series S, Series X, 360, men kun Xbox Live Gold af alle abonnementer fungerer på Xbox 360). Hvis du i øjeblikket har et andet aktivt abonnement Xbox Game Pass eller EA Play, 2 måneders Xbox Game Pass Ultimate kan ikke aktiveres. Det er bedst at oprette en ny konto for at aktivere dit abonnement.

Denne digitale genstand er en perfekt gave til alle konsol- og pc-spilelskere. Udnyt muligheden for at få adgang til en række spil af høj kvalitet, og nyd spilleoplevelsen med dine venner.


***


Xbox Game Pass Ultimate 2 месяца + EA Play PC/XBOX er et 2-måneders abonnement på Xbox Game Pass Ultimate, der inkluderer Xbox Live Gold og adgang til over 100 spil i høj kvalitet. Abonnementet inkluderer også et EA Play-medlemskab. Abonnementet er velegnet til brug på pc, Xbox One, One S, One X, Series S, Series X, 360 (kun Xbox Live Gold af alle abonnementer fungerer på Xbox 360). For at aktivere abonnementet skal du overføre kontodata til sælger, eller oprette en ny konto for at aktivere abonnementet. Kontoregionen for aktivering skal være USA, men den kan ændres ved at bruge linket "Skift profiloplysninger". Aktivering sker fra 5 minutter til 24 timer, afhængigt af køen efter købet; hvis betaling sker om natten, skal du vente til næste dag. Abonnementet fungerer på alle konti, hvis kontoen er godkendt på konsollen. Når dit abonnement er aktiveret, vil din konto have 60 dages Xbox Game Pass Ultimate-abonnement. For at bruge et abonnement på din primære konto på en konsol skal du bruge My Home Xbox-funktionen, og for at bruge på en pc skal du åbne Microsoft Store-appen, logge ind på din nye konto med abonnementet, downloade og åbne Xbox-appen , og log ind på din gamle konto i Xbox-appen.


***


  1. Xbox Game Pass Ultimate er en fantastisk måde at få adgang til et enormt bibliotek af spil til Xbox og pc.
  2. Med Xbox Game Pass Ultimate kan du spille de seneste udgivelser på både Xbox og pc.
  3. Ea Play PC/XBOX er inkluderet med Xbox Game Pass Ultimate, hvilket gør det endnu mere attraktivt.
  4. Xbox Game Pass Ultimate giver adgang til tonsvis af spil på ét sted, inklusive Xbox-eksklusive.
  5. Med Xbox Game Pass Ultimate kan du spare penge på nye spil.
  6. Xbox Game Pass Ultimate giver dig mulighed for at spille spil uden tids- eller downloadbegrænsninger.
  7. Xbox Game Pass Ultimate er en fantastisk måde at prøve nye spil på uden at købe dem separat.
  8. Med Xbox Game Pass Ultimate kan du spille spil med venner uden at købe yderligere kopier af spil.
  9. Xbox Game Pass Ultimate er en fantastisk gave til spillere på ethvert niveau.
  10. Xbox Game Pass Ultimate er en bekvem måde at få adgang til spil for dem, der ikke ønsker at bruge tid på at søge efter og købe spil separat.



Ejendommeligheder:




Xbox Game Pass Ultimate med Ea Play er en fantastisk aftale for spillere, der ønsker adgang til et stort bibliotek af spil til en rimelig pris.

Med Xbox Game Pass Ultimate og Ea Play har jeg adgang til de bedste spil på Xbox og pc uden at skulle købe dem separat.

Xbox Game Pass Ultimate med Ea Play giver mig gratis adgang til en masse spil, som jeg ikke ville købe til fuld pris.

Jeg har haft det meget sjovt med de spil, der er inkluderet i Xbox Game Pass Ultimate med Ea Play, og jeg kan ikke vente med at se, hvad det næste bliver!

For mig er Xbox Game Pass Ultimate med Ea Play den perfekte måde at spare penge på, hvis jeg vil spille mange spil uden at skulle købe hver enkelt separat.

Jeg elsker bare Xbox Game Pass Ultimate med Ea Play! Så mange spil, så lidt tid!

Med Xbox Game Pass Ultimate og Ea Play fik jeg adgang til legendariske titler som Mass Effect, Battlefield og Need for Speed ​​​​og det er fantastisk!

Xbox Game Pass Ultimate med Ea Play er en fantastisk løsning for dem, der ønsker at spille nye spil, men ikke ønsker at betale fuld pris for dem.

Jeg nyder at spille Xbox Game Pass Ultimate med Ea Play og kan ikke tro, det er så billigt!

Xbox Game Pass Ultimate med Ea Play er den perfekte måde at prøve nye spil, som jeg ikke ville risikere at købe til fuld pris.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)