⚡Warzone 2.0-konto (Battle.net⚡Kasakhstan) for Den Russiske Føderation⚡

Du kan købe en ny Blizzard-konto for at spille Call of Duty: Warzone 2.0 og Call of Duty: Warzone 1 i Den Russiske Føderation ved at bruge din NATIVE (første) mail. For at gøre dette skal du gå til Battle.net og tilføje spillet til din konto. Vi tilbyder omgående levering af varer efter køb døgnet rundt. Ny konto, uden at starte spillet (0 timer). Activision har ikke oprettet eller linket til en konto, der vil være personlig, og mailen vil være din for altid efter køb. Angiv venligst dit russiske telefonnummer til Blizzard. Der er ingen betalte spil eller køb foretaget på din konto. Platformen for spillet er Battle.net. Vi yder 14 dages garanti. Efter ændring af dataene overgår ansvaret for kontoen til køberen. Hvis du har problemer med produktet, skal du ikke give negativ feedback, men skrive til os i private beskeder. Vi vil helt sikkert løse dit problem så hurtigt som muligt. Tak fordi du kontaktede os. Din feedback hjælper os med at blive bedre, vi fejrer det gode og noterer det dårlige, og retter det, du ikke kan lide. Ved at skrive en anmeldelse af et produkt hjælper du andre kunder med at træffe det rigtige valg.

Vores butik med digitale varer inviterer dig til at købe en konto for at spille Call of Duty: Warzone 2.0 på Battle.net-platformen. Kontoen er beregnet til brug i Den Russiske Føderation og er registreret i Kasakhstan. Vi garanterer kvaliteten af ​​varerne og øjeblikkelig levering efter køb. Vores butiks Warzone 2.0-konto er helt ny (0 timer) og er ikke oprettet eller linket til af Activision. Kontoen er personlig, og mailen vil tilhøre dig for altid. Der er ingen betalte spil eller køb foretaget på din konto. Vi bruger Battle.net-platformen til at give adgang til spillet. Vores produkt er garanteret i 14 dage. Efter ændring af dataene overgår ansvaret for kontoen til køberen. Efterlad ikke anmeldelser om problemer med produktet, kontakt os i private beskeder, og vi vil helt sikkert løse dit problem. Tak fordi du valgte vores butik.

Du køber en ny Blizzard-konto for at spille Call of Duty: Warzone 2.0 og Call of Duty: Warzone 1 i Den Russiske Føderation ved at bruge din oprindelige (første) mail. For at gøre dette skal du gå til Battle.net og tilføje spillet til din konto. Vi garanterer omgående levering af varer efter køb, døgnet rundt. Kontoen er ny, spillet er ikke blevet lanceret (0 timer). Activision har ikke oprettet eller linket til en konto, som vil være personlig, og mailen vil tilhøre dig for altid efter købet. Angiv venligst dit russiske telefonnummer til Blizzard. Der er ingen betalte spil eller køb foretaget på din konto. Battle.net-platformen bruges til at få adgang til spillet. Vi yder 14 dages garanti. Efter ændring af dataene overgår ansvaret for kontoen til køberen. Hvis du har problemer med produktet, skal du ikke give negativ feedback, men skrive til os i private beskeder. Vi vil helt sikkert løse dit problem så hurtigt som muligt. Tak fordi du valgte vores digitale varebutik.

Du kan købe en ny Blizzard-konto for at spille Call of Duty: Warzone 2.0 og Call of Duty: Warzone 1 i Rusland ved hjælp af din indfødte mail. Kontoen er registreret i Kasakhstan, men er beregnet til brug i Rusland. For at begynde at spille skal du gå til Battle.net og tilføje spillet til din konto. Efter køb vil varerne blive udstedt med det samme. Kontoen er ny og er ikke blevet brugt til at starte spillet (0 timer). Activision oprettede eller linkede ikke kontoen, som vil være personlig, og mailen vil tilhøre køberen for altid. For at registrere dig hos Blizzard skal du angive dit russiske telefonnummer. Der er ingen betalte spil eller køb foretaget på din konto. Spillet bruger Battle.net platformen. Butikken giver 14 dages garanti. Efter ændring af dataene overgår ansvaret for kontoen til køberen. Hvis du har problemer med produktet, bedes du kontakte sælgeren via private beskeder i stedet for at efterlade negativ feedback. Butikken garanterer, at problemet bliver løst hurtigst muligt. Din feedback hjælper butikken med at forbedre kvaliteten af ​​service og produkt.


***


Dette produkt er en ny Blizzard-konto beregnet til at spille Call of Duty: Warzone 2.0 og Call of Duty: Warzone 1 i Rusland. Kontoen er tilgængelig til brug på Battle.net-platformen. Ved køb modtager du en konto med nul timer i spillet, ingen forbindelse til Activision og ingen betalte spil eller køb. Du kan angive et russisk telefonnummer i Blizzard. Efter købet bliver kontoen og mailen din for altid. Sælgere garanterer 14 dages garanti på produktet. Ansvaret for kontoen overgår til køber, efter at data er ændret. Hvis du har problemer med produktet, bedes du kontakte sælgeren via personlig besked for at løse dem så hurtigt og effektivt som muligt. Din anmeldelse af produktet vil hjælpe andre købere med at træffe det rigtige valg.


***


  1. En Warzone 2.0-konto er en fantastisk måde at begynde at spille spillet på uden at bruge en masse tid på at gennemspille niveauer.
  2. Det er meget praktisk, at kontoen allerede er sat op og klar til brug.
  3. Et stort udvalg af spiltilstande og kort giver dig mulighed for at nyde spillet fuldt ud.
  4. Det er hurtigt og bekvemt at købe en færdig konto; du behøver ikke vente på, at alt er oprettet selv.
  5. Prisen på kontoen er meget overkommelig, især i betragtning af prisen på spillet og den tid, der kan spares.
  6. Med en Warzone 2.0-konto kan du straks slutte dig til spillefællesskabet og begynde at spille med venner.
  7. Kasakhstan-regionen på kontoen gør købs- og brugsprocessen endnu mere bekvem for russiske brugere.



Ejendommeligheder:




Jeg er meget glad for købet af Warzone 2.0-kontoen - alt fungerer perfekt!

Det var et godt køb - kontoen blev leveret med det samme.

Sparede en masse tid og penge ved at købe en konto i stedet for selv at udjævne karakteren.

Warzone 2.0-kontoen var nem at konfigurere og bruge, jeg var i stand til at begynde at spille inden for få minutter efter købet.

Det er meget praktisk at købe en færdig konto for at nyde spillet uden besvær.

Jeg anbefaler dette produkt til alle Warzone-fans - det er en fantastisk måde at komme hurtigt i gang uden nogen ekstra indsats.

Ved at købe en Warzone 2.0-konto fik jeg adgang til alle funktionerne i spillet og kunne nyde det fuldt ud.

Fremragende service og hurtig levering - jeg var meget tilfreds med købet.

Sparede en masse tid og kræfter ved at købe en færdig konto - nu kan jeg bare nyde spillet!

Kvaliteten af ​​varerne er på højeste niveau - Warzone 2.0 kontoen svarer fuldt ud til beskrivelsen og mine forventninger.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)