The Witcher 3 NEXT GEN?VK Play?PlayKey?GFN (Geforce Now)

Øjeblikkelig levering! Alle gemmer vil være dine. Vi inviterer dig til at prøve rollen som den berømte monsterdræber, Geralt of Rivia, i en spændende historie i en mørk fantasiverden. Du skal opfylde den vigtigste orden i dit liv, finde Skæbnebarnet - et levende våben, der kan ændre denne verdens ansigt. Du kan købe Game of the Year Edition, som inkluderer den originale Witcher 3: Wild Hunt, to udvidelsespakker: Hearts of Stone og Blood and Wine, samt 16 forskellige sæt ekstra indhold. Efter køb vil du øjeblikkeligt modtage en licenseret version af spillet The Witcher 3: Wild Hunt (generel Steam-konto), kontoen er konfigureret til at spille via skytjenester, enkle instruktioner til at starte spillet (vil ikke tage mere end 5 minutter) , øjeblikkelig levering (modtag din konto umiddelbart efter betaling) , responsiv support (hvis noget ikke virker, skriv til os, vi hjælper) og vi vil besvare alle dine spørgsmål (vi svarer øjeblikkeligt i løbet af dagen, du vil ikke skal vente længe).

Dette spil er velegnet til cloud-tjenester som GFN (Geforce Now), PlayKey, VK Play og Loudplay. Ved at spille gennem cloud-tjenester får du en række fordele: du vil være i stand til at spille top-pc-spil på en svag computer, du vil glemme alt om systemkrav og installation af spil, og nu vil enhver enhed være gaming-klar.

Vi arbejder og besvarer alle dine spørgsmål fra 9:00 til 21:00 Moskva-tid. Har du spørgsmål til produktet, så skriv til os, vi hjælper og rådgive gerne. Hvis du har skrevet til os uden for åbningstiden, vil du modtage et svar i løbet af dagen efter først-til-mølle-princippet.

Du modtager et login og adgangskode til din Steam-konto, hvorefter du kan logge ind på Steam, indtaste data og spille. Kontoen er velegnet til at spille i GFN (Geforce Now), Play Key, VK Play Cloud eller Loadplay. Bemærk venligst, at 1 konto kun er egnet til 1 pc, dataoverførsel er forbudt, det er umuligt at ændre e-mail og adgangskode, og familievisning kan være aktiveret på kontoen. Der kan også være andre spil på din konto, betragte dette som en bonus.

The Witcher 3 NÆSTE GEN

Dette er en digital vare, der kan købes i Digital Goods Store. Dette spil er et af de mest populære i RPG- og fantasy-genren. Du vil påtage dig rollen som Geralt af Rivia, den berømte monsterdræber, og tage på en spændende rejse gennem en mørk fantasiverden på jagt efter Skæbnebarnet - et levende våben, der kan ændre denne verdens ansigt.

Du kan købe dette spil og spille gennem skytjenester som VK Play, PlayKey, GFN (Geforce Now) og nyde fordelene ved spillet på en svag computer uden at skulle installere spillet og de tilsvarende systemkrav.


***


The Witcher 3 NEXT GEN er en spilpakke, der inkluderer det originale spil "The Witcher 3: Wild Hunt", samt to sæt tilføjelser: "Hearts of Stone" og "Blood and Wine". Spillet fortæller en fængslende historie i en mørk fantasiverden, hvor spilleren påtager sig rollen som Geralt of Rivia, den berømte monsterdræber. Du skal opfylde den vigtigste orden i dit liv, finde Skæbnebarnet - et levende våben, der kan ændre denne verdens ansigt.

Bunden er tilgængelig til øjeblikkelig levering og inkluderer en licenseret version af spillet The Witcher 3: Wild Hunt på en delt Steam-konto, der er konfigureret til spil via skytjenester såsom GFN (Geforce Now), PlayKey, VK Play, Loudplay. Efter køb vil du øjeblikkeligt modtage et login og adgangskode til din Steam-konto samt enkle instruktioner til at starte spillet, som ikke tager mere end 5 minutter.

Bunden inkluderer også 16 forskellige sæt ekstra indhold, og der kan være andre spil på din konto, betragte dette som en bonus. Det er dog værd at overveje, at familievisning kan være aktiveret på din konto, samt manglende evne til at ændre din e-mail og adgangskode.

At spille gennem cloud-tjenester giver dig mulighed for at spille top pc-spil på en svag computer, glemme alt om systemkrav og installere spil. Nu kan enhver enhed blive en spilleenhed.

Vi arbejder og besvarer alle dine spørgsmål fra 9:00 til 21:00 Moskva-tid. Har du spørgsmål til produktet, kan du skrive til os, så hjælper og rådgive vi gerne.


***


  1. The Witcher 3 NEXT GEN er et utroligt eventyr, der får dig til at glemme alt andet og fordybe dig i en verden af ​​fantasi og eventyr.
  2. Jeg kunne virkelig godt lide, hvor hurtigt og nemt du kan begynde at spille The Witcher 3 NEXT GEN gennem tjenesterne VK Play, PlayKey og GFN.
  3. Grafikken og lyden i spillet The Witcher 3 NEXT GEN er simpelthen fantastisk og skaber en unik atmosfære.
  4. Gameplayet i The Witcher 3 NEXT GEN er så spændende, at du ikke vil bemærke, hvordan tiden flyver afsted.
  5. Plottet i The Witcher 3 NEXT GEN er så interessant og forvirrende, at det får dig til at tænke og analysere enhver beslutning.
  6. At spille The Witcher 3 NEXT GEN gennem GFN er en gave fra gud til dem, der ikke har en kraftfuld gaming-computer.
  7. The Witcher 3 NEXT GEN er et spil, som du kan spille igennem flere gange og opdage noget nyt hver gang.
  8. Overgangen af ​​The Witcher 3 NEXT GEN er et rigtigt eventyr, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade.
  9. The Witcher 3 NEXT GEN er ikke bare et spil, det er en hel verden, der fordyber dig i plottet og får dig til at leve hver eneste handling af din karakter.
  10. VK Play, PlayKey og GFN-tjenesterne giver dig mulighed for at spille The Witcher 3 NEXT GEN når som helst og hvor som helst, der er internetadgang.



Ejendommeligheder:




The Witcher 3 på VK Play er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at nyde spillet uden at downloade deres computer. Spillet starter hurtigt og uden forsinkelse, og grafikken ser meget flot ud.

PlayKey giver dig mulighed for at spille The Witcher 3 uden at skulle købe dyrt hardware. Spillet kører meget glat og uden problemer.

GFN er den perfekte måde at spille The Witcher 3 på, hvis du ikke har en kraftig nok computer. Spillet starter med det samme, og det er meget hurtigt at skifte mellem forskellige grafikindstillinger.

Witcher 3 på VK Play er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at nyde spillet på deres mobile enhed. Management er meget praktisk, og spillet ser godt ud.

PlayKey er en fantastisk måde at nyde at spille The Witcher 3 når som helst. Spillet starter med det samme, og kvaliteten af ​​grafikken efterlader et indtryk.

GFN er en fremragende mulighed for dem, der vil nyde at spille The Witcher 3 med høje grafikindstillinger. Spillet starter meget hurtigt, og grafikkvaliteten er fantastisk.

The Witcher 3 på VK Play er en fantastisk måde at tilbringe tid på vejen. Spillet er meget stabilt, og styringen på en mobilenhed er meget praktisk.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)