✅The Witcher 3: Wild Hunt PS4/PS5? Türkiye

Jeg vil købe spillet til din tyrkiske Playstation-konto. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en. For at betale med et russisk bankkort skal du vælge betalingstjenesten Enot.io - provisionen der er betydeligt lavere. Hvordan det virker? Først opretter du en tyrkisk Playstation-konto, hvis du ikke allerede har en. Så skal du aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne. Herefter giver du mig en unik kode og dit login og adgangskode til den oprettede konto (https://oplata.info/info/4). Jeg logger ind på den konto, jeg oprettede, aktiverer spillet for dig og logger ud af kontoen. Den tyrkiske konto, du opretter, bliver din hovedkonto, hvis du har en PS4, eller din delte konto, hvis du har en PS5. Med et aktivt PsPlus-abonnement på din tyrkiske eller hovedkonto har du stadig mulighed for at spille onlinespil. Du kan købe spil gennem Tyrkiet med min hjælp, da de er meget billigere end i Rusland. Næsten alle spil har russisk stemmeskuespil, og hvor der ikke er nogen, er der russiske undertekster. Efter at have købt spillet, vil du uden problemer kunne spille på din russiske hovedkonto. Hvis du har brug for mere information, så skriv til mig. Vi giver en 14-dages garanti på vores service med at købe spil til din konto. Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres). Hvis betalingen blev foretaget om natten, vent til næste dag. Vi arbejder fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid. Del med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook, Twitter.

PS PLUS VIGTIGEKSTRADELUXE 1-12 MÅNEDER?Türkiye

✅Ведьмак 3: Дикая Охота PS4/PS5?ТУРЦИЯ

The Witcher 3: Wild Hunt er et spændende action/RPG-spil, der er blevet et af de mest populære spil i de senere år. Spillet er udviklet af det polske studie CD Projekt RED og er baseret på serien af ​​Witcher-romaner af Andrzej Sapkowski.

I dette spil spiller du rollen som Geralt of Rivia, en hekser, der jager monstre og udfører forskellige opgaver. Tag ud på et spændende eventyr i en farverig åben verden, hvor du vil finde kampe med monstre, interessante quests, et rigt plot og mange andre funktioner.

Denne digitale genstand er til brug på en tyrkisk Playstation 4- eller Playstation 5-konto. Efter køb af spillet kan du downloade og spille på din tyrkiske konto. Spillet har russisk stemmeskuespil og russiske undertekster, så det vil være praktisk og behageligt at spille.

Gå ikke glip af muligheden for at kaste dig ud i den fascinerende verden af ​​The Witcher 3: Wild Hunt og tage på et uforglemmeligt eventyr med Geralt of Rivia!

?Vælg betalingstjenesten Enot.io for at betale med et russisk bankkort - kommissionen her er betydeligt lavere!? Jeg køber spillet til din tyrkiske konto. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en.❗️ Hvordan fungerer det?1. Til at begynde med opretter du en tyrkisk Playstation-konto (hvis du ikke har en).2. Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne 3. Giv mig herefter en unik kode og dit login og adgangskode til den oprettede konto (https://oplata.info/info/4. Jeg logger ind på den konto, jeg oprettede, aktiverer spillet for dig og logger ud af kontoen5. Aktiver den oprettede tyrkiske konto som den vigtigste, hvis du har en PS4, men hvis du har en PS5, så sæt den til generel adgang.6. Log ind på din hovedkonto og nyd spillet.7. Med et aktivt PsPlus-abonnement på en tyrkisk eller basiskonto har du stadig mulighed for at spille onlinespil.✅PS PLUS ESSENTIAL*EXTRA*DELUXE 1-12 MÅNEDER?TYRKIEThttps://ggsel.com/catalog/product/3557460Праĸтичесĸи Alle spil har russisk stemmeskuespil, og hvor der ikke er nogen, er der russiske undertekster. Efter at have købt spillet kan du uden problemer spille på din russiske hovedkonto Udover abonnementet kan du også købe spil gennem Tyrkiet med min hjælp, de er meget billigere der end i Rusland. Næsten alle spil har russisk stemmeskuespil, og hvor der ikke er nogen, er der russiske undertekster. Efter at have købt spillet, kan du spille uden problemer på din russiske hovedkonto. Skriv til mig for detaljer.

Ekstra Information

-Efter afslutningen skal du: -Logge ind på systemet med en tyrkisk konto og gøre det til din primære konto, du kan downloade spil fra en tyrkisk konto -Du kan også starte spil og spille online fra din hovedkonto -Køberen modtager tjenesten ved at købe et spil på en konto!? Vi giver 14 dages garanti?⏳Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene er forudsat) HVIS BETALING FOR KØBET ER FORETAGET OM NATTEN, VENDT TIL NÆSTE DAG!ÅBNINGSTIDER FRA 10-00 til 22-00 Moskva-tid⌛ Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

✅The Witcher 3: Wild Hunt til PS4/PS5 er et digitalt action/RPG-spil fra det polske studie CD Projekt RED, baseret på Witcher-romanserien af ​​Andrzej Sapkowski. I spillet spiller du som Geralt of Rivia, en hekser, der jager monstre og udfører forskellige opgaver. Spillet er et spændende eventyr i en farverig åben verden, hvor du finder kampe med monstre, interessante quests og et rigt plot.

Dette produkt er beregnet til brug på en tyrkisk Playstation 4- eller Playstation 5-konto. Når du har købt spillet, kan du downloade det og spille det på din tyrkiske konto. Spillet har russisk stemmeskuespil og russiske undertekster, hvilket gør spillet bekvemt og behageligt for spillere, der taler russisk.

For at købe spillet skal du oprette en tyrkisk Playstation-konto, hvis du ikke allerede har en, og aktivere to-faktor-godkendelse på det ved at sende en af ​​backupkoderne. Så oplyser du en unik kode og dit login og adgangskode til den oprettede konto, og jeg logger ind på den oprettede konto, aktiverer spillet og logger ud af kontoen. Den tyrkiske konto, du opretter, bliver din hovedkonto, hvis du har en PS4, eller din delte konto, hvis du har en PS5. Med et aktivt PsPlus-abonnement på din tyrkiske eller hovedkonto, vil du være i stand til at spille onlinespil.

Derudover kan du købe spil gennem Tyrkiet med min hjælp, da de er meget billigere end i Rusland. Næsten alle spil har russisk stemmeskuespil, og hvor der ikke er nogen, er der russiske undertekster. Efter at have købt spillet, vil du uden problemer kunne spille på din russiske hovedkonto.

Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres). Hvis betalingen blev foretaget om natten, vent til næste dag. Vi arbejder fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid. Vi giver en 14-dages garanti på vores service med at købe spil til din konto.

For at betale med et russisk bankkort skal du vælge betalingstjenesten Enot.io - provisionen der er betydeligt lavere. Hvis du har brug for mere information, så skriv til mig. Glem ikke også at dele oplysninger om produktet med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


✅The Witcher 3: Wild Hunt PS4/PS5 er et spil til PlayStation 4- og PlayStation 5-platformene, der kan købes med en tyrkisk PlayStation-konto. For at gøre dette skal du oprette en sådan konto, aktivere tofaktorautentificering og overføre en unik kode samt login og adgangskode fra kontoen til sælgeren. Herefter aktiveres spillet på den tyrkiske konto, som kan gøres til den primære til PS4 eller få generel adgang til PS5. Spillet indeholder russisk stemmeskuespil eller undertekster, og efter køb kan det spilles på den russiske hovedkonto. Ud over dette spil tilbyder sælgeren også køb af andre spil via en tyrkisk konto, som er billigere end i Rusland. For at betale for dit køb kan du bruge et russisk bankkort gennem betalingstjenesten Enot.io, som giver dig mulighed for at reducere provisionen betydeligt. Sælgeren giver 14 dages garanti, og tiden til at købe spillet kan tage fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen. Sælgers arbejdstid er fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid.







The Witcher 3: Wild Hunt er et spil til PlayStation 4- og PlayStation 5-spilkonsollerne. Det kan købes på den tyrkiske PlayStation-konto. Hvis du ikke har en sådan konto, så kan du oprette den selv, aktivere tofaktorautentificering og give sælgeren en unik kode samt login og adgangskode til den oprettede konto. Herefter vil sælgeren aktivere spillet på din tyrkiske konto, og du kan downloade det til din konsol. Efter købet kan du spille spillet på din russiske hovedkonto uden nogen begrænsninger. For at spille onlinespil skal du have et PS Plus-abonnement på din tyrkiske eller hovedkonto. Sælgeren tilbyder også tjenester til køb af spil gennem en tyrkisk konto, da de ofte er billigere end i Rusland. Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen, men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres. Sælgers arbejdstid er fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid. Betaling for købet sker gennem betalingstjenesten Enot.io, hvis provision er lavere end for andre tjenester.


***


  1. Et fremragende spil med fantastisk grafik og en fængslende historie. Den digitale version giver dig mulighed for hurtigt at begynde at spille uden at skulle installere en disk.
  2. Jeg har spillet det i et par uger nu og er helt vild med det! Den digitale version blev nemt downloadet til min PS4 og giver mig mulighed for at spille når som helst på dagen eller natten.
  3. Jeg har længe ønsket at købe dette spil, og den digitale version levede op til alle mine forventninger. Det er nemt at downloade og fylder ikke meget på din harddisk.
  4. Alt jeg skal bruge for at spille er min PS4 og internetadgang. Den digitale version giver mig mulighed for at spille når som helst og hvor som helst!
  5. Grafikken er simpelthen fantastisk, og spillets historie er sjov og spændende. Den digitale version giver mig mulighed for hurtigt at komme i gang og nyde spillet.
  6. Den digitale version af The Witcher 3: Wild Hunt til PS4/PS5 er et godt valg for alle, der elsker fantasy-spil. Nem at indlæse og lader dig begynde at spille hurtigt.
  7. Jeg har allerede spillet dette spil på disk, men besluttede at købe den digitale version, så jeg ikke skulle bære disken rundt. Den indlæses hurtigt og giver mig mulighed for at spille når som helst og hvor som helst.



Ejendommeligheder:




Godt spil! Grafikken er fantastisk, historien er vanedannende, og gameplayet er vanedannende!

Super! Jeg har spillet i et par dage nu og kan ikke stoppe med at spille. Stærkt anbefale!

En af de bedste RPG'er i nyere tid. Spillet er dejligt for dets skønhed og dybde i plottet.

En vidunderlig verden, hvor ethvert valg betyder noget. Dette er virkelig et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet.

Bare et mesterværk! Jeg vil anbefale dette spil til alle, der elsker RPG og sci-fi.

The Witcher 3 er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Spillet er fyldt med eventyr, hemmeligheder og mysterier, som du vil løse gennem hele spillet.

Fantastisk gameplay og fantastisk grafik. Spillet er meget dynamisk og interessant. Anbefales til alle fans af genren!

The Witcher 3 er et spil, der simpelthen er vanedannende. Jeg tilbragte mange timer med hende og fortrød ikke et minut.

Spillet er bare fantastisk! Smuk grafik, fænomenal historie og interessant gameplay - alt dette gør det til et af de bedste spil på markedet.

Jeg har spillet The Witcher 3 i et par måneder nu og kan stadig ikke få nok af det. Spillet er virkelig vanedannende og får dig til at vende tilbage til det igen og igen.

Spillet er bare fantastisk! Grafikken er i top, plottet fanger fra de første minutter, verden er enorm og fuld af interessante karakterer. Anbefales til alle RPG-fans!

Den digitale version af spillet fungerer godt på min PS4. Ingen problemer med indlæsning eller ydeevne. Et stort plus for muligheden for at købe spillet uden at forlade hjemmet!

Jeg har allerede slået spillet et par gange på pc, men besluttede at få det til PS4 for at spille på min sofa. Spillet ser ud og fungerer godt, joysticket er behageligt. Dette er en af ​​de bedste RPG'er, jeg nogensinde har spillet!

Jeg har længe ønsket at spille The Witcher 3, men jeg har ikke villet købe en fysisk disk. Glad for, at jeg fandt den digitale version i PlayStation Store. Meget praktisk og enkelt!

Et vidunderligt spil med fantastisk grafik og en interessant historie. På trods af at dette allerede er et gammelt spil, ser det stadig frisk ud og fanger fra de første minutter. Absolut anbefale!

Jeg har aldrig spillet The Witcher før, men besluttede at prøve det, da jeg så det i PlayStation Store. Spillet var bare utroligt! Kæmpe verden, mange karakterer, interessant plot. Jeg har brugt mange timer i dette spil, og jeg kan ikke få nok af det!

Jeg er meget glad for, at jeg købte den digitale version af The Witcher 3. Dette er den bedste RPG, jeg nogensinde har spillet! Smuk grafik, vidunderlig historie, stor verden. Jeg er sikker på, at jeg vil spille dette spil et par gange mere!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)