⏩Fortnite: “Own reality”+1500v PC|Xbox/Activation

Efter betaling modtager du en kode, som du skal give til sælger. For mere detaljeret information om produktet, læs venligst beskrivelsen nedenfor. For at købe et produkt skal du angive login og adgangskode til din Microsoft-konto i afsnittet "Korrespondance med sælgeren". Din Microsoft-konto skal være knyttet til din Epic Games-konto. Crisscross-pakken inkluderer alle modes: Colby Outfit, Teth-R 128 Back Bling og Thrash-R Pickaxes. Pakken inkluderer også adgang til Save the World PvE-kampagnen, Colbys udfordringer og op til 1.500 V-Bucks til at gennemføre missioner. Testene vil blive tilgængelige efter at have gennemført den 3. mission for at beskytte stormskjoldet i SSB. V-Bucks er Fortnites valuta i spillet, men ikke alle genstande er tilgængelige i SSB.

For at modtage varerne efter betaling skal du sende en 16-cifret unik kode. Herefter vil du modtage produktet til din konto. For at bruge produktet skal du oprette en Microsoft Xbox-konto og linke den til din Epic Games-konto. Dernæst skal du give dine Microsoft Xbox-kontooplysninger til sælgeren og vente, indtil sælgeren informerer dig om, at den er klar. Hvis der opstår problemer, vil sælgeren hjælpe dig med at finde ud af det.

Produktaktiveringsregionen er Tyrkiet, men du kan aktivere den ved hjælp af en VPN. Aktiveringsinstruktioner er præsenteret nedenfor:

  1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, og følg linket.
  2. Log ind på din konto, og tilknyt din XBOX- og Epic Games-konto.
  3. Slå Hola til, og vælg at oprette forbindelse fra Tyrkiet.
  4. Indtast nøglen, klik på "Næste" og bekræft aktiveringen.

Del denne information med dine venner på Vkontakte, Facebook eller Twitter.

Fortnite: "Own Reality" + 1500v

Denne digitale genstand er et bundt til at spille Fortnite på pc eller Xbox.

Produkt beskrivelse

Custom Reality Pack inkluderer eksklusiv adgang til Save the World PvE-kampagnen plus op til 1.500 V-Bucks til at fuldføre missioner. Du vil få mulighed for at teste dig selv som forsvarer af din virkelighed og kæmpe mod formidable fjender.

Aktivering

For at aktivere produktet skal du have en Microsoft Xbox-konto, som skal være knyttet til din Epic Games-konto. Efter betaling modtager du en unik kode, som du skal sende til sælger. Herefter har du adgang til produktet. Aktiveringsregionen er Tyrkiet, men du kan bruge en VPN til at aktivere i andre regioner. Aktiveringsinstruktioner vil blive leveret sammen med produktet.

Bemærk

Ikke alle varer er tilgængelige i SSB. V-Bucks er Fortnites valuta i spillet.

Denne genstand er et digitalt bundt til spillet Fortnite på pc eller Xbox kaldet "Custom Reality". Denne pakke inkluderer eksklusiv adgang til Save the World PvE-kampagnen, Colby Challenges og op til 1.500 V-Bucks til at gennemføre missioner. Sættet indeholder også alle modes: Colby's Outfit, Teth-R 128 Back Bling og Thrash-R Pickaxes.

For at modtage varerne efter betaling skal du sende sælgeren en 16-cifret unik kode. Herefter vil du modtage produktet til din konto. For at bruge produktet skal du oprette en Microsoft Xbox-konto og linke den til din Epic Games-konto.

Produktaktiveringsregionen er Tyrkiet, men du kan bruge en VPN til at aktivere i andre regioner. Aktiveringsinstruktioner vil blive leveret sammen med produktet.

Når du køber et produkt, skal du angive login og adgangskode til din Microsoft-konto i afsnittet "Korrespondance med sælgeren". Din Microsoft-konto skal være knyttet til din Epic Games-konto.

Bemærk: Ikke alle varer er tilgængelige i Save the World PvE-kampagnen. V-Bucks er Fortnites valuta i spillet.


***


Elementet "Fortnite: Your Own Reality+1500v PC|Xbox/Activation" er et bundt, der inkluderer forskellige elementer i spillet til at spille Fortnite på pc og Xbox, samt adgang til Save the World PvE-kampagnen og op til 1500 V - Bucks for at udføre opgaver.

Criss Cross-pakken indeholder Colby-outfittet, Teth-R 128 Back Bling og Thrash-R pickaxes for et stilfuldt og imponerende look. For at få adgang til Save the World PvE-kampagnen skal du fuldføre den 3. mission for at beskytte stormskjoldet i SSB.

For at aktivere produktet skal du oprette en Microsoft Xbox-konto og knytte den til din Epic Games-konto. Når du har betalt for varerne, skal du angive login og adgangskode til din Microsoft-konto i afsnittet "Korrespondance med sælgeren". Produktaktiveringsregionen er Tyrkiet, men den kan også aktiveres ved hjælp af en VPN-tjeneste.

Efter aktivering af produktet vil spilleren modtage alle elementer i spillet og adgang til Save the World PvE-kampagnen. V-Bucks er Fortnites valuta i spillet, som kan bruges til at købe forskellige genstande i spillet. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle varer er tilgængelige i Save the World PvE-kampagnen.







Elementet beskrevet i annoncen er et sæt til at spille det populære videospil Fortnite kaldet "Custom Reality". Inkluderer adgang til Save the World PvE-kampagnen, Colby Challenges og op til 1.500 V-Bucks til missioner. Også inkluderet er Colbys outfit, Teth-R 128 ryg bling og Thrash-R hakke. V-Bucks er Fortnites valuta i spillet og kan bruges til at købe genstande i spillet.

For at købe dette produkt skal du betale og modtage en unik kode. Herefter skal køber give sælger et login og adgangskode til den Microsoft-konto, der er knyttet til Epic Games-kontoen. Varen vil blive overført til købers konto, efter at sælger har gennemført aktiveringsprocessen. Produktaktiveringsregionen er Tyrkiet, men du kan bruge en VPN til at aktivere i andre regioner.

For at aktivere produktet via en pc, skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følg derefter linket og indtast aktiveringsnøglen. I dette tilfælde skal du aktivere en VPN-forbindelse fra Tyrkiet. Hvis du har spørgsmål, vil sælgeren hjælpe dig med alle de nødvendige handlinger.


***


  1. En fantastisk digital genstand til Fortnite-fans!
  2. En bekvem måde at få adgang til yderligere indhold og valuta i spillet.
  3. Enkel produktaktiveringsproces på pc og Xbox.
  4. Den seneste opdatering, Your Reality, tilføjer interessante funktioner til spillet.
  5. Godt pris-kvalitetsforhold til køb af valuta i spillet.
  6. Unikke genstande fra Own Reality-sættet hjælper dig med at skille dig ud blandt andre spillere.
  7. Yderligere indhold fra sættet giver dig mulighed for at få en ny spiloplevelse og nyde spillet endnu mere.
  8. En fantastisk gave til venner og familie, der brænder for at spille Fortnite.
  9. Et digitalt produkt af høj kvalitet, der ikke optager hyldeplads og altid er tilgængeligt.
  10. En hurtig og bekvem måde at købe yderligere genstande og valuta i spillet.



Ejendommeligheder:




Fantastisk digitalt produkt, nemt at aktivere og begynde at spille.

Købte denne vare og fik øjeblikkelig adgang til spillet Fortnite.

God værdi for pengene for dette digitale produkt.

Hurtig og nem aktivering af produktet, uden problemer.

Det er meget praktisk, at der ikke er behov for at vente på levering, da dette er et digitalt produkt.

Downloadhastigheden af ​​spillet efter aktivering af dette produkt var hurtig og uden forsinkelse.

Jeg nød spillet meget, og dette produkt hjalp mig med at begynde at spille hurtigt og nemt.

En fantastisk måde at købe spilindhold på uden at skulle forlade hjemmet.

Jeg købte produktet til mit barn, og han var glad for spillet Fortnite.

Jeg anbefaler dette produkt til alle, der elsker at spille Fortnite og leder efter en praktisk måde at købe spilindhold på.

Cool spil, et godt valg for fans af skydespil og overlevende!

En fantastisk måde at tilbringe tid med venner på, især for fans af onlinespil.

Vanedannende gameplay og farverig grafik vil imponere enhver spiller!

Et stort udvalg af karakterer og våben, alle vil finde deres foretrukne spillestil.

Seje skins og karakterfølelser giver dig mulighed for at udtrykke din individualitet.

Regelmæssige opdateringer tilføjer nye funktioner og indhold, det er altid interessant at spille.

Et simpelt kontrolsystem og en praktisk menu hjælper dig med hurtigt at starte spillet og nyde processen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)