Vampire Survivors XBOX ONE / SERIES X|S КЛЮЧ +VPN?

Efter betaling vil du modtage en kode til spillet Vampire Survivors på XBOX ONE XS platformen. Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto, og et link til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mail angivet under købet. For at aktivere nøglen skal du oprette forbindelse til en VPN-server i Colombia. Når spillet er aktiveret, vil du ikke have nogen regionale begrænsninger, og spillet vil blive permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog.

For at aktivere nøglen uden at bruge en VPN kan du bruge Xbox-appen på iOS eller Android med mobilt internet aktiveret. For at gøre dette skal du logge ind på din Microsoft-konto, klikke på menuikonet i øverste venstre hjørne, vælge "Indløs kode" og indtaste den 25-cifrede kode på kodeindløsningsskærmen.

For at aktivere nøglen ved hjælp af en VPN skal du downloade Hola Free VPN Proxy-applikationen, starte den, vælge en browser og downloade fra Argentina, følge linket, logge ind på din konto og aktivere nøglen.

For at aktivere nøglen fra din computer skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følge linket, logge ind på din konto, tænde Hola og vælge en forbindelse fra Argentina, indtaste nøglen, klikke på næste og bekræfte aktiveringen.

Denne digitale genstand er en nøgle til spillet Vampire Survivors på XBOX ONE / SERIES X|S platformen med mulighed for at aktivere via VPN. Spillet tiltrækker opmærksomhed med sit spændende plot og spændende gameplay-mekanik. Du skal overleve i en verden fyldt med vampyrer og udforske en kæmpe åben verden fuld af farer og mysterier.

Ved at købe dette produkt vil du modtage en nøgle til at aktivere spillet på din XBOX ONE / SERIES X|S enhed. Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto, og et link til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mail. For at aktivere spillet skal du oprette forbindelse til en VPN-server i Colombia, hvorefter du kan nyde spillet uden regionale begrænsninger.

Brug denne nøgle til at kaste dig ud i den spændende verden af ​​Vampire Survivors og blive en sand overlever i en verden fyldt med vampyrer.

Assassin's Creed Origins-GOLD EDITION til Xbox One og Xbox-serien X|S er Gold Edition af spillet, som inkluderer selve spillet, Deluxe Pack og Season Pass. Spillet giver dig mulighed for at rejse gennem de mystiske og farlige lande i det gamle Egypten, lære historierne om farverige karakterer og mestre en ny kampstil. Spillet er optimeret til Xbox One og Xbox Series X|S, hvilket giver dig mulighed for at nyde smuk grafik og fejlfri spilydelse på konsoller.

Når du køber Assassin's Creed Origins-GOLD EDITION fra denne sælger, vil du modtage øjeblikkelig adgang til spillet efter betaling, og du vil også være i stand til at nyde spillet på ethvert tilgængeligt sprog og område. Spillet forbliver inde på din Microsoft-konto for evigt, og du kan downloade det i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med den angivne region, hvorefter nøglen bliver aktiveret på din konto med dit område og sprog. I tilfælde af problemer med aktivering leverer sælgeren en premium VPN til sine kunder.

Hvis du ikke kan finde det spil eller DLC, du er interesseret i, kan sælgeren købe et hvilket som helst Xbox One / Series X|S-spil fra Microsoft Store baseret på din ordre. Samtidig kan du være sikker på produktets kvalitetsgaranti og få rabat på hver ordre.


***


Vampire Survivors er et spil til Xbox One/Xbox Series X|S-konsollen, som du kan købe som en aktiveringsnøgle. Efter betaling vil du modtage en 25-cifret kode, som kan aktiveres på din konto eller via Xbox-telefonappen på iOS eller Android med mobilt internet aktiveret. En VPN med forbindelse til Colombia er påkrævet for at aktivere nøglen.

Når spillet er aktiveret, vil det blive permanent tilknyttet din Microsoft-konto, og du vil være i stand til at downloade det i enhver region og på ethvert tilgængeligt sprog. Spillet vil ikke have regionale begrænsninger.

For at aktivere din nøgle gennem Xbox-telefonappen uden en VPN skal du logge ind på din Microsoft-konto, vælge Indløs kode og indtaste den 25-cifrede kode på aktiveringsskærmen.

Hvis du vil aktivere nøglen via en computer, skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følge linket, logge ind på din konto og vælge forbindelse fra Argentina. Indtast derefter nøglen og bekræft aktiveringen.

Bemærk venligst, at der kræves en VPN med forbindelse til Colombia for at aktivere nøglen, medmindre du planlægger at bruge Xbox-telefonappen til aktivering.


***


  1. Fantastisk spil, nøgle og VPN fungerer upåklageligt!
  2. Jeg modtog nøglen med det samme, uden forsinkelser eller problemer.
  3. En fantastisk kombination af spil af høj kvalitet og hurtig levering af nøglen.
  4. Sparer tid og penge ved at købe spillet digitalt.
  5. Med VPN er der ingen problemer med at aktivere nøglen, spillet startede første gang.
  6. Et godt valg for fans af genren, grafikkvaliteten er fremragende.
  7. Det er meget praktisk at få nøglen og begynde at spille med det samme, uden yderligere besvær.
  8. Spillet levede op til alle forventninger, takket være sælgeren for et kvalitetsprodukt.
  9. Sparede penge ved at købe en nøgle i stedet for en disk og fik spillet hurtigere.
  10. Nemt og hurtigt køb, jeg anbefaler det til alle, der leder efter digitale kvalitetsprodukter.



Ejendommeligheder:




Et fantastisk spil for fans af survival horror-genren.

Interessant historie og vanedannende gameplay.

Gennemtænkt design af karakterer og spilverdenen.

Aktiveringsnøglen og VPN blev modtaget øjeblikkeligt efter køb.

Spillet indlæses hurtigt på Xbox One / Series X|S.

Aktiveringsnøglen og VPN var nemme at installere og bruge.

Fremragende værdi for pengene og kvalitet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)