Valorant (EU-region ✅) Rangering - BRONZE

Efterlad venligst ikke negativ feedback, før du kontakter sælgeren. Dette er brugernavnet og adgangskoden til at logge ind på din Riot Games-konto. Vi garanterer ikke tilgængeligheden af ​​skins på din konto! Der kan være 0. Den deklarerede rang er rangeringen opnået i en/eller flere episoder/handlinger på en tilfældig måde. Andre rækker kan også fås på din konto, men vi garanterer ikke, at de er tilgængelige. Vi indrømmer, at episoden/akten muligvis ikke er helt gennemført. Mailadgang er ikke givet. E-mail og adgangskode kan ikke ændres. Region - Europa Efter køb modtager du: ✔ Login og adgangskode ✔ Random Riot Games-konto med det købte spil ✖ Vi leverer ikke e-mail-data ✖ Ændring af kontodata og indstillinger er forbudt, du spiller i henhold til de angivne data ✔ Mange konti har yderligere spil , sådanne spil betragtes som en bonus! ✔ Har du problemer med produktet, kan du kontakte sælgeren, så hjælper de dig gerne! HVIS ET PROBLEM OPSTÅR EFTER AT KØBE ET PRODUKT: 1. Først og fremmest, bare rolig og skriv ikke negative anmeldelser. 2. Skriv til os ved at gå til hjemmesiden: 3. I sektionen "Mine køb", log ind og vælg det købte produkt. 4. Åbn fanen "Korrespondance", beskriv problemet, og vi vil helt sikkert hjælpe dig. 5. Sælgeren vil svare på din besked inden for 1-48 timer. Hvad skal man gøre efter købet: • Download og installer Riot Games-klienten, for at gøre dette skal du logge på siden - • Download det ønskede spil i biblioteket - spil? • GARANTI for udskiftning af ikke-fungerende varer ydes inden for 24 timer fra købsdatoen. • Udskiftning eller returnering er kun mulig, hvis den konto, du har købt, ikke er gyldig, eller hvis produktet ikke svarer til beskrivelsen. • Hvis produktet ikke passer til dig i henhold til nogen tekniske egenskaber, eller du ikke kan lide det, vil krav ikke blive accepteret. • Hvis du ikke er enig i mindst et af punkterne, bedes du undlade at købe.

Ved at give en positiv anmeldelse vil du modtage et gavekort til dit næste køb på 10% af produktets pris! Du kan finde en liste over alle vores produkter på siden:

Valorant er et teambaseret taktisk skydespil udviklet og udgivet af Riot Games. Spillere kæmper på kort ved hjælp af forskellige våben og karakteregenskaber for at nå målet. Denne vare repræsenterer en Valorant-konto, der er registreret i den europæiske region og bedømt som BRONZE. Ved køb modtager du et login og en adgangskode til at logge ind på din konto, som kan indeholde skins, men deres tilgængelighed er ikke garanteret. Kontoregionen er europæisk, adgang til post er ikke givet, og ændring af kontodata er forbudt. Hvis du har problemer med produktet, kan du kontakte sælgeren og få hjælp. Udskiftning eller returnering er kun mulig, hvis den konto, du har købt, ikke er gyldig, eller hvis produktet ikke svarer til beskrivelsen.


***


Valorant er et team-baseret multiplayer first-person shooter udviklet af Riot Games. Spillere kan vælge karakterer med unikke evner og spille i 5-v5-kampe Dette produkt er en licensnøgle til Valorant i EU-regionen. BRONZE-rangen betyder, at spilleren har et vist niveau af erfaring og nok færdigheder til at spille på indgangsniveauet. Han vil være i stand til at spille mod andre spillere med BRONZE rækker og derover, samt deltage i konkurrencespil.







Valorant er et taktisk skydespil fra Riot Games, der stiller spillere mod hinanden i holdtilstand. Dette produkt repræsenterer en konto i EU-regionen, som har en BRONZE-rangering. Rang bestemmer en spillers niveau i spillet, og BRONZE er en af ​​de laveste rækker i spillet. Denne konto kan bruges til at spille Valorant, og dens rang kan forbedres ved at opnå bedre resultater i spillet. Derudover kan denne konto indeholde forskellige genstande og skins, der kan bruges i spillet for at forbedre karakterens udseende.


***


  1. Valorant er et fantastisk spil, der giver en masse sjov og adrenalin!
  2. Jeg elsker bare at spille Valorant! Dette er et utroligt sejt skydespil.
  3. Valorant er et digitalt produkt af høj kvalitet, som ikke vil efterlade nogen fan af onlinespil ligeglade.
  4. Jeg har spillet Valorant i et par måneder nu og har nydt spillet grundigt hver gang.
  5. Valorant har meget interessant og spændende gameplay, der ikke vil lade dig kede dig.
  6. Jeg råder alle til at prøve at spille Valorant - det er et rigtig fedt spil!
  7. Valorant er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner og føle sig som rigtige helte.
  8. Jeg vil bedømme Valorant 10 ud af 10! Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet.
  9. Hvis du leder efter et sjovt og spændende spil, så er Valorant et godt valg.
  10. Jeg er virkelig glad for, at jeg begyndte at spille Valorant. Det er et rigtig fedt spil, og jeg har det meget sjovt med det.



Ejendommeligheder:




Valorant er et fantastisk spil for fans af taktiske skydespil.

Meget vanedannende gameplay og smuk grafik i Valorant.

Valorant har mange unikke karakterer med forskellige evner, hvilket gør spillet endnu mere interessant.

Meget brugervenlig grænseflade og indstillinger i Valorant, som giver dig mulighed for at tilpasse spillet til dig selv.

Fremragende balance og gameplay på højt niveau i Valorant.

Et af de bedste taktiske skydespil på markedet lige nu er Valorant.

Meget gennemtænkte kort og spiltilstande i Valorant.

Valorant er et spil, der er velegnet til spillere på alle niveauer, fra begyndere til professionelle.

Spændende kampe og mange forskellige taktikker i Valorant.

Rangeringssystemet i Valorant giver spillere mulighed for konstant at forbedre og udvikle sig i spillet.

Valorant er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i en dynamisk verden af ​​kampe og taktiske beslutninger.

Jeg elsker Valorant! Gameplayet og grafikken er i top, og spiltilstandene er fængslende fra første minut.

Jeg har spillet Valorant i en uge nu, og jeg kan ikke stoppe! Dette er ikke bare et skydespil, det er en hel verden, der får dig til at tænke og lægge strategi.

Valorant er det perfekte valg for fans af holdspil. Her er hver spiller vigtig, og kun sammen kan vi vinde.

Et fantastisk spil for dem, der kan lide at føle sig som en rigtig kommandosoldat. Kampen i Valorant er intens og spændende.

Jeg har spillet mange skydespil, men Valorant er en af ​​de bedste! Gameplayet er så interessant, at du ikke ønsker at stoppe et øjeblik.

Super spil! Jeg kan godt lide hendes stil, grafik og kampfølelse. Jeg er allerede klatret op ad rækken flere gange og ser frem til nye udfordringer.

Hvis du leder efter et spil, der vil holde dig på tæerne hvert sekund, så er dette helt sikkert Valorant. Kampene her er så realistiske, at det ser ud til, at du er i centrum af handlingen.

Jeg spiller Valorant hver dag, og jeg kan ikke stoppe! Dette er et fantastisk spil for dem, der elsker adrenalin og dynamiske kampe.

I Valorant fandt jeg det, jeg ledte efter - smuk grafik, en interessant historie og evnen til at spille med venner. Jeg har allerede vundet flere kampe og ser frem til nye udfordringer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)