Vagrus - The Riven Realms? AUTOLEVERING DAMPGAVE RU

Vi har et Steam-gavekort til Rusland! Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Alt du skal gøre er at indtaste linket til din konto, acceptere invitationen, og vi sender dig en gave i form af et spil eller tilføjelse på Steam. Når først du modtager en gave, forbliver den hos dig for evigt. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, kun til dit Steam-kontobibliotek.

Vi sender kun gaver til konti, der er registreret i Rusland, hvor priserne er angivet i rubler, og kun fra en russisk IP-adresse. Bemærk venligst, at vi ikke sender gaver til SNG-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto: sørg for, at der står "Rusland". Ellers skal du ikke købe!

For at få et link til din konto i Steam-klienten skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto.

Hvis du lavede en fejl, da du indtastede linket, behandler vi din ordre manuelt. Kontakt os via online chat eller Telegram for instruktioner!

Vagrus - The Riven Realms

AUTOLEVERING DAMPGAVE RU

Velkommen til den digitale varebutik! Vi er glade for at kunne tilbyde dig spillet Vagrus - The Riven Realms med automatisk levering af Steam-gave til Rusland.

Vagrus - The Riven Realms er et post-apokalyptisk RPG med strategielementer i en mørk fantasiverden. Du skal på en farlig rejse gennem Rivens ødelagte lande, hvor farer og prøvelser venter dig ved hvert skridt.

Spillet byder på spændende quests, en række karakterer, varieret terræn og unikke kampsystemer. Du skal styre et hold af rejsende, indsamle ressourcer, plotte ruter og bekæmpe fjender.

Med automatisk levering af Steam Gift til Rusland kan du modtage spillet med det samme efter betaling. Tilføj Vagrus - The Riven Realms til dit Steam-bibliotek og begiv dig ud på et spændende eventyr lige nu!


***


PS Plus Essential Extra Deluxe er et abonnement på PlayStation Plus onlinetjenesten til PlayStation 4- og PlayStation 5-konsoller. Dette abonnement giver brugerne adgang til en række gratis spil, eksklusive rabatter på PlayStation Store, muligheden for at spille online med andre brugere og meget mere.

Produktet fås i tre abonnementslængder: 1 måned, 3 måneder og 12 måneder. Abonnementsprisen er 100 rubler.

Bemærk venligst, at dette produkt er beregnet til at blive købt med en tyrkisk konto. Efter betaling vil du modtage en unik kode, som du skal sende til sælger til verifikation. Sælgeren vil derefter begynde processen med at abonnere på din tyrkiske konto. Du vil være i stand til at bruge abonnementet og de købte spil på din hovedkonto (russisk), som blev købt på din tyrkiske konto. Abonnementet virker kun på PS 4/5-konsoller. Bestillingstiden varierer fra 10 til 60 minutter.


***


  1. Vagrus - The Riven Realms er et spændende RPG, der vil fordybe dig i en unik verden med farverige karakterer og en spændende historie.
  2. Dette spil byder ikke kun på smuk grafik, men også gennemtænkt gameplay, der ikke vil lade dig kede dig.
  3. Vagrus - The Riven Realms vil få dig til at føle dig som en rigtig hersker, der træffer vigtige beslutninger og påvirker mange karakterers skæbne.
  4. En fantastisk atmosfære og en dyb spilverden kombineret med unik kampmekanik gør dette spil uforglemmeligt.
  5. Hvis du elsker spil med sandkasseelementer og masser af muligheder at udforske, så er Vagrus - The Riven Realms, hvad du har brug for.
  6. Et fascinerende og spændende plot, interessante quests og mange muligheder for udvikling af begivenheder - alt dette gør spillet Vagrus - The Riven Realms til et rigtigt mesterværk.
  7. Dette spil har alt, hvad fantasyelskere har brug for: episke kampe, magi, mystiske steder og interessante karakterer.
  8. Vagrus - The Riven Realms er et spil, der ikke vil efterlade dig ligeglad, fordi enhver beslutning, du træffer, kan påvirke spillets gang og karakterernes skæbne.
  9. Hvis du leder efter et spil, der holder dig beskæftiget i timevis, så er Vagrus - The Riven Realms et godt valg.
  10. Dette spil vil helt sikkert appellere til alle, der elsker rollespil med et interessant plot og en dyb spilverden.



Ejendommeligheder:




Vagrus - The Riven Realms er et sjovt og vanedannende spil med sofistikeret grafik og en interessant historie.

Dette spil giver dig mulighed for at fordybe dig i en unik verden og blive en del af et spændende eventyr.

Vagrus - The Riven Realms har en høj replay-værdi og en masse storyline-muligheder.

Spillet har en brugervenlig og intuitiv brugerflade, som gør gameplayet endnu sjovere.

Musik og lyddesign i Vagrus - The Riven Realms skaber en unik atmosfære og fordyber dig i spilverdenen.

Et stort antal forskellige quests og opgaver giver spilleren mulighed for at vælge deres egen vej og nyde spillet fuldt ud.

Spillet har en høj grad af genspilbarhed og giver dig mulighed for at fordybe dig i spilverdenen i lang tid.

Vagrus - The Riven Realms er et godt valg for RPG- og strategifans, der ønsker at føle, at de er i rollen som en lineal.

Spillet har en veldesignet verden og interessante karakterer, som gør gameplayet endnu sjovere.

Automatisk levering Steam Gift RU giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at få spillet uden at forlade hjemmet, hvilket er et stort plus for enhver spiller.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)