▒▓█ WOT-World of Tanks-Account-RU █▓▒ 10000-25000 kampe

Beskrivelse ? Tak fordi du har valgt og købt vores produkt. Med venlig hilsen GameKey-CLUB? Altid for dig: Ideelle priser + rabatter og hurtig support ?------------------------------------------------ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------▒▓█ En særlig klient er påkrævet - World Of Tanks Russia. █▓▒✔️ Efter køb af et WOT-produkt - Random Account (fra 10.000-25.000 kampe) Region-RU:✔️ Du modtager en World of Tanks-konto, hvorpå der kan spilles op til 25.000 kampe!✔️ Kontoen kan have premium-udstyr, guld og sølv, god statistik men ikke garanteret.✔️ Du vælger selv garantien for kontoen, hvis du er logget ind på kontoen kan den ikke længere byttes og den kan ikke længere returneres.✔️ Får du forkerte data efter købet, så skriv til os, vil vi helt sikkert lave en erstatning.✔️ Tip: For at få kontoen til at fungere, bør du ikke forsøge at ændre eller slette data på den.✔️ Fra salgspraksis er det bevist, at der er tilfælde, hvor konti fungerer i op til flere år!✔️ Efter betaling for varerne vil de købte data blive vist i browservinduet.✔️ Vi giver ikke adgang til mail, konti kan knyttes til telefonen.▒▓█ Log ind på din World Of Tanks RU-konto: Én klient til at spille på alle World Of Tanks-servere (CN, EU, KR, RU, SEA, US):https://wotsite.net/programmy-dlya-wot/10588-odin-klient-dlya-igry-na-lyubykh-serverakh-wot-zarubezhnykh.html______________________________________________________________________________________________________________________________


***


Dette produkt er en spilkonto til spillet World of Tanks, registreret på RU-serveren. Kontoen indeholder mellem 10.000 og 25.000 kampe, hvilket er ret meget erfaring at spille dette spil. Ved at købe dette produkt får du adgang til din konto og kan spille som hans karakter ved at bruge hans eksisterende præstationer og priser. Bemærk venligst, at dette produkt sælges "som det er", det vil sige, at sælgeren ikke er ansvarlig for eventuelle begrænsninger eller kontoblokering af spiludviklerne.


***


  1. Jeg købte en konto i World of Tanks og var glad! Alle kampe foregår på et højt niveau, og gameplayet er underholdende.
  2. Et glimrende valg for dem, der straks vil begynde at spille på et højt niveau. Kontoen svarer fuldt ud til beskrivelsen.
  3. Hurtigt og bekvemt køb af en konto i World of Tanks. Jeg anbefaler!
  4. Sparede tid og fik muligheden for at nyde spillet med det samme på højt niveau. Tak for kvalitetsproduktet!
  5. Jeg købte en konto til en ven som gave - han blev glad! Han har spillet i flere måneder nu og kan stadig ikke få nok af det.
  6. Et fremragende valg for dem, der ønsker at spare på indkøb af udstyr og erfaring. Du kan straks begynde at spille på et højt niveau og nyde processen.
  7. Jeg købte en konto og fortrød det ikke! Alle kampe foregår på et højt niveau, og gameplayet er underholdende. Tak for kvalitetsproduktet!
  8. Hvis du vil begynde at spille på et højt niveau med det samme, er dette et godt valg. Kontoen svarer fuldt ud til beskrivelsen og giver dig mulighed for at nyde spillet med det samme.
  9. Hurtigt og bekvemt køb af en konto i World of Tanks. Jeg anbefaler det til alle, der straks vil begynde at spille på et højt niveau.
  10. Jeg købte en konto til en ven og fortrød det ikke. Han var begejstret for muligheden for straks at begynde at spille på et højt niveau. Tak for kvalitetsproduktet!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)