⭐️CS:GO for Faceit 50+ timer i csgo

✔️En unik Steam-konto med mere end 50 timer i CS:GO. Der er også konti til at spille på Faceit med oppustede timer. ✔️Kontogarantien er 14 dage. ✔️Native mail inkluderet. ❗Efter købet skal du ændre dine Steam- og e-mail-legitimationsoplysninger, men sørg for at beholde din originale e-mail.❗ Faceit er ikke knyttet til en konto, så du skal registrere den efter købet. ❗CS uden Prime!!!❗ Data modtaget fra konti: Steam login: Steam password: mail login: password. ✔️Produkt - "autoreg" konti med overspændte ure. Tjek din Steam-profil!!! På de fleste konti er Steam-profilen ikke konfigureret (der er ingen avatar og kaldenavn).❗❗❗OPSÆT DIN STEAM-PROFIL EFTER KØB❗❗❗❗❗❗ Forsøg ikke at logge ind på Mail.ru-mail ved hjælp af RAMBLER-mail. ❗HVIS DU HAR SPØRGSMÅL OM DETTE PRODUKT, VENLIGST KONTAKT MIG FØRST. FORLAD IKKE HELT FEEDBACK, FORDI ALLE KONTI ER PERSONLIGE!Bemærk venligst: på grund af tilfælde af svindel fra købers side, anbefaler vi, at du optager en video fra det øjeblik, du køber produktet, til det øjeblik, det er inspiceret. Du kan optage video på enhver mulig måde (telefon, skærmoptagelse). Hvis der ikke er nogen video fra køberen, vil krav ikke blive accepteret!

CS:GO til Faceit 50+ timer i csgo

Vi præsenterer for dig vores nye digitale produkt - CS:GO til Faceit med mere end 50 timers gameplay. Med dette produkt får du adgang til et mere avanceret niveau af spillet og kan nyde spillet på et nyt niveau.

  • Produkt: CS:GO til Faceit 50+ timer i csgo
  • Platform: PC
  • Sprog: russisk, engelsk
  • Type: Digitalt produkt

Faceit er en online spilplatform, der giver et højere niveau af spil end almindelig CS:GO multiplayer. Dette produkt er beregnet til dem, der ønsker at få adgang til et mere avanceret spil og blive en del af et stort online-fællesskab af spillere.

Så hvis du leder efter et nyt niveau af CS:GO-spil, så er dette produkt noget for dig! Køb nu og få et højere niveau af spil på Faceit.


***


Produktet er en Steam-konto til at spille CS:GO med flere timer (50+ timer). Konti er beregnet til at spille på Faceit-platformen. Produktet har 14 dages garanti og native mail. Efter købet skal du ændre dine Steam-kontooplysninger og gemme din originale e-mail. Faceit er ikke knyttet til en konto, så efter køb skal den registreres. Det er vigtigt at bemærke, at produktet ikke inkluderer Prime-status i CS:GO. Kontodata leveres i form af et login og adgangskode til Steam, samt et login og adgangskode til mail. Konti er "automatisk registreret" med klokkeslæt, og de fleste konti har ikke en Steam-profil sat op (ingen avatar eller kaldenavn), så du skal oprette en Steam-profil efter købet. Det er vigtigt ikke at forsøge at få adgang til Mail.ru ved hjælp af Rambler-mail. Hvis du har spørgsmål om produktet, skal du kontakte sælgeren, før du skriver en anmeldelse; det anbefales at optage en video fra købstidspunktet til inspektionsøjeblikket for at beskytte mod mulige tilfælde af svindel. Hvis videoen ikke er optaget, vil krav mod produktet ikke blive accepteret.


***


  1. CS:GO for Faceit 50+ timer er et fantastisk digitalt produkt til fans af dette berømte spil!
  2. Fremragende grafik og lyd i CS:GO til Faceit 50+ timer - en sand fornøjelse for gamere.
  3. Superhurtig indlæsning af CS:GO-spil i Faceit 50+ timer, så du kan begynde at spille med det samme.
  4. Praktisk kontrol og jævn betjening i CS:GO til Faceit 50+ timer, hvilket sikrer et behageligt spil.
  5. CS:GO til Faceit 50+ timer har mange interessante og spændende spiltilstande, der ikke vil lade dig kede dig.
  6. Et stort antal kort og figurer i CS:GO til Faceit 50+ timer er en glimrende mulighed for forskellige gameplay.
  7. Det digitale CS:GO-produkt til Faceit 50+ timer er en fantastisk gave til enhver gamer, der sætter pris på et kvalitetsspil.



Ejendommeligheder:




CS:GO for Faceit er en fantastisk mulighed for at øve spillet og forbedre din vurdering.

Det er meget praktisk, at digitale varer kan købes til enhver tid og uden at forlade hjemmet.

Et stort antal timer i CS:GO giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i spillet og nyde dets alsidighed.

At købe en digital version af et spil sparer tid, som ellers ville have taget at finde og købe en fysisk kopi.

Den brugsklare version af spillet til Faceit vil spare en masse tid på installation og konfiguration.

Et stort antal timer i spillet giver dig mulighed for at forbedre dine spillefærdigheder og blive den bedste i dit team.

Evnen til at spille CS:GO når som helst og hvor som helst med internetadgang gør dette digitale produkt meget praktisk.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)