(UK) Abonnement PSPlus Essential 3 måneder UK

BETALING MED BANKKORT ER TILGÆNGELIGT

Du modtager automatisk en aktiveringskode til et 3-måneders Playstation Plus-abonnement umiddelbart efter betaling. Bemærk dog, at dette abonnement ikke er egnet til russiske konti og kun vil fungere på konti, der er oprettet med det specificerede land i Storbritannien (se instruktionerne nedenfor).

Sådan opretter du en konto i en anden region:

  • - Følg linket og klik på knappen "Opret":
  • - Angiv din fødselsdato. Bemærk venligst, at nogle spil muligvis kun er tilgængelige for voksne spillere.
  • -Vælg landet UK.
  • - Angiv din e-mail og opret en adgangskode.
  • -Når du har bekræftet din e-mail, er din konto i en anden region klar!

Sådan bruger du en konto fra en anden region på konsollen:

  • -Du behøver ikke at logge ud af din russiske konto på konsollen. Du kan bruge en udenlandsk som en ekstra.
  • -Gå til "Indstillinger", der "Brugere og konti";
  • -Vælg "Brugere" og klik på knappen "Tilføj bruger";
  • - Indtast login og adgangskode for den oprettede PSN-konto.

Bemærk venligst: Hvis du har et aktivt PS Plus-abonnement på mindst én konto, kan du spille online fra enhver konto. Du kan dog kun hente månedens spil på en konto, der har PS Plus. Du kan købe spil på én konto og spille dem på en anden. I dette tilfælde vil trofæer blive krediteret til den konto, du spiller på.

Vi har også til salg følgende Playstation Network-kort med saldo:

  • PSN 500 (RU)
  • PSN 1000 (RU)
  • PSN 1500 (RU)
  • PSN 2500 (RU)
  • PSN 4000 (RU)

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os via online chat!

Velkommen til den digitale varebutik! Hos os kan du købe et PSPlus Essential 3 måneders digitalt abonnement til Storbritannien - ?(UK) PSPlus Essential 3 måneders abonnement UK.

  • ✅ dette er et digitalt produkt, der vil blive leveret til dig automatisk umiddelbart efter betaling.
  • ✅ Aktiveringskoden vil blive sendt til dig på den e-mailadresse, du har angivet, da du afgav din ordre.
  • ✅ Dette produkt er kun egnet til konti, der er registreret i Storbritannien.
  • ✅ Abonnement giver dig adgang til tonsvis af gratis spil hver måned, plus eksklusive rabatter og tilbud på PlayStation Store.
  • ✅ For at aktivere dit abonnement skal du indtaste aktiveringskoden i PlayStation Store på din konsol.
  • ✅ Når abonnementet udløber, kan det fornyes på PlayStation Store-webstedet eller købes igen i vores butik.

Bemærk venligst, at dette produkt ikke er egnet til konti, der er registreret i Rusland eller andre lande undtagen Storbritannien. Sørg for, at din konto er registreret i Storbritannien, før du afgiver din ordre.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os via online chat!

Velkommen til den digitale varebutik! Hos os kan du købe et 3 måneders PSPlus Essential digitalt abonnement til Storbritannien - (UK) PSPlus Essential 3 måneders UK abonnement. Dette er et digitalt produkt, som vil blive leveret til dig automatisk umiddelbart efter betaling. Aktiveringskoden vil blive sendt til dig på den e-mailadresse, du har angivet, da du afgav din ordre.

Dette abonnement er kun for konti, der er registreret i Storbritannien. Dit abonnement giver dig adgang til tonsvis af gratis spil hver måned, plus eksklusive rabatter og tilbud på PlayStation Store. For at aktivere dit abonnement skal du indtaste din aktiveringskode i PlayStation Store på din konsol.

Bemærk venligst, at dette abonnement ikke er egnet til russiske konti og kun vil fungere på konti, der er oprettet med det angivne land i Storbritannien. Hvis du vil bruge dette abonnement, skal du oprette en konto i Storbritannien ved at følge instruktionerne, vi har givet ovenfor.

Vi har også Playstation Network-kort til salg med saldoen: PSN 500 (RU), PSN 1000 (RU), PSN 1500 (RU), PSN 2500 (RU), PSN 4000 (RU). Disse kort kan bruges på konti, der er registreret i Rusland og andre lande.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os via online chat!


***


Et 3 måneders PSPlus Essential-abonnement i Storbritannien giver dig adgang til onlinespil på PlayStation-konsoller plus gratis spil hver måned og eksklusive rabatter i PlayStation Store. Efter betaling modtager du en aktiveringskode, som kan bruges til at oprette en PSN-konto med Storbritannien som dit bopælsland. Bemærk venligst, at dette abonnement ikke er egnet til russiske konti. Du kan bruge en anden regionskonto på din konsol som en sekundær konto til at købe spil på én konto og spille på en anden. For at modtage månedens gratis spil skal du dog have et aktivt PS Plus-abonnement på den konto, du gør krav på dem på.


***


  1. Super! En hurtig og nem måde at få adgang til en bred vifte af spil på din Playstation. Jeg anbefaler!
  2. Den bedste måde at få adgang til tonsvis af spil og eksklusive tilbud til Playstation på. Nem at sætte op og bruge.
  3. Et godt tilbud til dem, der elsker at spille på Playstation. Et stort udvalg af gratis spil og rabatter på betalte.
  4. PSPlus Essential er en fantastisk måde at spare penge på spil og få adgang til eksklusivt indhold.
  5. Jeg er meget glad for mit PSPlus Essential-abonnement. Uden hende ville jeg aldrig have prøvet så mange fede spil.
  6. Hvis du elsker at spille på Playstation, så er et PSPlus Essential-abonnement et must-have. Det giver dig adgang til en lang række spil og eksklusive tilbud.
  7. En sikker og bekvem måde at få adgang til tonsvis af spil og rabatter på Playstation. Stærkt anbefale!



Ejendommeligheder:




Et godt tilbud til dem, der elsker at spille på PlayStation! Et 3-måneders PSPlus Essential-abonnement giver dig adgang til tonsvis af gratis spil og eksklusive rabatter på nye spil.

Med PSPlus Essential 3 måneder bliver det endnu mere tilgængeligt og spændende at nyde spillet på PlayStation. Et godt tilbud til alle, der ønsker at få mest muligt ud af gameplayet!

Jeg har brugt PSPlus Essential i 3 måneder i flere år nu og er meget tilfreds. Gratis spil hver måned - det er bare fantastisk! Derudover kan eksklusive rabatter ved køb af nye spil spare et betydeligt beløb.

At spille på PlayStation er blevet meget sjovere med PSPlus Essential 3 måneder. Et stort udvalg af gratis spil, muligheden for at spille multiplayer-tilstande og modtage eksklusive rabatter - alt dette gør dette tilbud meget attraktivt.

Hvis du elsker at spille på PlayStation, så er PSPlus Essential 3 måneders abonnement, hvad du har brug for! Gratis spil hver måned, eksklusive rabatter på køb af nye spil og adgang til multiplayer-modes – alt dette gør spiloplevelsen endnu sjovere.

PSPlus Essential 3 Months er et godt tilbud for alle, der ønsker at nyde deres PlayStation-spiloplevelse uden ekstra omkostninger. Gratis spil, eksklusive rabatter og adgang til multiplayer-tilstande øger værdien af ​​abonnementet.

Jeg er meget tilfreds med mit PSPlus Essential 3 måneders abonnement. Takket være dette tilbud kan jeg nyde at spille på PlayStation, få gratis spil hver måned og få eksklusive rabatter på køb af nye spil. Stærkt anbefale!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)