(UK) Abonnement PSPlus Essential 12 måneder Storbritannien

Produktbeskrivelse

BETALING MED BANKKORT TILGÆNGELIG

Du modtager automatisk en aktiveringskode umiddelbart efter betaling.

Playstation Plus-abonnement i 12 måneder på en konto oprettet med det angivne land i Storbritannien (se instruktionerne nedenfor)

Ikke egnet til russiske konti

Yderligere oplysninger

Sådan opretter du en konto i en anden region:

Du behøver ikke en VPN for at oprette og bruge en konto i en anden region:

Sådan bruger du en konto fra en anden region på konsollen:

Du behøver ikke at logge ud af din russiske konto på konsollen. Du kan bruge en udenlandsk som en ekstra. For at gøre dette:

  • Gå til "Indstillinger", der "Brugere og konti";
  • Vælg "Brugere", og klik på knappen "Tilføj bruger";
  • Indtast login og adgangskode for den oprettede PSN-konto.

Bemærk venligst:

  • Hvis du har et aktivt PS Plus-abonnement på mindst én konto, kan du spille online fra enhver konto. Men du kan kun hente månedens spil på den konto, der har PS Plus.
  • Du kan købe spil på én konto og spille dem på en anden. I dette tilfælde vil trofæer blive krediteret til den konto, du spiller på.

Vi tilbyder et Playstation Plus-abonnement i 12 måneder på en konto, der er oprettet i det britiske land. Køb et abonnement hos os og få muligheden for at spille onlinespil på din PS4, PS5-konsol eller pc.

PSPlus Essential-abonnement 12 måneder i Storbritannien

Vi præsenterer dig for et digitalt produkt - et Playstation Plus Essential-abonnement i 12 måneder for en konto oprettet i det britiske land.

Med dette abonnement får du adgang til eksklusive rabatter på Playstation Store, gratis spil hver måned og muligheden for at spille onlinespil på din PS4, PS5-konsol eller pc.

Du modtager automatisk en aktiveringskode umiddelbart efter betaling, som giver dig mulighed for øjeblikkeligt at begynde at bruge dit abonnement.

Bemærk venligst, at dette abonnement ikke er egnet til russiske konti. Men du kan nemt oprette en konto i en anden region ved at følge instruktionerne nedenfor.

Sådan opretter du en konto i en anden region:

Du behøver ikke en VPN for at oprette og bruge en konto i en anden region:

Sådan bruger du en konto fra en anden region på konsollen:

Du kan bruge en udenlandsk konto som en ekstra uden at forlade din russiske konto på konsollen. For at gøre dette:

  • Gå til "Indstillinger", der "Brugere og konti";
  • Vælg "Brugere", og klik på knappen "Tilføj bruger";
  • Indtast login og adgangskode for den oprettede PSN-konto.

Bemærk venligst: Hvis du har et aktivt PS Plus-abonnement på mindst én konto, kan du spille online fra enhver konto. Men du kan kun hente månedens spil på en konto, der har PS Plus. Du kan købe spil på én konto og spille dem på en anden. I dette tilfælde vil trofæer blive krediteret til den konto, du spiller på.

? ER BETALING MED BANKKORT TILGÆNGELIG? Du modtager automatisk en aktiveringskode umiddelbart efter betaling. Playstation Plus-abonnement i 12 måneder på en konto oprettet med det angivne land i Storbritannien (se instruktionerne nedenfor) Ikke egnet til russiske konti

Ekstra Information

Sådan opretter du en konto i en anden region: For at oprette og bruge en konto i en anden region er en VPN ikke nødvendig: - Følg linket og klik på knappen "Opret": - Angiv din fødselsdato. Bemærk venligst, at nogle spil muligvis kun er tilgængelige for voksne spillere.-Vælg landet UK.-Angiv din e-mail, opret en adgangskode-Efter e-mail-bekræftelse er din konto i en anden region klar!Sådan bruger du en konto i en anden region på konsol: Du behøver ikke at efterlade din russiske konto på konsollen. Du kan bruge en udenlandsk som en ekstra. For at gøre dette: - Gå til "Indstillinger", der "Brugere og konti"; - Vælg "Brugere" og klik på knappen "Tilføj bruger" - Indtast login og adgangskode til den oprettede PSN-konto. Bemærk venligst: Hvis du har mindst én Hvis din konto har et aktivt PS Plus-abonnement, kan du spille online fra enhver konto. Men du kan kun hente månedens spil på den konto, der har PS Plus. Du kan købe spil på én konto og spille dem på en anden. I dette tilfælde vil trofæer blive krediteret til den konto, du spiller på. Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

Vi tilbyder at købe et digitalt produkt - et Playstation Plus Essential-abonnement i 12 måneder for en konto oprettet i det britiske land. Med dette abonnement kan du spille spil online på din PS4, PS5 eller pc, få gratis spil hver måned og nyde eksklusive rabatter i Playstation Store. En aktiveringskode modtages automatisk umiddelbart efter betaling, så du kan begynde at bruge dit abonnement med det samme. Det er vigtigt at bemærke, at dette abonnement ikke er egnet til russiske konti. Du kan dog nemt oprette en konto i en anden region ved at følge instruktionerne på produktbeskrivelsessiden. Når du har oprettet en konto, kan du bruge den på din konsol som en ekstra, og du kan kun hente månedens spil på en konto, der har PS Plus. Derudover kan du købe spil på én konto og spille dem på en anden, og trofæer vil blive krediteret den konto, du spiller på. Køb PSPlus Essential 12 måneders UK-abonnement fra os, og nyd spil med din Playstation!


***


12 måneders PSPlus Essential-abonnement til UK-konto. Abonnementet giver dig mulighed for at spille spil online på din Playstation-konsol, samt adgang til gratis spil hver måned og eksklusive rabatter på spilkøb fra Playstation Store. En aktiveringskode vil automatisk blive sendt til dig umiddelbart efter betaling med kreditkort. Bemærk venligst, at abonnementet ikke er egnet til russiske konti, men kan bruges på en sekundær konto oprettet i Storbritannien. For at bruge en konto fra en anden region på konsollen, behøver du ikke at forlade din russiske konto - den kan bruges som en ekstra.


***


  1. Det er fantastisk at få gratis spil hver måned med dit PSPlus Essential-medlemskab.
  2. Et PSPlus Essential-abonnement giver dig mulighed for at spille multiplayer-tilstande og nyde onlinespil.
  3. Nyd fantastisk streaming af video og lydkvalitet med dit PSPlus Essential-abonnement.
  4. PSPlus Essential giver dig eksklusive rabatter på digitale spil og tilføjelser.
  5. Få et PSPlus Essential-abonnement hurtigt og nemt gennem PlayStation Store.
  6. En fantastisk måde at spare penge på digitale PlayStation-genstande.
  7. Et PSPlus Essential-abonnement er den perfekte gave til PlayStation-spilfans.



Ejendommeligheder:




PSPlus Essential 12 Months er et godt valg for PlayStation-elskere!

Med et PSPlus Essential 12 måneders abonnement kan du få adgang til gratis spil hver måned.

En fantastisk mulighed for at spare på spil med et PSPlus Essential 12 måneders abonnement.

Med et 12-måneders PSPlus Essential-abonnement kan du spille online med dine venner.

PSPlus Essential 12 months er en fantastisk gave til PlayStation-elskere.

En hurtig og nem måde at få adgang til tonsvis af spil med et 12-måneders PSPlus Essential-abonnement.

Med et 12-måneders PSPlus Essential-abonnement kan du få eksklusive rabatter på spil.

PSPlus Essential 12 months er en pålidelig måde at opdatere din spilsamling på hver måned.

Administrer nemt dit 12-måneders PSPlus Essential-abonnement gennem PlayStation Store.

PSPlus Essential 12 måneder er en fantastisk måde at få adgang til eksklusivt indhold og bonusser på.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)