UK Card 100€ for tjenester i USA, EU, JP, AU

✅Plidelig sælger siden 2008 (se dato for oprettelse af profil).

Vi er blandt de 10 bedste sælgere af denne handelsplatform.

Kortet er til din fulde rådighed i 3 DAGE fra det øjeblik du modtager det, ingen grund til at tælle timer og minutter efter køb, indtil sælger sletter det.

Kortbetaling tilgængelig med 0% kommission

Kortet er beregnet til betalinger i forskellige tjenester (Tilia, Sonetel, Centrohelp, NexusMods, Hetzner osv.), samt køb i App Store, Google, Telegram, PayPal. Kortet har øget trafik i hele verden og er IKKE begrænset til tjenester fra USA eller Europa. Der er ingen perfekte kort. Men hermed kan du betale for næsten alt.

ANBEFALINGER:

  • Til alle operationer skal du bruge en VPN med en IP-adresse fra ethvert EU-land.
  • Når du betaler med kort, bedes du angive enhver reel adresse i EU. Angiv også ethvert navn (f.eks. dit eget - på latin).
  • Når du anmoder om en transaktionsbekræftelseskode, skal du kontakte sælgeren på forhånd (kontakter vil blive givet ved køb).
  • Kortet understøtter betalinger i store verdensvalutaer.
  • Sørg for, at ethvert EU-land er angivet som landet i din tjeneste i dine kontoindstillinger. Hvis et andet land er angivet, skal du ændre det til et EU-land. Hvis dette ikke er muligt, anbefaler vi at oprette en ny konto med adresse i ethvert EU-land.
  • Angiv på forhånd alternative måder at bruge det købte kort på, hvis det ikke accepteres på dit websted.
  • Det anbefales at købe et kort med en reserve på et par euro (minimum 1) i tilfælde af forhåndsgodkendelse af kortet af den tjeneste, hvor du bruger det, eventuelle skjulte gebyrer eller andre overraskelser.

⚠️ OBS! Den garanterede gyldighedsperiode for disse kort er 3 DAGE fra købsdatoen. Kortet vil ikke længere blive serviceret, og eventuelle krav vil ikke blive accepteret. Ved at foretage et køb accepterer du alle vilkårene, vær forsigtig! Vi gør også opmærksom på, at tilbagebetalinger kun er mulige inden for kortets nominelle værdi og i mangel af transaktioner på det!

Support ydes hver dag fra 08-00 til 20-00 Moskva-tid; forsinkelser er mulige i weekender og helligdage.

Vi har været en betroet sælger siden 2008 og er blandt de 10 bedste sælgere på denne markedsplads. Kortet vil være til din rådighed inden for 3 dage fra datoen for modtagelsen. En 0% kommission er tilgængelig for kortbetalinger. Kortet er beregnet til betaling i forskellige tjenester, såsom Tilia, Sonetel, Centrohelp, NexusMods, Hetzner m.fl., samt til køb i App Store, Google, Telegram, PayPal. Kortet har øget cross-country evner i hele verden og er ikke begrænset til kun tjenester fra USA eller Europa. På trods af at der ikke er perfekte kort, giver vores kort dig mulighed for at betale for næsten alt.

For vellykkede korttransaktioner anbefaler vi, at du bruger en VPN med en IP-adresse fra ethvert EU-land og angiver en rigtig adresse i EU, når du betaler med et kort. Når du anmoder om en transaktionsbekræftelseskode, skal du kontakte sælgeren på forhånd, hvis kontakter vil blive oplyst ved køb. Kortet understøtter betalinger i store verdensvalutaer.

Sørg for, at ethvert EU-land er angivet i indstillingerne for din tjenestekonto. Hvis et andet land er angivet, skal du ændre det til et EU-land. Hvis dette ikke er muligt, anbefaler vi at oprette en ny konto på en adresse i ethvert EU-land. Vi anbefaler også, at du angiver alternative måder at bruge det købte kort på, hvis det ikke accepteres på din hjemmeside.

Det anbefales at købe et kort med en reserve på et par euro i tilfælde af forhåndsgodkendelse af kortet af den tjeneste, hvor du bruger det, mulige skjulte gebyrer eller andre overraskelser. Bemærk venligst, at kortets garanterede gyldighedsperiode er 3 dage fra købsdatoen. Efter denne periode bliver kortet ikke serviceret, og krav vedrørende det vil ikke blive accepteret.

Support ydes hver dag fra 08:00 til 20:00 Moskva-tid, men forsinkelser kan forekomme i weekender og på helligdage. Ved at købe et kort accepterer du alle vilkår og betingelser. Vær forsigtig! Tilbagebetalinger er kun mulige inden for kortets pålydende og i mangel af transaktioner på det.

UK Card 100€ for tjenester i USA, EU, JP, AU

I vores digitale varebutik kan du købe et UK Card med en nominel værdi på 100 € til brug i forskellige tjenester i USA, Europa, Japan og Australien.

Kortet er beregnet til betaling i forskellige onlinetjenester, såsom Tilia, Sonetel, Centrohelp, NexusMods, Hetzner og mange andre, samt til køb i App Store, Google, Telegram, PayPal og andre betalingssystemer.

UK Card har øget trafik på verdensplan og er ikke begrænset til tjenester fra USA, Europa, Japan og Australien.

Kortet understøtter betalinger i store verdensvalutaer.

Ved at købe et UK Card i vores butik, modtager du en garanteret gyldighedsperiode på 3 dage fra købsdatoen.

For vellykkede korttransaktioner anbefaler vi, at du bruger en VPN med en IP-adresse fra ethvert EU-land og angiver en rigtig adresse i EU, når du betaler med et kort.

Bemærk venligst, at intet kort er perfekt, men vores UK Card giver dig mulighed for at betale for næsten alt.

UK Card 100€ er et forudbetalt kort designet til betalinger i forskellige tjenester som Tilia, Sonetel, Centrohelp, NexusMods, Hetzner og andre, samt til køb i App Store, Google, Telegram, PayPal. Kortet har øget cross-country evner i hele verden og er ikke begrænset til kun tjenester fra USA eller Europa. Kortet vil være i din besiddelse inden for 3 dage fra datoen for modtagelsen.

For vellykkede transaktioner med et kort, anbefales det at bruge en VPN med en IP-adresse fra ethvert EU-land og angive en rigtig adresse i EU, når du betaler med et kort. Når du anmoder om en transaktionsbekræftelseskode, skal du kontakte sælgeren på forhånd, hvis kontakter vil blive oplyst ved køb. Kortet understøtter betalinger i store verdensvalutaer.

Sørg for, at ethvert EU-land er angivet i indstillingerne for din tjenestekonto. Hvis et andet land er angivet, skal du ændre det til et EU-land. Hvis dette ikke er muligt, anbefales det at oprette en ny konto på en adresse i ethvert EU-land. Det anbefales også at angive alternative måder at bruge det købte kort på, hvis det ikke accepteres på dit websted.

Det anbefales at købe et kort med en reserve på et par euro i tilfælde af forhåndsgodkendelse af kortet af den tjeneste, hvor du bruger det, mulige skjulte gebyrer eller andre overraskelser. Bemærk venligst, at kortets garanterede gyldighedsperiode er 3 dage fra købsdatoen. Efter denne periode bliver kortet ikke serviceret, og krav vedrørende det vil ikke blive accepteret.

Support ydes hver dag fra 08:00 til 20:00 Moskva-tid, men forsinkelser kan forekomme i weekender og på helligdage. Ved at købe et kort accepterer du alle vilkår og betingelser. Vær forsigtig! Tilbagebetaling er kun mulig op til par.


***


UK Card 100€ er et betalingskort, der er beregnet til brug i forskellige tjenester såsom Tilia, Sonetel, Centrohelp, NexusMods, Hetzner osv., samt til køb i App Store, Google, Telegram, PayPal og andre butikker. Kortet har øget cross-country evner i hele verden og er ikke begrænset til kun tjenester fra USA eller Europa. Det er garanteret at virke inden for 3 dage fra købsdatoen.

For at bruge kortet skal du overholde visse anbefalinger, såsom at bruge en VPN med en IP-adresse fra ethvert EU-land, angive en rigtig adresse i EU, når du betaler med et kort, kontakte sælgeren på forhånd for at modtage en transaktionsbekræftelseskode og giver alternative måder at bruge det købte kort på, hvis dit det ikke vil blive accepteret på webstedet.

Det skal også tages i betragtning, at kortets garanterede gyldighedsperiode er 3 dage fra købsdatoen, hvorefter kortet ikke serviceres, og returnering kun er mulig inden for kortets pålydende værdi og i mangel af transaktioner pr. det.

Sælgeren har et langvarigt ry som en pålidelig sælger, over 14 år på siden, og tilbyder de bedste priser kombineret med transaktionens pålidelighed. Support ydes hver dag fra 08-00 til 20-00 Moskva-tid; forsinkelser er mulige i weekender og helligdage. Kort med andre pålydende værdier er også tilgængelige: 5€, 10€, 25€, 50€.


***


  1. UK Card 100€ er en fantastisk måde at betale for tjenester i USA, Europa, Japan og Australien uden problemer.
  2. Jeg købte et UK Card 100€ til brug i USA og var tilfreds med den hurtige og nemme købsproces.
  3. UK Card 100€ er en pålidelig måde at betale for tjenester i udlandet, som jeg kan anbefale til alle.
  4. Jeg brugte UK Card 100€ til at betale for et abonnement på tjenesten i Europa, og alt gik glat og uden forsinkelser.
  5. UK Card 100€ er en hurtig og bekvem måde at betale for internettjenester i Japan.
  6. Jeg har brugt UK Card 100€ til at betale for online shopping i Australien, og jeg elsker hvor nemt og bekvemt det er.
  7. UK Card 100€ er et fremragende valg for dem, der hurtigt og nemt vil betale for tjenester i udlandet.



Ejendommeligheder:




UK Card 100€ er en fantastisk løsning for dem, der ønsker at bruge US, EU, JP, AU tjenester uden at forlade hjemmet.

En fantastisk måde at købe et digitalt produkt til brug i udlandet uden besvær og gebyrer.

UK Card 100€ hjælper dig med at spare tid og penge, når du betaler for tjenester i udlandet.

En bekvem og nem måde at købe varer og tjenester i udenlandske netbutikker.

Med €100 UK Card kan du nemt betale for abonnementer på udenlandske tjenester som Netflix og Spotify.

En vidunderlig gave til venner eller kære, der bor i udlandet og har brug for at købe digitale varer.

UK Card 100€ er en pålidelig og sikker online betalingsmetode, der beskytter dine økonomiske data.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)