UFC 4 PS4/PS5/LIFETIME?

Beskrivelsen af ​​den russiske PSN-funktion er ekstremt begrænset. Jeg kan dog tilbyde dig en bedre mulighed: efter betaling vil du modtage en unik kode, som skal indberettes til sælger i korrespondance vedrørende ordren. Vi yder livstidsgaranti, og prisen på vores produkter er lavere end i den russiske PS Store. Hvis du vil vide mere om sprogindstillinger inden betaling, så kontakt os venligst. Vi garanterer aktivering, download og spil for PlayStation-brugere i alle regioner. Når din konto er forbundet til konsollen, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på den.

Videoinstruktioner til PS4 og PS5 er tilgængelige. Vi har flere muligheder for spilversioner: offline, online og universel. I offlineversionen kan du spille fra din personlige profil ved at indlæse spillet og slukke for Wi-Fi på PlayStation. Vi garanterer denne version, indtil du opretter forbindelse til internettet. I onlineversionen kan du kun spille med vores konto, og du vil ikke kunne spille med din egen konto. Den universelle version giver dig mulighed for at spille helt fra din konto uden nogen begrænsninger, ligesom hvis spillet blev købt på din konto.

Ud over dette tilbyder vi også adgang til andre spil på PlayStation Store.

Køb UFC 4 på PS4 og PS5 fra vores digitale butik og få adgang for livet! Vi tilbyder digitale produkter af høj kvalitet, som ikke vil efterlade dig ligeglad.

UFC 4 er et sportsspil, der giver dig mulighed for at konkurrere mod rigtige kæmpere, mens du kontrollerer dine yndlingsfigurer. Spillet er lavet i høj kvalitet og giver et spændende gameplay.

Derudover modtager du ved køb af spil i vores butik en unik digital kode, som skal indberettes til sælger i korrespondance vedrørende bestillingen. Efter betaling vil du være i stand til at downloade og aktivere spillet på din PlayStation-konsol i enhver region.

Vi giver livstidsgaranti på vores digitale produkt, og prisen på UFC 4-spillet i vores butik er lavere end i den russiske PS Store. Vælg den mulighed, der er praktisk for dig: offline, online eller universel, og nyd spillet fuldt ud.

Køb UFC 4 i vores digitale butik og nyd det højeste kvalitetsprodukt!

UFC 4 til PS4/PS5 er et sportsspil, der giver spillere mulighed for at konkurrere mod rigtige kæmpere og kontrollere deres yndlingsfigurer. Spillet er lavet i høj kvalitet, giver spændende gameplay og findes i tre versioner: offline, online og universal.

Ved køb i vores butik modtager du en unik digital kode, som skal indberettes til sælger i korrespondance vedrørende bestillingen. Vi giver livstidsgaranti på vores digitale produkt, og prisen på UFC 4-spillet i vores butik er lavere end i den russiske PS Store.

Du bør tjekke dine sprogindstillinger, før du betaler. Efter betaling vil du være i stand til at downloade og aktivere spillet på din PlayStation-konsol i enhver region. Vi garanterer aktivering, download og spil for PlayStation-brugere i alle regioner. Når din konto er forbundet til konsollen, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på den.

Hvis du vælger offlineversionen, kan du spille fra din personlige profil ved at indlæse spillet og slukke for Wi-Fi på din PlayStation. Vi garanterer denne version, indtil du opretter forbindelse til internettet. Hvis du vælger onlineversionen, kan du kun spille med vores konto, og du vil ikke kunne spille med din egen konto. Den universelle version giver dig mulighed for at spille helt med din konto uden nogen begrænsninger, ligesom hvis spillet blev købt på din konto.

Alle andre spil på PlayStation Store er også tilgængelige i vores butik. Køb UFC 4 fra vores digitale butik og nyd spillet fuldt ud!


***


UFC 4 er et videospil til PlayStation 4 og PlayStation 5, der giver spillere mulighed for at opleve en verden af ​​mixed martial arts. Spillet omfatter mange fightere fra forskellige vægtkategorier, og giver dig også mulighed for at skabe din egen karakter og gennemgå en fighters karriere. UFC 4 har flere spiltilstande, herunder singleplayer, multiplayer og karrieretilstand.

Ved køb af et produkt modtager du en unik kode, som skal meddeles sælger i korrespondance vedrørende bestillingen. Derefter får du livstidsgaranti på spillet. Prisen på spillet er lavere end i den russiske PlayStation Store. Du kan tjekke med sælgeren om sproget i spillet, før du betaler.

Spillet aktiveres på din PlayStation-konto og vil være tilgængeligt at downloade og spille på enhver PlayStation-konsol uden nogen begrænsninger, ligesom hvis du havde købt spillet fra PlayStation Store. Det er vigtigt at bemærke, at når du forbinder en konto til konsollen, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på konsollen.

Videoinstruktioner til installation af spillet er tilgængelige til både PlayStation 4 og PlayStation 5. Spillet er tilgængeligt i tre versioner: offline, online og universal. I offline-versionen kan spilleren spille fra sin personlige profil. For at gøre dette skal du indlæse spillet og slukke for Wi-Fi på PlayStation. I onlineversionen opretter spilleren forbindelse til Wi-Fi og spiller kun dette spil fra vores konto uden mulighed for at spille fra sin konto. Den universelle version af spillet giver dig mulighed for at spille helt fra din konto uden nogen begrænsninger, som om du havde købt spillet på din PlayStation Store-konto.

Alle andre spil på PlayStation Store er også tilgængelige.







UFC 4 til PS4/PS5 er et videospil, der giver spillere mulighed for at føle sig som rigtige kæmpere i UFC-ottekanten. Spillere kan vælge en hvilken som helst fighter fra en liste over tilgængelige, inklusive berømte stjerner som Conor McGregor og Amanda Nunes, og kæmpe mod andre spillere online eller mod computeren.

Ved at købe UFC 4 gennem denne sælger får du livstidsgaranti på spillet, en pris, der er lavere end på den russiske PS Store, muligheden for at spille på russisk og downloade spillet i enhver region af PlayStation-brugeren. Når du forbinder din konto til konsollen, vil spillet også være tilgængeligt for alle andre konti på konsollen.

Du kan vælge en af ​​tre muligheder for at aktivere spillet: offline, online og universal. Offline giver dig mulighed for at spille fra din personlige profil uden internetforbindelse. Online betyder at oprette forbindelse til Wi-Fi og kun spille fra en sælgerkonto. Den universelle mulighed giver dig mulighed for at spille med fuld kapacitet fra din konto uden nogen begrænsninger, ligesom hvis spillet blev købt på din konto.

En konto oprettet personligt af sælgeren bør ikke ændres af tredjeparter. I tilfælde af overtrædelse af brugsbetingelserne lukkes adgangen til kontoen uden mulighed for tilbagebetaling.


***


  1. UFC 4 er en fantastisk måde at nyde action i realtid og konkurrere om mesterskabsbæltet.
  2. UFC 4 byder på spændende kampe og en bred vifte af fightere og arenaer.
  3. Takket være realistisk grafik og forbedret fysik skaber UFC 4 en ægte atmosfære af kampe i ottekanten.
  4. Spillet har en multiplayer-tilstand, der giver dig mulighed for at kæmpe med venner og andre spillere online.
  5. UFC 4 har en brugervenlig grænseflade og intuitive kontroller, der gør spillet tilgængeligt for spillere på alle niveauer.
  6. Spillet tilbyder en bred vifte af indstillinger og muligheder, der giver dig mulighed for at tilpasse spillet, så det passer til din stil og præferencer.
  7. Spændende karrieretilstande og varierede udfordringer gør UFC 4 sjovt at spille i timevis.
  8. UFC 4 er en fantastisk måde at teste dine færdigheder og komme til mesterskabet i den ultimative kampverden.
  9. Dyb analyse af kæmpere og nivelleringsmekanik giver spillerne mulighed for at skabe unikke karakterer og forbedre deres færdigheder.
  10. UFC 4 er et spil, der tiltrækker ikke kun fans af ultimativ kamp, ​​men også fans af sportssimuleringer generelt.



Ejendommeligheder:




UFC 4 er en fantastisk måde at tilbringe tid i selskab med venner og kæmpe i den virtuelle kamparena.

UFC 4 på PS4/PS5 giver dig mulighed for at kaste dig ud i en verden af ​​blandet kampsport og føle dig som en rigtig fighter.

Fremragende grafik og realistiske fighter-bevægelser gør UFC 4 på PS4/PS5 til en uforglemmelig spiloplevelse.

UFC 4 på PS4/PS5 indeholder et stort antal fightere, modes og indstillinger, som gør det muligt at nyde spillet i lang tid.

UFC 4 er et spil, der er velegnet til både erfarne spillere og begyndere i kampsimuleringsgenren.

UFC 4 på PS4/PS5 byder på ikoniske fightere som Conor McGregor og Anderson Silva, hvilket øger spændingen og sjoven ved spillet.

UFC 4 på PS4/PS5 er et godt valg for konkurrencedygtige spillere, der kan lide at vise deres evner og styrke i kamp.

Arma 3 Contact er en fantastisk tilføjelse til spillet, der tilføjer nye funktioner og en overbevisende historie.

DLC til Arma 3 Contact er en fantastisk måde at udvide spilverdenen og få en ny oplevelse.

STEAM KEY giver dig hurtig og bekvem adgang til spillet uden at forlade dit hjem.

Det regionsfrie DLC-format giver dig mulighed for at spille spillet hvor som helst i verden uden begrænsninger.

Spillet bliver endnu mere spændende og interessant med tilføjelsen af ​​Arma 3 Contact.

Nye opgaver og funktioner tilføjet til spillet med DLC vil ikke efterlade nogen spiller ligeglade.

Arma 3 Contact er en værdig tilføjelse til et allerede fantastisk spil.

DLC tilføjer nye typer våben, køretøjer og udstyr, hvilket gør spillet endnu mere mangfoldigt.

Den udvidede kampagne i Arma 3 Contact giver dig mulighed for at kaste dig ud i en dyb og spændende historie.

Vidunderlig atmosfære og grafik af høj kvalitet - det er det, der gør Arma 3 Contact til et rigtigt mesterværk blandt spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)