Trovo Viewers\Timetakst\Autoriseret

Vi er glade for at byde dig velkommen til vores side! Kære kunder! Vi leverer en række tjenester til Twitch, Instagram, Youtube, Facebook og Telegram, som du kan se ved at gå til vores konto. Seere startes automatisk, hver gang du starter en stream. Typisk kommer seerne til streamen inden for 1-12 minutter. Timeplanen for opladningstid er baseret på kalenderdage, uanset tidspunktet for din streaming. Timeren begynder at tælle fra din første stream, når tjenesten er tændt. Effektive seere og effektiv tid tælles med i en uspecificeret del af seerne. Vi garanterer komplet anti-detektion, og systemet vil tro, at der er tale om rigtige brugere. Vi kan tilbyde de mest stabile seere med en afvigelse på op til 10 % fra taksten. Vi kan også tilbyde forskellige planer for 1 time, 1 dag, 1 uge og 1 måned.

Købs- og leveringsbetingelser er som følger:

  1. Efter købet, kontakt os på enhver måde, der passer dig.
  2. VIGTIG Når du kontakter os, skal du angive den 16-cifrede kode, som du modtog efter købet. Vi vil ikke være i stand til at behandle din ansøgning, før du har angivet denne kode.
  3. Operatøren vil fortælle dig, at ansøgningen er blevet behandlet. Fra dette øjeblik begynder den faktiske behandlingstid for ansøgningen.

Trovo seere

Den populære Trovo-tjeneste er nu tilgængelig for dig! Hos os kan du købe autoriserede Trovo-seere til en timepris.

  • Øg antallet af seere markant på din Trovo-kanal
  • Tiltræk nye abonnenter og øg din kanals popularitet
  • Autoriserede seere er rigtige brugere, som aktivt vil deltage i chatten og gøre din kanal mere livlig og interessant.
  • Vælg et passende antal seere til den tid, du har brug for - vi tilbyder en timepris

Vi garanterer fuld sikkerhed og fortrolighed ved køb af vores tjenester, samt hurtig ansøgningsbehandling og professionel teknisk support.

Trovo Viewers er en tjeneste, der giver mulighed for at øge antallet af seere på din Trovo-kanal. Du kan vælge et passende antal seere til den tid, du har brug for, ved at bruge en timepris. Disse seere er autoriserede brugere og vil aktivt deltage i chatten, hvilket gør din kanal mere livlig og interessant.

Start af seere sker automatisk, hver gang du starter en stream, og seerne kommer generelt til streamen inden for 1-12 minutter. Timeplanen for opladningstid er baseret på kalenderdage, uanset tidspunktet for din streaming, og timeren begynder at tælle fra din første stream, når tjenesten er tændt.

Vi garanterer fuld sikkerhed og fortrolighed ved køb af vores tjenester, samt hurtig ansøgningsbehandling og professionel teknisk support. Vi kan også levere forskellige planer for 1 time, 1 dag, 1 uge og 1 måned, og garantere fuld anti-detektion, så systemet vil tro, at der er tale om rigtige live-brugere.

Efter købet skal du kontakte os på enhver passende måde for dig og oplyse den 16-cifrede kode, som du modtog efter købet. Vi vil ikke være i stand til at behandle din ansøgning, før du har angivet denne kode. Operatøren vil fortælle dig, at ansøgningen er blevet behandlet, og fra dette øjeblik begynder den faktiske behandlingstid for ansøgningen.


***


Product Trovo Viewers er en tjeneste, der giver dig mulighed for automatisk at starte seere til en stream på sociale netværk som Twitch, Instagram, YouTube, Facebook og Telegram. Seere startes automatisk, hver gang du starter en stream. Seere begynder normalt at dukke op på streamen 1-12 minutter efter lanceringen. Tjenesten leveres hver time, og tiden opkræves i henhold til kalenderdage, uanset tidspunktet for din streaming. Timeren begynder at tælle ned fra din første stream, når tjenesten er tændt.

Trovo Viewers giver komplet anti-detektion, så systemet vil tro, at disse er rigtige live-brugere. Vi garanterer de mest stabile seere med en afvigelse fra taksten på op til 10%. Du kan vælge mellem forskellige planer for 1 time, 1 dag, 1 uge eller 1 måned.

Når du køber et produkt, skal du kontakte sælgeren på enhver passende måde for dig og oplyse den 16-cifrede kode, som du modtog efter købet. Serviceanmodningen vil først blive behandlet, efter at denne kode er angivet. Operatøren vil fortælle dig, at ansøgningen er blevet behandlet, og den faktiske behandlingstid for ansøgningen begynder fra det tidspunkt.


***


  1. Fantastisk service! Ved hjælp af Trovo Viewers var jeg i stand til hurtigt at få et publikum til min stream.
  2. Timeprisen er meget praktisk for dem, der lige er begyndt at streame og ikke ønsker at bruge mange penge på annoncering.
  3. Et autoriseret brugersystem hjælper med at forhindre svindel og sikrer sikkerhed for alle involverede.
  4. Trovo Viewers hjælper dig med at tiltrække nye seere og øge din kanals popularitet.
  5. Tjenesten er nem at sætte op og forståelig selv for begyndere inden for streaming.
  6. Et nyttigt værktøj til at promovere dit brand eller produkt i onlinemiljøet.
  7. Med Trovo Viewers var jeg i stand til hurtigt at nå det antal seere, jeg havde brug for for at kvalificere mig til et affiliate program.
  8. Muligheden for at vælge en timepris giver dig større fleksibilitet til at administrere dit kampagnebudget.
  9. Teknisk support er altid klar til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål.
  10. Trovo Viewers er et godt valg for dem, der hurtigt og effektivt vil udvide deres publikum.



Ejendommeligheder:




Trovo er en fantastisk streamingplatform. Jeg kan godt lide dens enkle og intuitive grænseflade.

Publikum på Trovo er et vidunderligt publikum, der er oprigtigt interesseret i, hvad jeg laver på streamen.

Trovos timepris er en bekvem betalingsmetode, der giver mig mulighed for at kontrollere mine streamingomkostninger.

En autoriseret status på Trovo er en fantastisk mulighed for at få flere værktøjer til at administrere din stream og forbedre kvaliteten af ​​dine udsendelser.

Trovo leverer et fantastisk sæt af seerengagementværktøjer såsom afstemninger og chats for at hjælpe mig med bedre at forstå mit publikum.

Jeg elsker muligheden for at tilpasse min profil på Trovo for at gøre den mere personlig og attraktiv for seerne.

Med Trovo kan jeg nemt udvide mit publikum og finde nye seere, hvilket er meget vigtigt for mig som streamer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)