Total War TRE KONGERIGER + 10 Игр - Steam - Regionsfri

Efter betaling kan du øjeblikkeligt modtage en fælles Steam-konto med spillet Total War THREE KINGDOMS, inklusive et login og adgangskode. Du kan dog kun spille spillet i offline-tilstand, hvor du skal downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket. Derefter skal du gå ind i spillet, indtil menuen eller indstillingerne vises, og afslutte det. For at gå offline skal du i Steam klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og vælge "Offlinetilstand".

Ud over Total War THREE KINGDOMS kan din konto have omkring 10 andre topspil og tilføjelser. Således kan du nyde gameplayet i forskellige spil uden at downloade piratkopierede filer med virus og minescripts.

Det er vigtigt at bemærke, at den angivne konto er sælgers personlige konto, og du kan begynde at spille umiddelbart efter købet. Kontoen er dog KUN beregnet til spil, og enhver anden aktivitet med den er forbudt.

Adgang til din konto forbliver din for evigt, men du skal overholde hovedbetingelsen - spil ærligt og ikke brug snydekoder. Vi garanterer kvaliteten af ​​vores varer, da vores virksomhed har mere end 20 års erfaring på plati.market, mere end 220 tusind salg og over 25 tusind positive anmeldelser.

Vi giver også livstidsgaranti på alle produkter og har et Webmoney-forretningsniveau på 650. Kontoen har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til at spille i ethvert land. Understøttede sprog inkluderer russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk - Spanien, tjekkisk, koreansk, polsk, portugisisk - Brasilien, russisk, forenklet kinesisk, traditionel kinesisk, tyrkisk.

Total War THREE KINGDOMS er et berømt strategispil, der fordyber spillere i det kinesiske imperiums verden. Dette spil giver mulighed for at kontrollere en hær ledet af en helt på slagmarkerne, samt udvikle et imperium og styre dets anliggender.

Derudover inkluderer pakken, sammen med spillet Total War THREE KINGDOMS, også ti andre topspil og tilføjelser. Alle spil leveres som en delt Steam-konto, som øjeblikkeligt overføres til køberen efter betaling.

Kontoen er en personlig konto for sælgeren og er KUN beregnet til spillet, men adgangen til den forbliver hos køberen for altid. Kontoen har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til at spille i ethvert land.

I vores butik garanterer vi kvaliteten af ​​vores varer, da vi har mere end 20 års erfaring på plati.market, mere end 220 tusind salg og over 25 tusind positive anmeldelser. Vi giver også livstidsgaranti på alle produkter og har et Webmoney-forretningsniveau på 650.

For at begynde at spille Total War THREE KINGDOMS og andre spil fra pakken, skal du downloade og installere dem fra Steam-biblioteket. Herefter skal du gå ind i spillet, indtil menuen eller indstillingerne vises og afslutte det. For at gå offline skal du i Steam klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og vælge "Offlinetilstand".

Vi er forpligtet til kun at give kunderne licenserede spil, så køb af dette produkt er et ideelt valg for dem, der ønsker at nyde gameplayet uden risiko for at downloade piratkopier med virus og minescripts.

Total War THREE KINGDOMS + 10 spil - Steam - Region Free er en pakke, der inkluderer det berømte strategispil Total War THREE KINGDOMS, samt omkring 10 andre topspil og tilføjelser. Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en fælles Steam-konto (login og adgangskode) med spillet Total War THREE KINGDOMS. Det er vigtigt at bemærke, at du kun vil være i stand til at spille i offline-tilstand, for at gøre dette skal du downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket, derefter gå ind i spillet, indtil menuen eller indstillingerne vises og afslutte det. For at gå offline skal du i Steam klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og vælge "Offlinetilstand".

Ud over Total War THREE KINGDOMS kan din konto have omkring 10 andre topspil og tilføjelser. Således kan du nyde gameplayet i forskellige spil uden at downloade piratkopierede filer med virus og minescripts. Det er vigtigt at bemærke, at den angivne konto er en personlig konto tilhørende sælgeren og KUN er beregnet til spil, og enhver anden aktivitet med den er forbudt.

Adgang til din konto forbliver din for evigt, men du skal overholde hovedbetingelsen - spil ærligt og ikke brug snydekoder. Sælgeren garanterer produktets kvalitet, da virksomheden har mere end 20 års erfaring på plati.market, mere end 220 tusind salg og over 25 tusind positive anmeldelser. Kontoen har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til at spille i ethvert land. Understøttede sprog inkluderer russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk - Spanien, tjekkisk, koreansk, polsk, portugisisk - Brasilien, russisk, forenklet kinesisk, traditionel kinesisk, tyrkisk.

Alle spil leveres som en delt Steam-konto, som øjeblikkeligt overføres til køberen efter betaling. At købe dette produkt er et ideelt valg for dem, der ønsker at nyde gameplayet uden risiko for at downloade piratkopier med virus og minescripts.


***


Total War THREE KINGDOMS + 10 spil - Steam - Region Free - dette er et sæt af spillet Total War THREE KINGDOMS til Steam-platformen og omkring 10 andre spil og tilføjelser på sælgers konto. Køberen modtager en generel Steam-konto med et login og adgangskode til at spille Total War THREE KINGDOMS i offline-tilstand. Denne konto er en personlig konto tilhørende sælgeren og leveres udelukkende til spillet. Køberen kan begynde at spille umiddelbart efter købet og har livstidsgaranti på produktet. Kontoen har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til at spille i ethvert land. Spillet understøtter flere sprog, herunder russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, kinesisk, koreansk, polsk, portugisisk og tyrkisk. Køberen skal installere Steam, logge ind på det med det modtagne brugernavn og adgangskode, downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket, gå ind i spillet, indtil menuen eller indstillingerne vises, og derefter afslutte spillet og skifte Steam til offline-tilstand. Når du bruger denne konto, accepterer køberen at spille ærligt og ikke bruge nogen snyderi. Sælger er ikke ansvarlig for tekniske problemer ved lancering af spillet og uoverensstemmelser mellem pc- og systemparametre. Alle sådanne problemer løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.


***


  1. Total War THRE KINGDOMS + 10 Games er et fremragende tilbud til fans af strategispil og historiske spil på Steam.
  2. Et fremragende sæt spil, inklusive Total War THREE KINGDOMS og 10 flere spil, som bestemt ikke vil lade dig kede dig.
  3. Total War THREE KINGDOMS er et fantastisk spil, der vil holde dig hooked i timevis.
  4. Det er godt at sættet indeholder andre spil, dette er en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med andre genrer og spil.
  5. Total War THREE KINGDOMS er et af de bedste spil i sin genre, og der er mange flere interessante spil i pakken for variation.
  6. Et fremragende valg for dem, der elsker strategi og historiske spil, sættet indeholder de bedste spil om dette emne.
  7. Total War THRE KINGDOMS + 10 Games er en rigtig gave til spillere, der elsker kvalitetsspil.
  8. Jeg er meget glad for, at udbuddet af spil ikke er begrænset til Total War THREE KINGDOMS, der er mange flere interessante spil for spillere med forskellige præferencer.
  9. Total War THRE KINGDOMS + 10 Games er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at få mest muligt ud af spil på Steam.
  10. Total War THRE KINGDOMS + 10 Games-sættet er en fantastisk måde at udvide din samling af spil på Steam og finde noget nyt og interessant for dig selv.



Ejendommeligheder:




Total War THRE KINGDOMS er en utrolig fordybende rejse gennem gammel kinesisk historie. Og med 10 ekstra spil er denne pakke en velsignelse for enhver strategielsker.

Jeg er lige blevet forelsket i Total War THRE KINGDOMS! Grafikken, historien og gameplayet er i top. Og at få 10 ekstra spil i gave er bare utroligt!

Total War THREE KINGDOMS er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at fordybe dig i Kinas kultur og traditioner. Dette er en rejse ind i en æra, der er fuld af intriger og kampe. Og 10 ekstra spil er bare en bonus!

Jeg har været fan af Total War-serien i lang tid, og denne pakke med 10 ekstra spil er fantastisk. THREE KINGDOMS er en ægte perle, og yderligere spil giver dig mulighed for at kaste dig endnu mere ind i strategiens verden.

Hvis du elsker Total War-spil, så er Total War THREE KINGDOMS et must for dig. Og med yderligere 10 spil gratis, bliver denne pakke en sand skat.

Total War THREE KINGDOMS er et spil, der får dig til at føle dig som en stor hersker. Den er fuld af intriger, kampe og eventyr. Og at få 10 ekstra spil i gave er bare fantastisk!

Total War THREE KINGDOMS er et spændende historisk strategispil, der lader dig fordybe dig i den gamle kinesiske æra. Og med 10 ekstra spil gratis, er denne pakke en rigtig godbid for alle fans af genren.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)