Total War: ROME REMASTERED ✔️STEAM-konto

Når du køber dette produkt, modtager du et login og en adgangskode til en licenseret konto med spillet Total War: ROME REMASTERED (STEAM) til offlinebrug. Du er garanteret adgang til spillet offline, samt en licenseret version af spillet. Du vil spare over 90 % af dine penge og være i stand til at spille gennem spillet helt enkelt-player, selvom spillets online funktioner ikke er garanteret og muligvis ikke fungerer korrekt. Sproget i spillet kan være russisk, engelsk og andre. Du vil have adgang til din spilkonto og vil også selv kunne downloade opdateringer og patches. Du vil have adgang til en frisk og aktuel version af spillet, samt en garanti fra sælgeren i 60 dage fra købsdatoen.

Det er vigtigt at sikre, at din pc lever op til spillets systemkrav, som kan findes her. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Købsbetingelserne er sådan, at produktet ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til din Steam-konto med det spil, du har købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer, men kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, det er forbudt at forstyrre kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen. Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre). Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, bedes du ikke købe denne vare, da fungerende varer ikke kan returneres eller ombyttes.

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Derudover kan du på købssiden give en positiv anmeldelse og modtage et gavekort på 5% af prisen på produktet. Du kan også modtage en gave ved at give en positiv anmeldelse og skrive til sælgeren "Jeg vil have en gave." Gaven sendes efter sælgers skøn inden for 1-48 timer til fanen "Korrespondance".

Produktbeskrivelse af "Total War: ROME REMASTERED ✔️STEAM-konto":

Vi er glade for at kunne præsentere dig et digitalt produkt af høj kvalitet - spillet Total War: ROME REMASTERED, som er tilgængeligt via din STEAM-konto. Dette er et unikt strategispil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i det antikke romerriges verden og føle dig som en rigtig general.

Total War: ROME REMASTERED er tilgængelig til offlinebrug. Ved at købe dette produkt modtager du et login og en adgangskode til en licenseret STEAM-konto, som garanterer dig adgang til spillet offline. Derudover sparer du mere end 90 % af dine penge ved at købe en licenseret version af spillet.

I Total War: ROME REMASTERED kan du gå igennem en helt solo gennemspilning af spillet. Spillets onlinefunktionalitet er dog ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. Spilsproget kan være russisk, engelsk og andre. Du får også adgang til din spilkonto og kan selv downloade opdateringer og patches. Du vil have adgang til en frisk og aktuel version af spillet, samt en garanti fra sælgeren i 60 dage fra købsdatoen.

Det er vigtigt at sikre, at din pc lever op til spillets systemkrav, som kan findes her. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Bestil Total War: ROME REMASTERED gennem vores digitale butik og nyd de spændende kampe og politiske intriger i det gamle Rom. Vores produkt er præsenteret i et smukt html-design, som giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at gøre dig bekendt med dets vigtigste egenskaber og købsbetingelser.


***


Total War: ROME REMASTERED er en genudgivelse af det populære strategispil Total War: Rome, som blev udgivet i 2004. I spillet vil du kontrollere Romerrigets hær under dets storhedstid og erobre territorier, udvikle økonomien og politikken og bekæmpe fjender. Genudgivelsen har forbedret grafik og lyd, og også tilføjet nye spilfunktioner, herunder forbedret kunstig intelligens og mere detaljeret kamp.

Dette produkt præsenteres som en STEAM-konto, som giver dig adgang til spillet og downloade det til din computer. Ved køb kan du også modtage cashback på et beløb på 5% af produktprisen ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden. Derudover kan sælgeren sende dig en gave efter eget skøn, hvis du giver positiv feedback og skriver til ham i korrespondance og beder om en gave. Du kan dele oplysninger om produktet på forskellige sociale netværk, såsom Vkontakte, Facebook og Twitter.







Total War: ROME REMASTERED er en licenseret version af realtidsstrategispillet, tilgængeligt til offlinebrug på en STEAM-konto. Ved køb modtager du et login og adgangskode til din konto, som giver dig garanteret adgang til spillet offline. Du sparer også mere end 90% på prisen på spillet, og får mulighed for selv at downloade opdateringer. Sproget i spillet kan vælges på russisk, engelsk og andre sprog. Det er vigtigt at sikre, at din pc opfylder spillets systemkrav. Du kan ikke bruge snydekoder, tilføje eller spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger eller andre kontodata. At købe et produkt udgør ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle; du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den. Returnering og ombytning af varer leveres ikke. Efter købet vil du modtage et link til din konto og instruktioner til aktivering af den til din e-mailadresse. Du kan også modtage et gavekort på 5 % af produktprisen ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden.


***


  1. Total War: ROME REMASTERED er en vidunderlig opdatering af det klassiske spil, med et meget højt kvalitetsniveau.
  2. Spillet lever fuldt ud op til forventningerne hos fans af Total War-serien takket være forbedret grafik og gameplay.
  3. Total War: ROME REMASTERED er en fantastisk kombination af strategi og historisk rekonstruktion, som gør spillet endnu mere attraktivt.
  4. Den opdaterede version af spillet bevarer alle de bedste kvaliteter fra originalen, mens den tilføjer nye funktioner og forbedringer.
  5. Total War: ROME REMASTERED er en fantastisk måde at kaste sig ud i atmosfæren af ​​antikken, historie og kampe om magten, der ikke vil efterlade nogen ligeglade.
  6. Spillet har en fantastisk dybde og skala, hvilket giver spillerne mulighed for at genopleve historiske begivenheder og skabe deres egne imperier.
  7. Total War: ROME REMASTERED er et sandt mesterværk af strategispil, som fans af genren helt sikkert vil nyde.
  8. Spillet har fremragende optimering og kører stabilt på de fleste computere, hvilket gør det tilgængeligt for et bredt publikum.
  9. Total War: ROME REMASTERED er et spil, der vil give mange spillere en uforglemmelig oplevelse og mange timers spændende gameplay.
  10. Den opdaterede version af spillet er et glimrende valg for både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at kaste sig ud i det antikke romerriges verden.



Ejendommeligheder:




Spillet ser godt ud efter remasteren. Grafik og lyddesign er i top.

Total War: ROME REMASTERED er en fantastisk måde at genopleve de episke kampe i det gamle Rom på en ny måde.

Hærens ledelse er blevet endnu mere bekvem takket være en forbedret grænseflade og nye funktioner.

Det er meget rart, at spillet har alle tilføjelserne tilføjet, så spillerne kan nyde en komplet spiloplevelse.

Spillet har fremragende genspilbarhed takket være forskellige spiltilstande og dynamiske kampe.

Jeg kunne virkelig godt lide kampagnetilstanden, som giver spillerne mulighed for at føle atmosfæren i det gamle Rom og blive dens hersker.

Total War: ROME REMASTERED er et godt valg for fans af strategi og historiske spil.

Total War: ROME REMASTERED - formidler perfekt atmosfæren fra det gamle Rom og skaber en unik spillestemning.

Grafikken i Total War: ROME REMASTERED er på højeste niveau, hver detalje er meget smukt udarbejdet.

Gameplayet i Total War: ROME REMASTERED er meget vanedannende og spændende, det vil ikke lade dig kede dig selv et minut.

Total War: ROME REMASTERED er et godt valg for alle fans af strategi og historiske spil.

Kontrolelementerne i Total War: ROME REMASTERED er intuitive og nemme at bruge, så du hurtigt kan vænne dig til spillet.

Total War: ROME REMASTERED er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at fordybe sig i det antikke Roms verden og føle sig som en legionskommandant.

Den kunstige intelligens i Total War: ROME REMASTERED er meget veludviklet, hvilket gør spillet mere realistisk og interessant.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)