TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX?КЛЮЧ

Efter betaling modtager du en nøgle til spillet Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint Ultimate Edition (2021). Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto på hjemmesiden http://www.oplata.info. Desuden vil et link til siden med nøglen blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet under købet.

Spillet er tilgængeligt på XBOX ONE og XBOX SERIES X|S platformene. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til ARGENTINA. Når spillet er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger. Den vil være permanent tilknyttet din Microsoft-konto, og du kan downloade den i ethvert område og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Spilbeskrivelse: Du spiller som en elitejager med tilnavnet "Ghost", som modtager en særlig mission i Auroa-øgruppen et sted i det sydlige Stillehav. Du er blevet afskåret fra verden af ​​Skell-Tek-droner, som er blevet til våben i hænderne på en ukendt fjende. Du bliver forfulgt af en specialstyrkeenhed kaldet "Ulve" med din tidligere medsoldat på panden. Du bliver nødt til at handle hemmeligt og redde civile.

Du kan spille alene, med tre AI-partnere eller i en gruppe på op til fire personer. Spillet kommer med Year 1 Pass, Drop Pack og Ultimate Pack.

Produktbeskrivelse

TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX - KEY

Dette digitale element er en nøgle til Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate på Xbox-platformen. Efter betaling modtager du en nøgle, som vil være tilgængelig på din personlige konto på hjemmesiden for vores digitale varebutik. Desuden vil et link til siden med nøglen blive sendt til din e-mailadresse.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til ARGENTINA. Når spillet er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger. Den vil blive permanent knyttet til din Microsoft-konto, og du kan downloade den i ethvert område og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate er et spændende spil, hvor du spiller som en elitekæmper med tilnavnet "Ghost". En særlig mission venter dig i Auroa-øgruppen et sted i det sydlige Stillehav. Du er blevet afskåret fra verden af ​​Skell-Tek-droner, som er blevet til våben i hænderne på en ukendt fjende. Du bliver forfulgt af en specialstyrkeenhed kaldet "Ulve" med din tidligere medsoldat på panden. Du bliver nødt til at handle snigende og redde civile.

Du kan spille alene, med tre AI-partnere eller i en gruppe på op til fire personer. Spillet leveres med et år 1-pas, en drop-pakke og en ultimativ pakke for at forbedre dit spilleeventyr.

Produktbeskrivelse: TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX - KEY

Denne genstand er en nøgle til Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition (2021) på Xbox-platformen. Efter betaling modtager du en nøgle, som vil være tilgængelig på din personlige konto på den digitale varebutiks hjemmeside. Desuden vil et link til siden med nøglen blive sendt til din e-mailadresse.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til ARGENTINA. Når spillet er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger, og det vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate er et spændende spil, hvor du spiller som en elitekæmper kendt som "Ghost". En særlig mission venter dig i Auroa-øgruppen et sted i det sydlige Stillehav. Du er blevet afskåret fra verden af ​​Skell-Tek-droner, som er blevet til våben i hænderne på en ukendt fjende. Du bliver forfulgt af en specialstyrkeenhed kaldet "Ulve" med din tidligere medsoldat på panden. Du bliver nødt til at handle hemmeligt og redde civile.

Du kan spille alene, med tre AI-partnere eller i en gruppe på op til fire personer. Spillet leveres med et år 1-pas, en drop-pakke og en ultimativ pakke for at forbedre dit spilleeventyr.

For at aktivere nøglen fra din telefon (Android, iOS), skal du downloade og åbne VPN Unlimited eller Seed4.Me / VPN.lat / CyberGhost / UrbanVpn applikationen, tænde VPN med den angivne forbindelse, følg linket, log ind på din konto og aktiver nøglen.

For at aktivere nøglen fra en computer (Windows, Mac), skal du bruge VPN Unlimited eller Seed4.Me / VPN.lat / CyberGhost / UrbanVpn, følg linket, log ind på din konto, aktiver VPN med den angivne forbindelse, indtast nøglen , klik på næste og bekræft aktivering.

Du kan finde andre produkter på vores hjemmeside.


***


Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition til XBOX er et bundt, der inkluderer spillet Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint samt Year 1 Pass, Drop Pack og Ultimate Pack. I spillet spiller du som elitekæmper på en speciel mission i Auroa Archipelago, som er blevet overrendt af Skell-Tek droner brugt som våben. Du er nødt til at handle snigende for at redde civile. Du kan spille alene eller i en gruppe på op til 4 personer. En VPN med forbindelse til Argentina er påkrævet for at aktivere nøglen. Når spillet er aktiveret, er der ingen regionale begrænsninger, og det er for altid forbundet med din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog. Instruktioner til aktivering af nøglen følger med produktet.


***


  1. TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX er et fremragende digitalt produkt til fans af skydespil.
  2. Nøglen til TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX giver dig mulighed for øjeblikkeligt at få adgang til spillet uden at vente på levering.
  3. TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX-spil byder på vanedannende gameplay og mange interessante missioner.
  4. At købe et TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX digitalt produkt er en nem og bekvem måde at udvide din spilsamling på.
  5. TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX-spil indeholder en masse ekstra indhold, der vil give dig mulighed for at fordybe dig i spilverdenen endnu mere.
  6. Nøglen til TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX er en fantastisk gave til fans af skydespil.
  7. TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX er et spektakulært spil med smuk grafik og realistisk lyd.
  8. TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX byder på masser af sjove muligheder for solo- eller co-op-spil.
  9. Nøgle til TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX er et glimrende valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af spillet.
  10. TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX er et spil, der vil appellere til både begyndere og erfarne skydespillere.



Ejendommeligheder:




Et fremragende spil med fantastisk grafik og en spændende historie, jeg anbefaler det til alle fans af skydespil.

Det er meget praktisk, at du kan købe en nøgle til at spille i digitalt format og begynde at spille umiddelbart efter købet.

TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX er sjovt i lang tid, som ikke keder sig takket være en række forskellige missioner og opgaver.

Tak for en bekvem og hurtig måde at få spillet på. Alt fungerer uden fejl og problemer.

Hvis du elsker taktiske skydespil, så er TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX præcis, hvad du har brug for.

Jeg kunne virkelig godt lide spillet, især multiplayer-tilstanden, hvor du kan spille med venner.

TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT ULTIMATE XBOX er en fantastisk måde at tilbringe tid med glæde og få en masse følelser fra

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)