Toilet Chronicles ? DAMPGAVE RU

DAMPGAVE TIL RUSLAND: LEVERING UDFØRES AUTOMATISK ONLINE 24/7 Umiddelbart EFTER BETALING. FOR AT GØRE DETTE SKAL DU INDGIVE LINKET, OG DU BLIVE FØJET TIL SYSTEMET. MODTAG EN INVITATION OG EN GAVE TIL ET Steam-SPIL ELLER ET TILFØJELSE VIL VÆRE DIN FOR ALLTID. VIGTIGT: GIF'en KAN IKKE PLACERES I DIN INVENTOR, DEN KAN KUN TILFØJES TIL DIN Steam-KONTO-BIBLIOTEK.

FORSENDELSE FORETAGES KUN TIL KONTI REGISTRERET I RUSLAND, OG HVOR ALLE PRISER ER ANGIVET I RUBLER. SØRG VENLIGST, AT DIN Steam-KONTO ER REGISTRERET I RUSLAND, OG AT ALLE PRISER ER I RUBLER. VI LEVERER IKKE TIL CIS-LANDENE, UKRAINE, HVIDERUSLAND OG ANDRE LANDE UNDTAGET RUSLAND.

FOR AT FÅ ET LINK TIL DIN Steam-KONTO I Steam-KLIENTEN, KLIK PÅ "STEAM" I ØVERSTE VENSTRE HJØRNE, GÅ TIL "INDSTILLINGER -> GRÆNSEFLADE -> VIS ADRESSEBALEN NÅR MULIGT." GÅ SÅ TIL DIN PROFIL OG KOPIIER LINKET TIL DIN KONTO. LINKET SKAL SER UD UDEN "/"-TILNET TIL SLUTTEN. HVIS DU LAGTE EN FEJL, BEHANDLER VI DIN ORDRE MANUELT. SKRIV TIL OS ONLINE CHAT ELLER TELEGRAM.

Toilet Chronicles - STEAM GIFT RU

Fordyb dig i en verden af ​​eventyr med Toilet Chronicles - et spændende spil, der vil give dig uforglemmelige følelser! I dette spil påtager du dig rollen som hovedpersonen, der rejser verden rundt og udforsker steder, du aldrig har hørt om.

For at begynde at spille skal du købe det digitale toilet Chronicles-produkt - STEAM GIFT RU. Efter betaling vil du modtage et link til at aktivere spillet på Steam.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt er et digitalt produkt, og levering sker automatisk online 24/7. En gave til et spil eller en tilføjelse er til din rådighed for evigt og kan ikke føjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Afsendelse sker udelukkende til konti, der er registreret i Rusland, og hvor alle priser er angivet i rubler. Sørg for, at din Steam-konto er registreret i Rusland, og at alle priser er angivet i rubler. Vi leverer ikke til SNG-landene, Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

For at få et link til din konto, i Steam-klienten, i øverste venstre hjørne, klik på "Steam", og gå derefter til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå til din profil og kopier linket til din konto. Linket skal se sådan ud uden "/" i slutningen.

Gå ikke glip af muligheden for at kaste dig ud i den fascinerende verden af ​​Toilet Chronicles - køb Toilet Chronicles digitale produkt - STEAM GIFT RU i dag!


***


Toilet Chronicles er et spil, der er tilgængeligt som gaveeksemplar (Steam-gave) til brugere fra Rusland. For at modtage spillet skal du købe et gaveeksemplar, hvorefter sælgeren tilføjer køberen til listen over venner på Steam og sender gaven. Spillet vil være tilgængeligt i købers Steam-bibliotek, hvorefter det kan downloades og spilles løbende.

Det er vigtigt at bemærke, at gavekopien kun kan sendes til konti, der er registreret i Rusland, med priser i rubler og med en IP-adresse i Rusland. Købere fra andre CIS-lande som Ukraine, Hviderusland og andre kan ikke købe dette spil. Før du køber, skal du sørge for, at regionen for køberens Steam-konto er angivet som "Rusland". I tilfælde af fejl er sælger klar til at behandle ordren manuelt via online chat eller Telegram.


***


  1. Dette er et fantastisk spil, der får dig til at smile og muntrer dig op! Jeg anbefaler det til alle elskere af humoristiske eventyr.
  2. Toilet Chronicles er en helt unik spiloplevelse, som jeg ikke kan finde andre steder. Jeg nyder hvert øjeblik af spillet!
  3. Jeg elsker bare dette spil! Hun er ikke kun sjov, men også fængslende. Jeg har brugt meget tid på at spille Toilet Chronicles og kan ikke vente med at spille det igen.
  4. Hvis du vil have det sjovt og positivt, er Toilet Chronicles lige hvad du har brug for! Dette spil vil ikke efterlade dig ligeglad.
  5. Toilet Chronicles er en fantastisk måde at slappe af og glemme hverdagens problemer. Jeg nyder hvert minut af spillet og ser frem til fortsættelsen.
  6. Dette spil er simpelthen fantastisk! Hun giver mig en masse sjov og får mig til at grine. Jeg vil anbefale Toilet Chronicles til alle, der leder efter sjov og underholdning.
  7. Toilet Chronicles er et sjovt spil med et interessant plot og sjove karakterer. Jeg har allerede spillet det igennem flere gange, og hver gang finder jeg noget nyt og sjovt.
  8. Hvis du leder efter et spil, der får dig til at smile og give dig en masse positive følelser, er Toilet Chronicles bestemt noget, du skal prøve!
  9. Jeg nyder hvert minut af at spille Toilet Chronicles. Dette er et fantastisk spil for dem, der ønsker at slappe af og have det sjovt.
  10. Toilet Chronicles er et spil, der får mig til at smile og glemme hverdagens problemer. Jeg elsker dette spil og anbefaler det til alle, der leder efter gode vibes og sjov.



Ejendommeligheder:




Godt spil! Jeg havde det meget sjovt med at spille Toilet Chronicles.

God grafik og interessant gameplay. Jeg anbefaler dette spil til alle, der elsker arkadespil.

Toilet Chronicles slog mig med dets originalitet og ikke-standard tilgang til gameplay.

Fantastisk gave til venner! De satte endnu mere pris på spillet Toilet Chronicles, end jeg gjorde.

Dette spil er bestemt pengene værd. Jeg fortryder ikke, at jeg købte den i fødselsdagsgave til mig selv.

Toilet Chronicles er en fantastisk måde at fordrive tiden på. Jeg spiller det, hver gang jeg skal skifte fra arbejde eller skole.

Jeg havde ikke forventet, at et toiletspil ville være så interessant! Toilet Chronicles er et rigtigt fund for fans af usædvanlige spil.

Meget sjovt og nemt spil. Jeg kan godt lide, hvordan det hjælper at slappe af og flygte fra hverdagens bekymringer.

Jeg har spillet Toilet Chronicles i et par dage nu og kan ikke stoppe! Det trækker bare ud.

Jeg anbefaler dette spil til alle, der leder efter noget nyt og spændende. Toilet Chronicles er en unik oplevelse, der er værd at prøve!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)