⭐50 $ iTunes USD-gavekort - Apple Store⭐

Opmærksomhed! Når du betaler med kryptovaluta, er prisen væsentligt lavere! iTunes-gavekortet på $50 er kun gyldigt for amerikanske Apple Store-konti. Du modtager kortkoden med det samme efter betaling. Vi garanterer lovligheden af ​​vores iTunes-kort og tilbyder også betydelige kumulative rabatter. Vores virksomhed har udstillet produkter på plati.market i mere end 11 år, og vi har mere end 47.000 salg og 12.000 positive anmeldelser! Moneystream har et "WebMoney Transfer-sælgercertifikat", og vores supportteam er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål fra 11:00 til 01:00 Moskva-tid. Vi yder også support på engelsk.

Når du har fyldt op på din iTunes-konto, kan du foretage køb fra App Store, iTunes Store og Mac App Store, købe apps, spil, film og musik. For at aktivere (indløse) et iTunes-kort skal du udføre følgende trin:

  1. Gå til iTunes Store, App Store eller iBooks Store på din enhed.
  2. Rul til bunden af ​​sektionen Udvalgte, og klik på knappen Indtast kode. Du skal logge ind med dit Apple-id.
  3. Vælg "Du kan også indtaste koden manuelt."
  4. Indtast kortkoden og klik på knappen "Indløs".
  5. Når kortkoden er indløst, opdateres din iTunes-kontosaldo. Du skal muligvis logge ud og logge ind på din konto igen, før ændringerne vises.

Bemærk venligst, at dette kort kun kan fylde en amerikansk (USA) iTunes-konto. Den amerikanske iTunes Store har det største udvalg af spil, musik, film og programmer til iPhone, iPod og iPad. Hvis du endnu ikke har en iTunes-konto, kan du oprette en, når du aktiverer dit kort. Detaljerede instruktioner til aktivering af kort på russisk og engelsk kan findes på de følgende sider: og

?50 $ iTunes USD [gavekort](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Gift%20Card&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Gift%20Card.) - Apple butik?

Kort [iTunes-gave](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=iTunes%20Gift&prompt=Tell%20me%20more%20about%20iTunes%20Gift.) Kort med en nominel værdi på 50 amerikanske dollars er beregnet til at genopfylde en amerikansk (USA) Apple Store-konto. Fyld din konto op og få mulighed for at foretage køb i App Store, iTunes Store og Mac App Store, købe programmer, spil, film og musik.

Modtag kortkoden med det samme efter betaling og fuldfør aktiveringen som følger:

  1. Gå til iTunes Store, App Store eller iBooks Store på din enhed.
  2. Rul til bunden af ​​sektionen Udvalgte, og klik på knappen Indtast kode.
  3. Vælg "Du kan også indtaste koden manuelt."
  4. Indtast kortkoden og klik på knappen "Indløs".
  5. Når kortkoden er indløst, opdateres din iTunes-kontosaldo. Du skal muligvis logge ud og logge ind på din konto igen, før ændringerne vises.

Bemærk venligst, at dette kort kun kan fylde en amerikansk (USA) iTunes-konto. Den amerikanske iTunes Store har det største udvalg af spil, musik, film og programmer til iPhone, iPod og iPad.

Vi garanterer lovligheden af ​​vores iTunes-kort og tilbyder betydelige kumulative rabatter. Vores virksomhed har udstillet produkter på plati.market i mere end 11 år, og vi har mere end 47.000 salg og 12.000 positive anmeldelser! [Moneystream](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Moneystream&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Moneystream.) har et "WebMoney Transfer-sælgercertifikat", og vores supportteam er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål fra 11:00 til 01:00 Moskva-tid. Vi yder også support på engelsk.

ITunes-gavekortet på $50 bruges til at fylde din amerikanske Apple Store-konto op. Efter påfyldning vil du være i stand til at foretage køb i App Store, iTunes Store og Mac App Store, købe programmer, spil, film og musik. Du modtager kortkoden med det samme efter betaling. For at indløse dit kort skal du gå til iTunes Store, App Store eller iBooks Store på din enhed, rulle til bunden af ​​sektionen Udvalgte og klikke på knappen Indtast kode. Vælg derefter "Du kan også indtaste koden manuelt", indtast kortkoden og klik på knappen "Indløs". Dette vil opdatere din iTunes-kontosaldo. Bemærk venligst, at dette kort kun kan fylde en amerikansk (USA) iTunes-konto.

Sælgerfirmaet Moneystream garanterer lovligheden af ​​sine iTunes-kort og tilbyder betydelige kumulative rabatter. De har udstillet deres produkter på plati.market i over 11 år og har over 47.000 salg og 12.000 positive anmeldelser. Virksomheden har et "WebMoney Transfer sælgercertifikat". Moneystream supportteam er altid klar til at besvare dine spørgsmål fra 11:00 til 01:00 Moskva-tid, og de yder også support på engelsk.

Bemærk venligst, at når du betaler med kryptovaluta, er prisen væsentligt lavere.


***


$50 iTunes USD Gavekort er et $50 gavekort, som du kan bruge til at købe produkter fra iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store. Med den kan du downloade dine yndlingssange, film, apps, bøger og mere til dine Apple-enheder såsom iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV. iTunes-gavekortet er en fantastisk gave til venner og familie, der elsker musik, film og apps. Et iTunes-gavekort kan bruges til at købe merchandise og betale for abonnementer i iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store.


***


  1. Et iTunes-gavekort er den perfekte måde at købe dine yndlingssange, film og apps fra Apple Store!
  2. Et iTunes-certifikat er en fantastisk gave til alle, der elsker Apple-musik, film og spil.
  3. Jeg har brugt iTunes-certifikater i lang tid, og de aktiveres altid hurtigt og uden problemer.
  4. Et iTunes-certifikat er en fantastisk måde at give nogen mulighed for at købe deres yndlingsindhold fra Apple Store.
  5. Et iTunes-certifikat er en fantastisk måde at udvide din musiksamling eller købe nye apps til din Apple-enhed.
  6. Et iTunes-certifikat er en enkel og bekvem måde at købe dine yndlingssange, film og spil fra Apple.
  7. Et iTunes-certifikat er en fantastisk gave til dem, der elsker musik, film og applikationer fra Apple, men ikke ønsker at knytte deres kort til deres konto.
  8. Et iTunes-certifikat er en praktisk måde til regelmæssigt at fylde din Apple Store-konto op og købe nyt indhold.
  9. Et iTunes-certifikat er en fantastisk måde at give dine venner og familie adgang til et væld af indhold i Apple Store.
  10. Et iTunes-certifikat er en enkel og sikker måde at købe dine yndlingsapps, film og musik fra Apple Store uden at forlade hjemmet.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at finansiere din iTunes-konto på og nyde din yndlingsmusik, film og tv-serier.

Det er hurtigt og bekvemt at købe et iTunes digitalkort uden at skulle forlade dit hjem.

Den er praktisk at bruge til gaver til venner og familie, der elsker musik og underholdning.

Et iTunes-kort er en fantastisk måde at kontrollere dine musik- og underholdningsudgifter på.

Det er nemt at indløse et kort til ethvert tilgængeligt indhold i iTunes Store.

Et iTunes-kort er en fantastisk gave til Apple-teknologielskere.

Ingen ekstra gebyrer ved brug af et iTunes-kort.

At købe et iTunes digitalkort er en miljøvenlig måde at fylde din saldo på.

ITunes-kortet er en fantastisk måde at få adgang til eksklusivt indhold, som ikke kan findes i andre butikker.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at nyde kvalitetsindhold og underholdning.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)