⭐15 USD EA PLAY GAVEKORT ORIGIN US⭐

$15 EA GAME CARD ORIGIN US er gyldigt til brug på ea.com og origin.com. Det er dog værd at overveje, at det ikke er egnet til russiske konti. Efter betaling vil kortet blive leveret med det samme. For at aktivere kortet skal du udføre følgende trin:

  1. Log ind på din konto på ea.com
  2. Skift din region i dine kontoindstillinger på EA-webstedet
  3. Aktiver VPN i en browser med USA-regionen
  4. Aktiver kode

Ved køb af spil vil penge blive debiteret fra EA Wallet. Du kan tjekke din EA Wallet-saldo på din konto på origin.com/account. Vores lovlige EA GAME-KORT ​​garanterer ingen problemfri konti og giver betydelige kumulative rabatter. Vores virksomhed har solgt varer på plati.market i mere end 16 år med mere end 47.000 salg og 12.000 positive anmeldelser! Vores supportteam er klar til at besvare alle spørgsmål på russisk og engelsk fra 11:00 til 01:00 Moskva-tid.

15 USD EA PLAY GAVEKORT ORIGIN US

15 USD EA PLAY [GAVEKORT](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=GIFT%20CARD&prompt=Tell%20me%20more%20about%20GIFT%20CARD.) ORIGIN US er en digital vare, der kan købes i vores digitale varebutik. Kortet er beregnet til brug på ea.com og origin.com og giver dig mulighed for at købe spil, udvidelser, tilføjelser og andre varer, der er tilgængelige i disse butikker. Derudover kan du ved at bruge kortet fylde din EA Wallet-saldo op, hvorfra penge vil blive debiteret ved køb.

For at aktivere kortet skal du logge ind på din konto på ea.com og ændre regionen i dine kontoindstillinger på EA-webstedet. Så skal du aktivere VPN i din browser med USA-regionen og indtaste den kode, der er angivet på kortet. Du kan tjekke din EA Wallet-saldo på din konto på origin.com/account.

EA PLAY GAVEKORT ORIGIN US garanterer ingen kontoproblemer og giver betydelige kumulative rabatter. Vores virksomhed har solgt varer på plati.market platformen i mere end 16 år med mere end 47.000 salg og 12.000 positive anmeldelser! Vores supportteam er klar til at besvare alle spørgsmål på russisk og engelsk fra 11:00 til 01:00 Moskva-tid.

15 USD EA PLAY GAVEKORT ORIGIN US er et digitalt kort på 15 USD, der kan bruges på ea.com og origin.com til at købe spil, udvidelser, tilføjelser og andre varer, der er tilgængelige i disse butikker. Kortet giver dig også mulighed for at fylde din EA Wallet-saldo op, hvorfra penge vil blive debiteret ved køb. For at aktivere kortet skal du logge ind på din konto på ea.com, ændre regionen i indstillingerne på EA-webstedet, aktivere VPN i din browser med USA-regionen og indtaste koden angivet på kortet. Du kan tjekke din EA Wallet-saldo på din konto på origin.com/account. EA PLAY GAVEKORT ORIGIN US garanterer ingen kontoproblemer og giver betydelige kumulative rabatter. Firmaet, der solgte kortet, har solgt varer på plati.market platformen i mere end 16 år og har mere end 47.000 salg og 12.000 positive anmeldelser. Supporttjenesten er klar til at besvare alle spørgsmål på russisk og engelsk fra 11:00 til 01:00 Moskva-tid.


***


Dette er et $15 EA Play-gavekort til brug i Origin Store i USA. EA Play er en tjeneste leveret af Electronic Arts, der giver spillere adgang til eksklusive spil, tilføjelser og andre bonusser. Gavekortet kan bruges til at betale for et abonnement på denne tjeneste eller til at købe spil og andet indhold i Origin-butikken.


***


  1. En meget bekvem måde at købe spil og andre digitale varer på.
  2. Nem at bruge og hurtig adgang til spil.
  3. Giver dig mulighed for at prøve nye spil uden at skulle foretage et fuldt køb.
  4. En fantastisk gave til videospil elskere.
  5. Giver dig adgang til eksklusive spil og indhold.
  6. Nem at bruge og hurtigt aktiveret på Origin-platformen.
  7. Giver dig mulighed for at spare penge på at købe nyt spil og indhold.
  8. Køb af digitale versioner af spil kan spare plads på din harddisk.
  9. En hurtig og bekvem måde at opdatere dine spil og få adgang til yderligere indhold.
  10. Et godt valg for dem, der ønsker at prøve nye spil og ikke ønsker at bruge mange penge.



Ejendommeligheder:




En fantastisk mulighed for at få adgang til et stort antal spil til en god pris!

Et EA Play-gavekort er en fantastisk måde at give en ven mulighed for at nyde EA-spil.

Digitale varer - det er hurtigt, bekvemt og økonomisk!

At spille dine yndlings EA-spil er lige blevet nemmere og mere tilgængeligt med dette kort!

Ingen ekstra forsendelses- eller emballeringsomkostninger - bare køb et kort og aktiver det!

Brug af EA Play-gavekortet er en praktisk måde at fylde din spilsaldo på.

Ingen begrænsninger på valg af spil – kortet giver adgang til en lang række spil fra EA.

En unik mulighed for at prøve nye spil uden ekstra omkostninger med gratis adgang til EA Play.

En digital vare er et miljøvenligt valg, der hjælper med at reducere brugen af ​​papir.

Ingen problemer med bytte eller returnering - kortet kan bruges umiddelbart efter køb!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)