Titan Quest: Atlantis / STEAM KEY ?

Efter køb af spillet vil du automatisk modtage en officiel licensnøgle til din e-mail. Udgivelsesdato: 9. maj 2019. Aldersvurdering: 16+. Udvikler: Pieces Interactive, THQ Nordic. Forlag: THQ Nordic. Lokalisering: udelukkende på russisk. Aktiveringssystem: Steam. Region: Rusland.

For at køre spillet skal du have Titan Quest Anniversary Edition. Plottet i spillet kredser om helten, der møder en forsker, der leder efter det mystiske kongerige Atlantis. Sammen begav de sig ud på en rejse over det vestlige Middelhav. Nøglen til eftersøgningen er gemt i Hercules' legendariske dagbog, og det siges, at denne dagbog kan findes i den fønikiske by Gadir. Det ser dog ud til, at vores heltes vej ligger hinsides den kendte verden...

Spilfunktioner:

  • Fordyb dig i det klassiske Titan Quest-eventyr: Spil alene eller i et hold på op til 6 spillere.
  • Nye genstande og unikke belønninger.
  • Endless Mode: Tartarus - Udfordringstilstand med bølger af modstandere: spil alene eller i et hold på op til 6 spillere.
  • Under spillet ændres tilfældige elementer.
  • Nye niveauer af færdigheder og færdigheder i hver færdighed.
  • Grafikforbedringer inklusive SSAO og farvegradering.
  • Hurtigere besværgelser, lettere opbevaring og andre velkomstændringer.
  • Pig in a poke - brug overskydende spilvaluta på et tilfældigt udvalgt produkt.

For at aktivere spillet skal du bruge:

  • Download og installer Steam (hvis det ikke allerede er installeret).
  • Registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  • Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling.
  • Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det fra Steam.

Pieces Interactive og THQ Nordic præsenterer Titan Quest: Atlantis, tilgængelig digitalt. Dette spil er en tilføjelse til det populære spil Titan Quest Anniversary Edition og giver dig mulighed for at fordybe dig i en fascinerende fantasiverden, hvor helten vil gå på jagt efter det mystiske Atlantis.

Brugere kan købe en officiel licensnøgle til Titan Quest: Atlantis i butikken for digitale varer og øjeblikkeligt modtage den automatisk i deres e-mail. Spillet aktiveres på Steam-platformen og er tilgængeligt til lancering i den russiske region.

Titan Quest: Atlantis giver mulighed for at spille både alene og i et hold på op til 6 spillere. Spillere vil kunne nyde nye genstande og unikke belønninger samt en endeløs Tartarus-tilstand, hvor de bliver nødt til at kæmpe mod bølger af fjender. I løbet af spillet ændres tilfældige elementer, så hver gennemspilning vil være unik. Derudover byder spillet på nye mestringsniveauer og -evner inden for hver mastery, samt grafikforbedringer inklusive SSAO og farvegradering. Andre velkomstændringer er også blevet foretaget, herunder hurtigere besværgelser og lettere opbevaring.

Ved at købe Titan Quest: Atlantis får brugerne en licensnøgle, der skal aktiveres på Steam-platformen, hvorefter spillet vil vises på listen over spil og vil være tilgængeligt til download. Derudover er funktionen "Pig in a Poke" tilgængelig i den digitale varebutik, som giver dig mulighed for at bruge overskydende valuta i spillet på et tilfældigt udvalgt produkt.

Titan Quest: Atlantis er en udvidelse til den populære Titan Quest Anniversary Edition, udviklet af Pieces Interactive og udgivet af THQ Nordic. Spillere inviteres til at tage på et spændende eventyr i jagten på det mystiske land Atlantis. Plottet i spillet kredser om helten, der møder en forsker, der leder efter det mystiske kongerige Atlantis. Sammen begav de sig ud på en rejse over det vestlige Middelhav. Nøglen til eftersøgningen er gemt i Hercules' legendariske dagbog, og det siges, at denne dagbog kan findes i den fønikiske by Gadir. Det ser dog ud til, at vores heltes vej ligger hinsides den kendte verden...

I Titan Quest: Atlantis kan spillere spille alene eller i hold på op til 6 spillere. Spillere vil kunne nyde nye genstande og unikke belønninger samt en endeløs Tartarus-tilstand, hvor de bliver nødt til at kæmpe mod bølger af fjender. I løbet af spillet ændres tilfældige elementer, så hver gennemspilning vil være unik. Derudover byder spillet på nye mestringsniveauer og -evner inden for hver mastery, samt grafikforbedringer inklusive SSAO og farvegradering. Andre velkomstændringer er også blevet foretaget, herunder hurtigere besværgelser og lettere opbevaring.

For at køre spillet skal du have Titan Quest Anniversary Edition. Spillet aktiveres på Steam-platformen og er tilgængeligt til lancering i den russiske region. Ved at købe Titan Quest: Atlantis får brugerne en licensnøgle, der skal aktiveres på Steam-platformen, hvorefter spillet vil vises på listen over spil og vil være tilgængeligt til download. Derudover er funktionen "Pig in a Poke" tilgængelig i den digitale varebutik, som giver dig mulighed for at bruge overskydende valuta i spillet på et tilfældigt udvalgt produkt.

Titan Quest: Atlantis blev udgivet den 9. maj 2019 og er vurderet til 16+. Spillet er fuldstændig lokaliseret til russisk.


***


Titan Quest: Atlantis / STEAM KEY er en tilføjelse til spillet Titan Quest Anniversary Edition, som blev udgivet den 9. maj 2019. I denne tilføjelse møder spillets helt en opdagelsesrejsende, der leder efter det mystiske kongerige Atlantis. Sammen begiver de sig ud på en rejse over det vestlige Middelhav for at finde Hercules' legendariske dagbog, som rummer nøglen til jagten på Atlantis.

Titan Quest: Atlantis introducerer nye genstande og unikke belønninger, såvel som nye mestringsniveauer og evner i hver mastery. Udvidelsen inkluderer også en bølgeudfordringstilstand kaldet Tartarus for én eller op til 6 spillere, hvor tilfældige elementer ændres, mens du spiller.

Visuelle forbedringer er også inkluderet i udvidelsen, såsom grafikforbedringer inklusive SSAO og farvegradering, samt gameplayforbedringer såsom hurtigere besværgelser, forbedret lagring og andre ændringer.

Ved at købe Titan Quest: Atlantis / STEAM KEY vil du modtage en officiel licensnøgle til din e-mail, som skal aktiveres på Steam for at få adgang til tilføjelsen. Denne tilføjelse er kun tilgængelig i Rusland-regionen og kræver, at Titan Quest Anniversary Edition kører.


***


  1. Godt spil! Atlantis er en fantastisk tilføjelse til den klassiske Titan Quest. Nye lokationer, monstre og genstande - alt dette gør spillet endnu mere spændende!
  2. Jeg har spillet Titan Quest i et stykke tid nu, og Atlantis skuffer ikke. Nye quests, niveauer og bosser - alt dette skaber en fantastisk spilleatmosfære.
  3. Hvis du elsker klassiske ARPG'er, så er Titan Quest: Atlantis et must-play for dig. Fantastisk gameplay, smuk grafik og mange forbedringer.
  4. Jeg er helt vild med Titan Quest, og Atlantis er blevet min yndlingsudvidelse. Dette giver mig endnu flere muligheder og udfordringer i spillet.
  5. Titan Quest: Atlantis er en fantastisk tilføjelse til et allerede fantastisk spil. Nye monstre og steder er simpelthen fantastiske!
  6. Jeg har spillet Titan Quest i årevis, og Atlantis giver mig endnu mere grund til at vende tilbage til spillet. Stærkt anbefale!
  7. Hvis du leder efter en klassisk ARPG med fantastisk grafik og en interessant historie, så er Titan Quest: Atlantis præcis, hvad du har brug for! Jeg nyder hvert minut af spillet.



Ejendommeligheder:




Dette spil er en sand udførelsesform af det klassiske RPG, med fantastisk grafik og en fængslende historie.

Titan Quest: Atlantis fortsætter traditionen fra de tidligere dele, men tilføjer en masse nyt og interessant indhold.

Spillet har en fantastisk balance mellem kampsystemet og RPG-elementer, hvilket gør det meget underholdende.

Det er meget rart, at udviklerne fortsætter med at understøtte spillet og frigive nye indholdsopdateringer.

Plottet i spillet er fascinerende og fanger fra spillets første minutter.

Spillet har et stort antal forskellige færdigheder og evner, som kan udvikles og opgraderes.

Titan Quest: Atlantis tilbyder en bred vifte af steder at udforske og kæmpe mod forskellige monstre.

Spillet har en fremragende kombination af et dybt karakterudviklingssystem og vanedannende gameplay.

Det er meget interessant at spille spillet i samarbejdstilstand med venner.

Titan Quest: Atlantis er et fantastisk spil, som alle fans af RPG-genren og fantasy-eventyr vil elske.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)