This Is the Police - Steam Key - RU-CIS-UA + АКЦИЯ

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en licensnøgle til at aktivere spillet Dette er the Police på Steam og adgang til alle spillets onlinefunktioner. Vi giver følgende garantier: mere end 15 års succesfuldt arbejde på plati.market, mere end 120 tusind salg, over 20 tusind positive anmeldelser, Webmoney forretningsniveau - 550 og en livstidsgaranti for alle produkter. Bemærk venligst, at spillet kun kan aktiveres i et af følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan.

Når du køber et spil, har du en chance for at modtage en gratis nøgle til et tilfældigt spil som en del af Bonus Chance-kampagnen. En tilfældig nøgle vil blive sendt til hver femte sælger, der modtager en positiv anmeldelse. For at modtage et gratis spil skal du give en positiv anmeldelse af produktet og angive "Jeg vil have en gave." Vi ønsker alle held og lykke!

This Is the Police er et spil, hvor du administrerer en politistation, reagerer på opkald og løser forbrydelser i en by, der er i kaos. Mafiafamilier fortsætter med at engagere sig i ulovlige aktiviteter bag din ryg og vokser sig stærkere og graver deres kløer i Fribourg. Selv borgmesteren er klar til at irritere dig ved første lejlighed.

Du bliver nødt til at finde en tilgang til hver situation - lyv for pressen, afhør mistænkte, skjul beviser eller prøv at være så ærlig som muligt. Vil du være i stand til at balancere på kanten i lang tid og med succes skrabe penge nok sammen til en behagelig pensionering?

Din opgave er at tjene $500.000 på 180 dage for at undgå Jack Boyds resignation. Hvordan du præcis gør dette er op til dig! Dit valg vil påvirke Jack Boyds skæbne; spillets historie er udelukkende dedikeret til din deltagelse i denne mørke historie.

Fribourg politimester beskæftiger sig med en række forskellige mennesker, og du bliver nødt til at træffe beslutninger, der vil påvirke deres skæbne. Du vil blive involveret i Friborgs politimesters daglige aktiviteter - besvare opkald, lede personale, forsvare stationen mod angreb fra en korrupt borgmester og meget mere. Du bliver nødt til at indsamle beviser mod Fribourgs kriminelle bander og foretage efterforskning, samt interagere med rivaliserende styrker i byen. Mange er klar til at tilbyde dig deres tjenester, men du skal betale for alt. Spillet er fuldt stemmeskuespil og Jack Boyd spilles af Jon St. John, bedst kendt for sin rolle som Duke Nukem. This Is the Police er tilgængelig på russisk, engelsk, tysk, fransk, brasiliansk portugisisk, spansk, forenklet kinesisk og japansk.

This Is the Police er et vanedannende spil, der giver dig mulighed for at opleve en verden af ​​politiarbejde og agere som en rigtig politimester. Du skal styre en politistation, reagere på opkald og efterforske forbrydelser i en by, der er fordybet i kaos. Et særligt træk ved spillet er, at du kan påvirke plottet og træffe beslutninger, der vil påvirke udviklingen af ​​begivenheder.

Når du køber et spil, modtager du en licensnøgle til aktivering på Steam, som giver dig mulighed for at downloade og installere spillet på din computer. Nøglen er beregnet til brug i Rusland, SNG og Ukraine.

Derudover, når du køber et spil, kan du deltage i Bonus Chance-kampagnen og modtage en gratis nøgle til et tilfældigt spil. For at gøre dette skal du give en positiv anmeldelse af produktet og angive, at du ønsker at modtage en gave.

Produktsidens stilfulde design skaber et behageligt visuelt indtryk og giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at sætte dig ind i al den nødvendige information om produktet. Du vil være i stand til at se billeder af spillet, plotbeskrivelse, trailere og systemkrav. Derudover kan du læse anmeldelser fra andre brugere om produktet.

Gå ikke glip af muligheden for at kaste dig ud i den spændende verden af ​​politiarbejde og deltage i "Bonus Chance"-kampagnen. Køb This Is the Police fra den digitale butik nu!

Dette produkt er en licensnøgle til at aktivere spillet This Is the Police på Steam-systemet i Rusland, SNG og Ukraine. I spillet skal du styre en politistation, svare på opkald og efterforske forbrydelser i en by, der er fordybet i kaos. Et særligt træk ved spillet er, at du kan påvirke plottet og træffe beslutninger, der vil påvirke udviklingen af ​​begivenheder. Du bliver nødt til at balancere på kanten i lang tid og med succes for at skrabe penge nok sammen til en behagelig pension. For at modtage et gratis spil som en del af Bonus Chance-kampagnen skal du give en positiv anmeldelse af produktet og angive, at du ønsker at modtage en gave. Spillet er tilgængeligt på russisk, engelsk, tysk, fransk, brasiliansk portugisisk, spansk, forenklet kinesisk og japansk. Nøglen giver adgang til alle online-funktioner i spillet. Ved at købe dette produkt får du mere end 15 års succesfuldt arbejde på plati.market, mere end 120 tusinde salg, over 20 tusind positive anmeldelser, Webmoney-forretningsniveau - 550 og en livstidsgaranti for alle produkter.


***


Dette produkt er en licensnøgle til at aktivere spillet This Is the Police on the Steam-systemet i Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage nøglen og vil være i stand til at aktivere spillet på Steam og få adgang til alle netværksfunktioner.

Derudover har du, når du køber dette produkt, en chance for at modtage en gratis nøgle til et tilfældigt spil som en del af BONUS CHANCE-kampagnen. Nøgler sendes med hvert femte solgte produkt, der modtager en positiv anmeldelse. Hvis du ønsker at modtage et gratis spil, skal du give en positiv anmeldelse af produktet med angivelse af "Jeg vil have en gave."

This Is the Police er et spil, hvor du vil være ansvarlig for en politistation i en by, hvor kaos hersker, og mafiafamilier fortsætter med at gøre lyssky ting. Du bliver nødt til at reagere på opkald og efterforske forbrydelser, balancere på randen af ​​ærlighed og løgne. Din opgave er at tjene $500.000 på 180 dage for at undgå opsigelse. Spillet har valg, og dine handlinger vil påvirke plottet og hovedpersonens skæbne.

Spillet har fuld stemmeskuespil på russisk, engelsk, tysk, fransk, brasiliansk portugisisk, spansk, kinesisk (forenklet) og japansk.

Instruktioner til aktivering af nøglen er inkluderet i produktbeskrivelsen. Bemærk venligst, at sælgeren ikke er ansvarlig for tekniske problemer ved lancering af spillet eller uoverensstemmelse mellem pc- og systemparametre. Alle sådanne problemer løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.


***


  1. This Is the Police er et fantastisk spil med et fængslende plot og interessante karakterer.
  2. This Is the Police fanger perfekt atmosfæren af ​​politiarbejde.
  3. Steam-nøglen til spillet This Is the Police er en fantastisk gave til fans af strategi og detektivhistorier.
  4. This Is the Police har et højt ry blandt spillere og kritikere.
  5. This Is the Police er et unikt spil med ikke-standard gameplay og en original tilgang til opgaver.
  6. At få en Steam-nøgle til This Is the Police er en mulighed for at kaste sig ud i politiets spændende verden.
  7. This Is the Police har mange interessante mekanikker og muligheder for at udvikle din helt.
  8. This Is the Police er et spil, der vil tvinge dig til at træffe svære beslutninger og virkelig tænke over konsekvenserne af dine handlinger.
  9. Steam-nøglen til This Is the Police er en mulighed for at få adgang til et unikt spil til en konkurrencedygtig pris.
  10. This Is the Police er et spil, der vil appellere til både strategifans og dem, der sætter pris på et interessant plot.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)