Vidnet - DAMPGAVE RUSLAND

Opmærksomhed! ?The Witness STEAM GIFT? - dette er ikke en nøgle, men et spil, der automatisk sendes til dig som gave 24/7. ? Vi garanterer, at spillet eller DLC vil blive aktiveret i dit bibliotek og vil forblive på din konto for evigt. Levering er kun mulig til konti med Rusland-regionen, så før du betaler, skal du sørge for at tjekke din region i feltet "Land" og sikre dig, at "Rusland" er skrevet der. Efter betaling vil der inden for et minut blive tilføjet en bot til din ven på Steam, som giver dig et spil. Profillinket er angivet efter betaling, du kan finde ud af dit link ved at logge ind på din konto. Sørg for at acceptere botens invitation inden for en time efter købet. Hvis du lavede en fejl med dit kontolink, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid. Hvis du har spørgsmål, så skriv til os i online chatten!

Dette spil, The Witness, fordyber dig i ensomhed på en ø fuld af fantastiske og komplekse mysterier. Løs gåder og udforsk øen, del din oplevelse med venner på Vkontakte, Facebook og Twitter!

Køb The Witness - STEAM GIFT RUSSIA fra vores digitale butik og nyd et spændende spil med mange fantastiske gåder! Dette produkt er en digital kopi af spillet, der automatisk sendes til dig som gave. Efter betaling har du adgang til spillet inden for et minut, da botten tilføjer dig som ven på Steam og giver dig spillet som gave. Vores butik garanterer, at spillet eller DLC er aktiveret i dit bibliotek og forbliver på din konto for evigt. Bemærk venligst, at dette spil kun kan aktiveres på konti med Rusland-regionen. Tjek din region før du betaler for at undgå problemer med aktivering. Et link til din profil vil blive givet efter betaling. Når du har accepteret botens invitation inden for en time, kan du begynde at spille. I tilfælde af en fejl ved angivelse af linket til din konto, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid. Hvis du har spørgsmål, er vores supportteam altid klar til at hjælpe dig via online chat!

The Witness - STEAM GIFT RUSSIA er en digital kopi af spillet The Witness, som automatisk bliver sendt til dig som gave efter betaling. Inden for et minut efter betaling vil en bot blive tilføjet til din ven på Steam og vil give dig et spil. Det er garanteret, at spillet eller DLC vil blive aktiveret i dit bibliotek og vil forblive på din konto for evigt. Bemærk dog, at dette spil kun kan aktiveres på konti med Rusland-regionen, så før du betaler, skal du tjekke din region i "Land"-feltet og sikre dig, at "Rusland" er skrevet der.

The Witness er et eventyrspil, hvor du befinder dig på en ø fuld af interessante og udfordrende gåder. Du skal udforske øen, løse gåder og dele dine oplevelser med venner på Vkontakte, Facebook og Twitter.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med din ordre, kan du bruge online chatten for at få hjælp. Vi anbefaler, at du accepterer botens invitation inden for en time efter købet for at begynde at spille så hurtigt som muligt. Hvis du lavede en fejl med dit kontolink, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid.


***


"The Witness - STEAM GIFT RUSSIA" er en gave på Steam, der giver dig mulighed for at få spillet "The Witness" på din computer. Du skal betale for produktet, hvorefter en botven inden for få minutter bliver tilføjet til Steam og giver dig et spil. Levering er kun muligt til konti i Rusland-regionen, så før du betaler, skal du kontrollere, at din Steam-konto også er registreret i Rusland. Når du aktiverer et spil eller DLC, modtager du en garanti på aktiveringstidspunktet. Spillet forbliver for evigt i dit Steam-bibliotek. "The Witness" er et spil, hvor du vågner op på en ø med komplekse og overraskende gåder at løse.


***


  1. The Witness er et fantastisk og vanedannende spil, der får dig til at tænke og udvikler logisk tænkning.
  2. Grafikken i The Witness er simpelthen storslået, hvert hjørne af øen er designet til mindste detalje.
  3. Spillet er virkelig interessant og spændende, på trods af manglen på plot.
  4. The Witness er et af de spil, der giver dig mulighed for at slappe af og nyde skønheden i verden omkring dig.
  5. Dette spil er ikke som andre, det er unikt og efterlader et varigt indtryk.
  6. The Witness er et glimrende valg for elskere af puslespil og logikspil.
  7. Den fantastiske musikalske atmosfære på The Witness skaber en unik stemning.
  8. Spillet udvikler ikke kun logisk tænkning, men også opmærksomhed, tålmodighed og udholdenhed.
  9. The Witness er en fantastisk måde at bruge tid på at have det sjovt og gavne dit sind.
  10. Jeg anbefaler The Witness til alle, der ønsker at stifte bekendtskab med en usædvanlig og interessant verden, fuld af mysterier og hemmeligheder.
  11. The Witness er et fantastisk spil, der får dig til at løse smarte gåder og nyde smuk grafik.
  12. Plottet i The Witness fanger dig fra de første minutter og giver ikke slip før til allersidst.
  13. The Witness er et sandt kunstværk, hvor hvert niveau ligner et rigtigt maleri.
  14. Witness-spillet giver dig mulighed for at udvikle logisk tænkning og træne din hjerne.
  15. The Witness er en kreativ tilgang til at skabe puslespil, som hver især er unikke og interessante.
  16. Witness-spillet bruger forskellige dele af hjernen, hvilket gør det ikke kun sjovt, men også nyttigt til at udvikle intelligens.
  17. The Witness er et spil, der får dig til at tænke og nogle gange fører til uventede opdagelser.
  18. Grafikken og lyden i The Witness er på et højt niveau, hvilket skaber en unik atmosfære.
  19. The Witness er et spil, som du gerne vil spille igen og igen for at opdage alle dets hemmeligheder.
  20. The Witness er et glimrende valg for puslespil- og kunstelskere, der ønsker at bruge tiden nyttigt og behageligt.



Ejendommeligheder:




The Witness er et vanedannende spil, der får dig til at tænke og udvikle din logiske tænkning. Stærkt anbefale!

Witness-spillet er et sandt kunstværk. Vanedannende gameplay og smuk grafik gjorde det til et af mine yndlingsspil.

God kamp! Vidnet finder en god balance mellem puslespillets sværhedsgrad og en overbevisende historie. Jeg kan ikke spille det!

Hvis du elsker puslespil, så er The Witness spillet for dig! Dette spil får ikke kun din hjerne til at arbejde, men også din fantasi.

The Witness er et mesterværk i verden af ​​puslespil. Dette spil får dig virkelig til at tænke, men samtidig er det ikke overlæsset med detaljer og giver dig mulighed for at nyde spillet.

The Witness er et usædvanligt smart og smukt spil. Jeg nyder hvert øjeblik af spillet og anbefaler det til alle, der elsker puslespil.

Jeg troede aldrig, at et puslespil kunne være så vanedannende! The Witness er et spil, der får dig til at tænke og analysere uden at blive overbelastet med detaljer.

The Witness er et spil, der er vanedannende fra de første minutter af spillet. Hvert puslespil er en ny udfordring, og jeg kan ikke stoppe med at spille i flere dage nu.

The Witness er spillet, som jeg anbefaler til alle puslespilelskere. Dette spil er sjovt og smukt og får dig virkelig til at tænke.

Det er længe siden, jeg fandt et spil, der fangede mig lige så meget som The Witness. Dette spil er et rigtigt mesterværk i verden af ​​puslespil, og jeg kan ikke få nok af det!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)