The Witcher 2 Enhanced ✅(Steam Key/ALL COUNTRIES)+GIFT

✅ NØGLEN TIL SPILLET The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition VISES I BROWSER-VINDUET OG SENDES AUTOMATISK TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!! INGEN REGIONALE BEGRÆNSNINGER! (REGIONSFRI/VERDENSOMHEDEN/FLERE SPROG!) Aktivering: Steam Titel: The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Udgivelsesdato: 17. maj 2011 Sprog: Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, russisk, tjekkisk, ungarsk, japansk , polsk, forenklet kinesisk, tyrkisk

TIL STEDE!!! SKRIV EN POSITIV ANMELDELSE MED ORDENE "JEG ØNSKER EN GAVE" OG DUPLICER DEN BESKED (i KORRESPONDANCE-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), SOM DU ER GARANTERET AT MODTAGE ET TILFÆLDIGT, BILLIGT Steam-SPIL. Hvis du ikke har skrevet i korrespondance med sælger, så skal du ikke blive fornærmet, hvis du ikke modtager gaven.

Spilbeskrivelse:

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition vil tage dig ind i en verden af ​​heksen Geralt of Rivia, en professionel monsterdræber. Da han befinder sig midt i en politisk kamp, ​​lykkes det Geralt at stoppe stormesteren af ​​den flammende roses orden. Men snart bliver Kong Foltest angrebet af en mystisk morder, der ligner heksen meget. Geralt formår at redde kongen og bliver hans livvagt. Foltest formår at genoprette orden i Temeria, men dette er ikke enden. Baronesse La Valette abdicerede tronen og etablerede sin egen fæstning med en lille garnison. Måneder senere nåede Foltests hære væggene i La Valette fæstningen og forberedte sig på det endelige angreb. Geralt, der var på Foltests side, sluttede sig til rækken af ​​sin hær og forsøgte at finde svar på hans mange spørgsmål.

Den nye state-of-the-art REDengine kombinerer fantastisk grafik og kompleks gameplay-mekanik i The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, der tilbyder spillere den mest atmosfæriske og levende verden, der nogensinde er skabt i et videospil. Fantastisk visualisering giver dig mulighed for helt at fordybe dig i spillet.

Den realistiske, ikke-lineære historie om The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition afslører en dyb historie, der slipper fantasien løs og er blevet hjørnestenen i et unikt rollespil. Udover den episke historie byder spillet på et fremragende kampsystem, som er en unik kombination af dynamik og taktisk dybde i kampene.

Navnet på spillet lever fuldt ud op til sit navn, og spillere vil nyde at udføre forskellige opgaver og kæmpe mod kongedræbere. Spillet er tilgængeligt på mange sprog, såsom engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, russisk, tjekkisk, ungarsk, japansk, polsk, forenklet kinesisk og tyrkisk.

Når du køber The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, er du garanteret at modtage en gave - et tilfældigt, billigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med søgeordet "JEG VIL HA EN GAVE" og duplikere det på fanen KORRESPONDENS på ordresiden Oplata.info. Glem ikke dette for at modtage din gave.

Witcher 2 Enhanced-produktet er et digitalt produkt, der repræsenterer en nøgle til at aktivere spillet på Steam-platformen. Spillet vil tage dig ind i den unikke verden af ​​heksen Geralt af Rivia, som er en professionel monstermorder. Du skal stå over for en mystisk morder, der minder meget om heksen og redde Kong Foltest.

"The Witcher 2 Enhanced" er en forbedret version af spillet, der indeholder mange forbedringer og tilføjelser såsom nye lokationer, genstande, quests og meget mere. Den nye REDengine-motor giver dig mulighed for at nyde fantastisk grafik og realistisk spilmekanik.

Spillet er tilgængeligt på mange sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, russisk, tjekkisk, ungarsk, japansk, polsk, forenklet kinesisk og tyrkisk.

Når du køber "The Witcher 2 Enhanced", vil du modtage en garanteret gave - et tilfældigt, billigt spil på Steam. For at modtage en gave skal du skrive en positiv anmeldelse med søgeordet "JEG VIL HA EN GAVE" og duplikere den i fanen KORRESPONDENS på ordresiden Oplata.info.

At købe "The Witcher 2 Enhanced" er et glimrende valg for fans af rollespil og fantasiverdener. Smukt html-design af en butik med digitale varer vil hjælpe dig med hurtigt og nemt at foretage et køb og begynde at spille dette spændende spil.

"The Witcher 2 Enhanced" er et digitalt produkt, der repræsenterer en nøgle til at aktivere spillet på Steam-platformen. Spillet vil tage dig ind i den unikke verden af ​​heksen Geralt af Rivia, som er en professionel monstermorder. Du skal stå over for en mystisk morder, der minder meget om heksen og redde Kong Foltest.

"The Witcher 2 Enhanced" er en forbedret version af spillet, der indeholder mange forbedringer og tilføjelser såsom nye lokationer, genstande, quests og meget mere. Den nye REDengine-motor giver dig mulighed for at nyde fantastisk grafik og realistisk spilmekanik.

Spillet er tilgængeligt på mange sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, russisk, tjekkisk, ungarsk, japansk, polsk, forenklet kinesisk og tyrkisk.

Når du køber "The Witcher 2 Enhanced", vil du modtage en garanteret gave - et tilfældigt billigt spil på Steam. For at modtage en gave skal du skrive en positiv anmeldelse med søgeordet "JEG VIL HA EN GAVE" og duplikere det i fanen KORRESPONDENS på ordresiden Oplata.info. Uden regionale begrænsninger vises nøglen til spillet i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail efter betaling.


***


The Witcher 2 Enhanced er et spil tilgængeligt til aktivering på Steam-platformen. Spillet har ingen regionale begrænsninger og understøtter mange sprog. I spillet vil du spille som heksen Geralt af Rivia og forsøge at stoppe den mystiske morder, der forsøger at dræbe Kong Foltest. Spillet er baseret på en ikke-lineær historie, der giver spillerne mulighed for frit at udforske spilverdenen, træffe beslutninger, der vil påvirke udviklingen af ​​plottet, og bekæmpe monstre. Spillet byder også på et fremragende kampsystem, der kombinerer dynamik og taktisk dybde. Ved at købe The Witcher 2 Enhanced modtager du en Steam-nøgle, der kan aktiveres på din Steam-konto, samt en gave - et tilfældigt spil på Steam, når du skriver en positiv anmeldelse om sælgeren. Instruktioner til aktivering af nøglen på Steam er vedhæftet.


***


  1. Godt spil! Grafikken er i top, plottet er fængslende og karaktererne er interessante.
  2. Meget glad for købet! Spillet er værdig til opmærksomhed for RPG og fantasy elskere.
  3. Nøglen ankom med det samme, uden forsinkelse. Tak for effektiviteten!
  4. Produkt af meget høj kvalitet. Alt fungerer uden fejl eller problemer.
  5. Forventningerne blev indfriet 100%! Spillet er simpelthen fantastisk!
  6. Tak for gaven! En meget god bonus til et allerede godt spil.
  7. Købet var så enkelt og hurtigt som muligt. Jeg anbefaler!
  8. Spillet er sin pris værd. Godt valg for elskere



Ejendommeligheder:




Et fantastisk spil, der fængsler fra de første minutter og ikke giver slip før til allersidst!

Grafik og soundtrack på højeste niveau, hvilket skaber en unik atmosfære i spillet.

Ved at købe The Witcher 2 Enhanced får du ikke kun spændende gameplay, men også bonusser i form af gaver!

Spillet har et interessant plot og veludviklede karakterer, som gør spillets gang endnu mere spændende.

The Witcher 2 Enhanced kombinerer RPG- og actionelementer perfekt, hvilket gør det alsidigt og interessant for forskellige kategorier af spillere.

Steam-tasten giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at købe spillet, samt gemme det i dit bibliotek på Steam-platformen.

The Witcher 2 Enhanced er en fantastisk måde at bruge tid på at spille på din fridag eller om aftenen efter arbejde.

Spillet giver dig mulighed for at nyde den verden, der er skabt baseret på Andrzej Sapkowskis bøger, som kan være interessant ikke kun for videospilsfans, men også for fans af fantasylitteratur.

Witcher 2 Enhanced har forskellige sværhedsgrader, så du kan vælge den optimale tilstand for hver spiller.

Spillet indlæses hurtigt og kræver ikke høje systemkrav, hvilket giver dig mulighed for at nyde gameplayet på forskellige computere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)