The Weeknd - Save Your Tears

The Weeknd - Save Your Tears er en sang af den canadiske sangerinde The Weeknd, udgivet som single i november 2020. Sangen er fra hans album "After Hours". "Save Your Tears" er skrevet af Abel Tesfaye (rigtige navn The Weeknd) og produceret af Max Martin. Det er en elektronisk popsang med elementer af synthpop og new wave. I sangens tekster fortæller The Weeknd om, hvordan han lærte at leve uden sin ekskæreste, og hvordan hun mistede ham, da hun ikke satte pris på hans sande følelser. "Save Your Tears" blev en af ​​de mest succesrige sange The Weeknd, og nåede nummer et på hitlisterne i flere lande, herunder Belgien, Israel og Polen.


***


"The Weeknd - Save Your Tears" er en sang af den canadiske sanger The Weeknd, udgivet i januar 2021 som den fjerde single fra hans album After Hours. Sangen er skrevet af Abel Tesfaye (The Weeknd) og Max Martin og produceret af Martin og Oscar Holter.

"Save Your Tears" er en elektronisk popballade med synth-elementer. I sangen synger The Weeknd om, hvordan hans ekskæreste slog op med ham og nu forsøger at få ham tilbage i sit liv, men han fortæller hende, at hun ikke skal spilde sine tårer på ham, fordi han ikke vil vende tilbage til hende.

"Save Your Tears" modtog positive anmeldelser fra kritikere og blev et hit i forskellige lande, herunder USA, Canada, Storbritannien og Australien. Sangen blev også nomineret til flere musikpriser, herunder en Grammy.


***


  1. The Weeknds 'Save Your Tears' er en absolut banger, som jeg kan lytte til på repeat!
  2. Jeg elsker det fængende beat og kraftfulde vokal i 'Save Your Tears' - det er en fantastisk tilføjelse til min musiksamling.
  3. Dette digitale nummer er et must-have for enhver fan af The Weeknd - det er et mesterværk!
  4. Jeg blev blæst bagover af den fantastiske produktionskvalitet af 'Save Your Tears' - det er tydeligt, at The Weeknd har lagt en stor indsats i denne sang.
  5. Jeg kan ikke stoppe med at danse, når jeg hører 'Save Your Tears' - det er så sjovt og optimistisk et nummer!
  6. The Weeknds stemme er simpelthen fantastisk i 'Save Your Tears' – jeg får kuldegysninger hver gang jeg lytter til den.
  7. Jeg er så glad for, at jeg købte 'Save Your Tears' - det er den perfekte tilføjelse til min træningsplayliste.



Ejendommeligheder:




The Weeknd skuffer aldrig, og Save Your Tears er ingen undtagelse. Dette digitale nummer er bestemt værd at tilføje til din musiksamling!

Jeg er blæst bagover af følelserne og energien i The Weeknds Save Your Tears. Denne digitale download er et must-have for enhver fan.

The Weeknd's Save Your Tears er den perfekte tilføjelse til enhver træningsplayliste. Det er optimistisk, fængende og holder mig motiveret gennem hele min træning!

The Weeknds vokal er simpelthen fascinerende i Save Your Tears. Jeg kan ikke stoppe med at lytte til dette digitale nummer på repeat!

Save Your Tears af The Weeknd er hurtigt blevet en af ​​mine yndlingssange. Den digitale download er af høj kvalitet og perfekt til streaming på enhver enhed.

The Weeknds Save Your Tears er en øjeblikkelig klassiker. Dette digitale spor viser kunstnerens utrolige talent og kreativitet.

Jeg er forelsket i stemningen fra The Weeknds Save Your Tears. Denne digitale download er bestemt investeringen værd for enhver musikelsker.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)