The Sims 4 Bust the Dust Kit✅(Oprindelse/Global) 0% kort

På pc kan du aktivere The Sims™ 4 Knock Down the Dust-tilføjelsen via Origin. Dette produkt har ingen regionale begrænsninger (REGION GRATIS) og understøtter sprog: engelsk, Čeština, polsk, russisk.

Tilføjelsen giver dig mulighed for at rense dine simmeres hjem for støv, som samler sig og skaber venlige kaniner og grimme slyngler. Du kan komme af med gødningen ved at fjerne den eller tilpasse dig et beskidt liv. Hvert støvniveau låser op for nye buffs og belønninger, og du kan bruge støvsugere til at bekæmpe snavs og opnå renhedsønsker.

For at aktivere nøglen skal du udføre følgende trin:

  1. Download og installer Origin-programmet (https://www.origin.com/rus/ru-ru/store/download).
  2. Start Origin.
  3. Vælg grænsefladesproget og det sted, hvor spillet skal installeres.
  4. Gå til afsnittet "Oprindelse - Aktiver produktkode".
  5. Indsæt nøglen. Herefter vil spillet dukke op i spilbiblioteket, hvor du kan downloade og spille det.

The [Sims 4](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Sims%204&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Sims%204.) Bust støvsættet

Dette produkt er et digitalt produkt, der kan købes i en digital butik. Det er en tilføjelse til spillet "The Sims 4" og hedder "Bust the Dust Kit".

Dette produkt har global aktivering på Origin-platformen og har ingen regionale begrænsninger. Du kan købe det overalt i verden og aktivere det på din computer.

Tilføjelsen "Bust the Dust Kit" giver dig mulighed for at rense husene for virtuelle figurer fra støv, som samler sig og skaber forskellige kaniner og modbydelige væsner. Spillere vil være i stand til at slippe af med dette problem ved at rense støvet eller tilpasse sig livet i snavset. Derudover modtager spillere for hvert støvniveau nye bonusser og belønninger og bruger støvsugere til at bekæmpe snavs og nå deres renlighedsmål.

Prisen på produktet er angivet i 0%-kort og afhænger af den aktuelle valutakurs. Efter køb af produktet vil du få udleveret en aktiveringsnøgle, som du skal indtaste i Origin-programmet for at begynde at bruge tilføjelsen.


***


The Sims 4 Bust the Dust Kit er en tilføjelse til spillet The Sims 4, som giver dine simmere mulighed for at rense deres hjem og bekæmpe støv. Pakken indeholder nye husholdningsgenstande såsom støvsugere og børster, samt nye gameplay-funktioner såsom rengøringsudfordringer og renlighedsbonusser. Dette produkt kan aktiveres på Origin-platformen i ethvert land i verden (Global). Der kræves ikke betalingskort, da produktet sælges med nul procent afgift.


***


  1. The Sims 4 Bust the Dust Kit tilføjer nye funktioner til spillet og giver dig mulighed for at nyde et endnu større udvalg af spiloplevelser.
  2. Denne digitale genstand er en fantastisk tilføjelse til The Sims 4 og forbedrer din fordybelse i simulationsverdenen.
  3. Nye genstande og funktioner introduceret i The Sims 4 Bust the Dust Kit gør din spiloplevelse endnu mere behagelig.
  4. At skabe og administrere dine simmere er blevet endnu sjovere med The Sims 4 Bust the Dust Kit.
  5. Den lette installation og brug af dette digitale produkt gør det tilgængeligt for enhver spiller.
  6. The Sims 4 Bust the Dust Kit er et godt valg for dem, der ønsker at udvide deres spiloplevelse og nyde nyt spilindhold.
  7. De nye funktioner i The Sims 4 Bust the Dust Kit giver dig mulighed for at interagere endnu mere med verden omkring dig og skabe unikke historier til dine simmere.
  8. Denne digitale genstand er en fantastisk gave til fans af The Sims 4 og vil hjælpe dem med at nyde spillet endnu mere.
  9. The Sims 4 Bust the Dust Kit tilføjer nye elementer til spillet, der hjælper med at skabe en endnu mere realistisk og interessant spilverden.
  10. De nye funktioner og objekter, der er tilgængelige i The Sims 4 Bust the Dust Kit, hjælper dig med at skabe mere unikke og interessante karakterer og historier, hvilket gør spillet endnu mere medrivende.
  11. The Sims 4 Bust the Dust Kit tilføjer et utroligt niveau af realisme til spillet, jeg er helt vild med det!
  12. Jeg kan ikke forestille mig spillet uden denne tilføjelse. Tak til The Sims 4 Bust the Dust Kit for nye funktioner og oplevelse i spillet!
  13. The Sims 4 Bust the Dust Kit er et godt eksempel på, hvordan udviklere kan forbedre spillet og tilføje nye elementer.
  14. Jeg elsker at spille The Sims 4 med Bust the Dust Kit. Det giver så meget sjov!
  15. Da jeg fandt ud af om The Sims 4 Bust the Dust Kit, købte jeg det straks og har ikke fortrudt det. Dette er et af de bedste kosttilskud, jeg nogensinde har købt.
  16. The Sims 4 Bust the Dust Kit tilføjer nye funktioner til spillet, hvilket gør det endnu sjovere.
  17. Jeg nyder at spille The Sims 4 med alle udvidelserne, inklusive Bust the Dust Kit. Det her er simpelthen utroligt!
  18. Med The Sims 4 Bust the Dust Kit er spillet blevet mere realistisk, interessant og spændende. Jeg nyder virkelig at spille det med denne udvidelse.
  19. Jeg har spillet The Sims 4 i lang tid, og Bust the Dust Kit er blevet en af ​​mine foretrukne tilføjelser. Det tilføjer så mange nye ting til spillet!
  20. Jeg er helt vild med The Sims 4 Bust the Dust Kit! Dette er en af ​​de bedste tilføjelser, jeg nogensinde har set.



Ejendommeligheder:




The Sims 4 Bust the Dust Kit er en fantastisk tilføjelse til spillet, der tilføjer endnu mere realisme og interaktivitet!

Jeg er begejstret for den nye DLC til The Sims 4! Meget fede funktioner og muligheder, der udvider gameplayet.

Bust the Dust Kit er præcis, hvad du har brug for til elskere af detaljeret interiør og eksteriørarbejde i The Sims 4.

Jeg kan ikke få nok af den nye tilføjelse - Bust the Dust Kit. Det er meget fedt, at spillet nu har mulighed for at komme ud og gøre rent i huset!

Hvis du elsker The Sims 4, så er Bust the Dust Kit en must-have tilføjelse, der tilføjer endnu mere realisme til spillet.

Jeg blev glædeligt overrasket over den nye DLC til The Sims 4 - Bust the Dust Kit. Meget fede funktioner og funktioner, der gør spillet endnu bedre.

Bust the Dust Kit er en fantastisk måde at opdatere dit gameplay og puste nyt liv i The Sims 4.

Jeg kan ikke forestille mig et spil uden Bust the Dust Kit længere. Denne tilføjelse giver så mange nye funktioner og funktioner, at det bliver endnu mere interessant at spille.

Hvis du vil have endnu mere kontrol over spillet, så er Bust the Dust Kit, hvad du har brug for. Meget fede funktioner og funktioner, der ikke var i spillet før.

Bust the Dust Kit er bare en fantastisk tilføjelse, der tilføjer endnu mere realisme til spillet. Anbefales til alle fans af The Sims 4!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)