The Sims 3 Pets DLC - Steam-gave - RU-CUS-UA + АКЦИЯ

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en licensgave til at aktivere The Sims 3 Pets DLC på Steam og aktivere alle online funktioner i spillet. For at aktivere tilføjelsen skal du have hoved Sims 3-spillet på din konto!!! Vi garanterer: vores butik har været i drift i 15 år på plati.market, og kvaliteten af ​​vores tjenester er blevet testet efter tid, mere end 120 tusind salg og over 20 tusind positive anmeldelser. Vi har et Webmoney-forretningsniveau på 550 og giver livstidsgaranti på alle produkter. Bemærk dog, at spillet kun kan aktiveres i følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan.

Vi har også en "Bonus Chance"-kampagne - når du køber et spil, kan du få en gratis nøgle til et tilfældigt spil. Nøgler følger med hvert femte solgte produkt. Vi ønsker alle held og lykke!

Vælg et kæledyr til din simmer fra kategorierne vrede vagthunde, rastløse killinger og loyale heste. Du kan ikke kun bestemme udseendet, men også dyrets personlighed og karaktertræk. Med en række nye aktiviteter kan du styre dit kæledyr og se verden gennem hans øjne. Giv din simmer en ny ven, og åbn helt nye spilfunktioner!

@mediaSoft - allerede 15 år på plati.market! Kvaliteten af ​​vores tjenester er tidstestet!

Sims 3 Pets DLC digitalt produkt i Steam-gaveformat kan købes i vores butik med digitale varer. Denne tilføjelse giver dig mulighed for at vælge et kæledyr til din simmer, inklusive vrede vagthunde, rastløse killinger og loyale heste. Du kan bestemme ikke kun udseendet, men også kæledyrets personlighedstræk og karakter, samt kontrollere dets handlinger i spillet og se verden fra dets øjne.

For at aktivere The Sims 3 Pets DLC skal du have hoved Sims 3-spillet på din konto. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en licensgave til at aktivere tilføjelsen på Steam og aktivere alle online-funktioner i spillet.

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores tjenester, vores butik har været i drift i 15 år på plati.market, mere end 120 tusind salg og over 20 tusind positive anmeldelser. Vi yder også livstidsgaranti på alle produkter.

Bemærk venligst, at aktivering af spillet kun er mulig i følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan.

Vi har også en "Bonus Chance"-kampagne - når du køber et spil, kan du få en gratis nøgle til et tilfældigt spil. Nøgler følger med hvert femte solgte produkt.

Køb The Sims 3 Pets DLC fra vores butik, og lås op for nye funktioner til dine simmere!

The Sims 3 Pets DLC - Steam Gift - RU-CUS-UA + PROMOTION er en digital tilføjelse til spillet The Sims 3, som giver dig mulighed for at vælge et kæledyr til din karakter, inklusive vagthunde, killinger og heste. Du kan bestemme kæledyrets udseende, såvel som personlighedstræk og karakter. Med en række nye aktiviteter kan du styre dit kæledyr og se verden gennem hans øjne. For at aktivere tilføjelsen skal du have hovedspillet Sims 3 på din konto. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en licensgave til at aktivere tilføjelsen i Steam-systemet og aktivere alle online funktioner i spillet. Aktivering af spillet er kun mulig i følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan. Når du køber et spil, kan du også modtage en gratis nøgle til et tilfældigt spil som en del af Bonus Chance-kampagnen. Ved at købe The Sims 3 Pets DLC fra denne butik, får du en kvalitetsgaranti og en livstidsgaranti på produktet.


***


The Sims 3 Pets DLC - Steam-gave - RU-CUS-UA + PROMOTION er en licensnøgle til aktivering af The Sims 3 Pets-tilføjelsen på Steam, som giver dig adgang til alle online-funktioner i spillet. For at aktivere tilføjelsen skal du have hovedspillet Sims 3 på din konto.

Sims 3 Pets-udvidelsespakken giver dig mulighed for at vælge kæledyr til din simmer, såsom hunde, katte og heste. Du kan tilpasse dit kæledyrs udseende og personlighed, samt kontrollere det og se verden fra dets synspunkt.

Det er vigtigt at vide, at spillet kun kan aktiveres i Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan.

Når du køber dette produkt, har du en chance for at modtage en gratis tilfældig nøgle til et andet spil.

Instruktioner til aktivering af en Steam-gave inkluderer installation af Steam (hvis ikke installeret) og registrering af en konto på Steam. Når du har aktiveret gavelinket, vil du være i stand til at tilføje spillet til dit bibliotek.

Sælger er kun ansvarlig for at aktivere nøglen eller gaven, og er ikke ansvarlig for tekniske problemer ved start af spillet, eller mismatch af pc- og systemparametre. Alle sådanne problemer løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.


***


  1. En fremragende DLC for Sims 3-fans, den tilføjer mange nye funktioner og funktionalitet.
  2. Søde og søde kæledyr, der vil være gode venner for dine simmere.
  3. En nem måde at købe og aktivere et spil gennem Steam Gift.
  4. En regional kampagne giver dig mulighed for at købe spillet til en konkurrencedygtig pris i Rusland, Ukraine og Hviderusland.
  5. Spillet kører stabilt og giver ikke problemer på de fleste computere.
  6. Tilføjelsen passer perfekt ind i Sims-spiluniverset og forstyrrer ikke balancen i spillet.
  7. Kæledyr tilføjer mere variation og unikhed til gameplayet, hvilket gør det endnu mere interessant.
  8. Spillet har høj replay-værdi og kan fængsle spillere i lang tid.
  9. Spillere kan nyde nye funktioner og funktioner, der er tilføjet i DLC.
  10. Den digitale version giver dig mulighed for at downloade og spille spillet umiddelbart efter du har købt det, uden at skulle vente på levering.



Ejendommeligheder:




The Sims 3 Pets DLC er en fantastisk måde at udvide din spiloplevelse i The Sims 3!

DLC tilføjer mange nye funktioner, der vil gøre spillet endnu mere interessant og spændende.

Jeg er meget glad for mit køb af The Sims 3 Pets DLC – det er en fantastisk tilføjelse til mit yndlingsspil.

Hvis du elsker at spille The Sims 3, så skal du bestemt prøve denne DLC - den er pengene værd!

The Sims 3 Pets DLC tilføjer mange nye figurer og dyr for at gøre spillet endnu mere mangfoldigt.

Det er meget rart, at denne DLC understøtter RU-CUS-UA-regionen, som giver dig mulighed for at spille uden begrænsninger.

Kampagnen for dette digitale produkt er en fantastisk chance for at købe det til en bedre pris, gå ikke glip af din chance!

The Sims 3 Pets DLC er en fantastisk gave til fans af spillet, der ønsker endnu mere gameplay.

DLC tilføjer mange nye elementer og tilbehør, der giver dig mulighed for at tilpasse dit spil yderligere.

Hvis du leder efter nye eventyr i The Sims 3, så er The Sims 3 Pets DLC præcis, hvad du har brug for!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)