Eskapisterne? XBOX ONE/X|S?Klюч

Efter betaling vil du modtage en original digital licensnøgle til at downloade spillet "The Escapists" til XBOX ONE og XBOX SERIES X|S-konsoller. Nøglen skal aktiveres inden for 24-48 timer efter købet. Aktiveringsområdet vil blive vist ved modtagelse af nøglen: for eksempel ARG / TURK / BRAZ / JAPAN. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN. Efter vellykket aktivering vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog. Før du køber, skal du sørge for at gøre dig bekendt med spillet: genre, vægt, tilgængeligt sprog osv.

Aktiveringsmetode ved hjælp af VPN:

  1. Download Hola Free VPN-appen fra AppStore eller VPN.lat fra Android Market (Play Market). Alternativer: FreeVPN, UrbanVPN, Seed4.Me VPN.
  2. Start applikationen, og vælg det ønskede land som VPN-kilde.
  3. Brug din browser til at gå til Microsofts websted og logge ind på din konto.
  4. Indtast nøglen og klik på "bekræft".
  5. Spillet er knyttet til din Microsoft-konto og kan downloades på din konsol. Hvis spillet ikke umiddelbart vises på listen over tilgængelige, skal du vente et par minutter eller blot slukke og tænde for din konsol.

Sælgeren hjælper med at løse eventuelle problemer med koden og giver 2% cashback for en positiv anmeldelse af produktet.

Vigtigt at læse!!!

  1. Alle nøgler virker, tjekket før salg og købt med sælgers personlige midler.
  2. Refusion foretages ikke af årsagerne "Jeg købte den forkerte ting", "kan ikke aktivere", "har ikke læst beskrivelsen" eller "har ikke det rigtige sprog".
  3. Sælger er åben for dialog og står altid klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer med produktet.

Når du køber "The Escapists" til XBOX ONE og XBOX SERIES X|S konsollerne, modtager du en original digital licensnøgle, som skal aktiveres inden for 24-48 timer efter købet. Nøgleaktiveringsregionen vil blive specificeret ved modtagelse (for eksempel ARG / TURK / BRAZ / JAPAN) og vil kræve brug af en VPN til aktivering. Efter vellykket aktivering vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto, så du kan downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog. Før du køber, skal du sørge for at sætte dig ind i spillets egenskaber: genre, vægt, tilgængeligt sprog osv.

For at aktivere nøglen skal du downloade en VPN-applikation såsom Hola Free VPN, VPN.lat, FreeVPN, UrbanVPN, Seed4.Me VPN og vælge det ønskede land som VPN-kilde. Gå derefter til Microsofts websted via en browser, log ind på din konto og indtast nøglen. Spillet vil blive knyttet til din konto og vil være tilgængeligt til download på din konsol. Hvis spillet ikke umiddelbart vises på listen over tilgængelige, skal du vente et par minutter eller blot slukke og tænde for din konsol.

Husk at sælgeren vil hjælpe med at løse eventuelle problemer med koden og giver 2% cashback for en positiv anmeldelse af produktet. Bemærk også, at alle nøgler testes før salg og købes med sælgers personlige midler, og returnering sker ikke på grund af "købt den forkerte ting", "kan ikke aktiveres", "har ikke læst beskrivelsen" eller "har ikke det rigtige sprog." Hvis du har problemer med produktet, er sælgeren altid klar til dialog og vil komme til undsætning.

The Escapists - digital genstand til XBOX ONE/X|S

The Escapists er en spændende fængselssimulator, hvor du skal bruge alle dine færdigheder for at flygte fra fængslet. Du bliver nødt til at bestikke vagter, skabe og bruge våben og værktøjer, finde sårbarheder i fængselssikkerheden og meget mere.

Du modtager nøglen til at aktivere spillet på XBOX ONE/X|S i dets originale licenserede form, hvilket garanterer produktets sikkerhed og kvalitet. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN, hvorefter spillet vil være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil blive tilknyttet din Microsoft-konto.

Før du køber, skal du sørge for at tjekke spillets egenskaber: genre, vægt, tilgængeligt sprog og meget mere. The Escapists er et spændende eventyr, der vil få dig til at føle dig som en rigtig fange og give frie tøjler til din fantasi.

Spillets egenskaber:

  • Genre: fangesimulator
  • Vægt: 2,5 GB
  • Tilgængeligt sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, kinesisk

Instruktioner til aktivering af spillet:

  1. Download en VPN-app som Hola Free VPN, VPN.lat, FreeVPN, UrbanVPN, Seed4.Me VPN.
  2. Vælg det ønskede land som VPN-kilde.
  3. Gå til Microsofts websted via en browser, og log ind på din konto.
  4. Indtast den modtagne nøgle og klik på "bekræft".
  5. Spillet vil blive knyttet til din konto og vil være tilgængeligt til download på din konsol.

Hvis der opstår problemer med koden, er sælgeren altid klar til at hjælpe og giver 2% cashback for en positiv anmeldelse af produktet.

"The Escapists" er et digitalt produkt til XBOX ONE/X|S-konsoller, der er en fordybende fængselssimulator. I spillet skal du bruge alle dine færdigheder og evner for at flygte fra fængslet. For at gøre dette skal du bestikke vagter, skabe og bruge våben og værktøjer, finde sårbarheder i fængslets sikkerhed og meget mere.

Efter betaling vil du modtage en original digital licensnøgle til at downloade spillet "The Escapists" på XBOX ONE/X|S-konsollen. Nøglen skal aktiveres inden for 24-48 timer efter købet. Aktiveringsregionen vil blive specificeret, når du modtager nøglen (for eksempel ARG / TURK / BRAZ / JAPAN), og du skal bruge en VPN til aktivering. Efter vellykket aktivering vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto, så du kan downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog.

For at aktivere nøglen skal du downloade en VPN-applikation, for eksempel Hola Free VPN, VPN.lat, FreeVPN, UrbanVPN, Seed4.Me VPN og vælge det ønskede land som VPN-kilde. Gå derefter til Microsofts websted via en browser, log ind på din konto og indtast nøglen. Spillet vil blive knyttet til din konto og vil være tilgængeligt til download på din konsol. Hvis spillet ikke umiddelbart vises på listen over tilgængelige, skal du vente et par minutter eller blot slukke og tænde for din konsol.

Bemærk venligst, at sælgeren hjælper med at løse eventuelle problemer med koden og giver 2 % cashback for positiv feedback på produktet. Det er vigtigt at sætte sig ind i spillets karakteristika, såsom genre, vægt, tilgængeligt sprog osv., inden du køber det. Det er også værd at overveje, at alle nøgler kontrolleres før salg og købes med sælgerens personlige midler, og returnering foretages ikke af årsagerne "Jeg købte den forkerte ting", "Jeg kan ikke aktivere", "Jeg har ikke læst beskrivelsen" eller "Jeg har ikke det påkrævede sprog." Hvis du har problemer med produktet, er sælgeren altid klar til dialog og vil komme til undsætning.


***


"The Escapists" er en digital licensnøgle til at downloade spillet på XBOX ONE og XBOX SERIES X|S-konsoller. Efter betaling modtager du en original nøgle, som skal aktiveres indenfor 24-48 timer efter købet. Aktiveringsområdet vil blive angivet, når du modtager nøglen (for eksempel ARG, TURK, BRAZ, JAPAN), og du skal bruge en VPN til aktivering.

Efter aktivering vil spillet være tilgængeligt i enhver region uden begrænsninger. Spillet er knyttet til din Microsoft-konto, så du kan downloade det når som helst og på enhver konsol med tilgængelige sprog.

Før du køber, anbefales det at gennemgå spillet omhyggeligt, herunder genre, vægt, tilgængeligt sprog osv. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN, for eksempel Hola Free VPN eller VPN.lat applikationen.

Hvis spillet ikke ser ud til at være tilgængeligt til download med det samme, skal du vente et par minutter eller genstarte konsollen. Sælger står klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer med produktet.

Det er vigtigt at bemærke, at alle nøgler kontrolleres før salg og er købt med sælgerens personlige midler. Refusion foretages ikke af årsagerne "Jeg købte den forkerte ting", "kan ikke aktivere", "har ikke læst beskrivelsen" eller "har ikke det rigtige sprog". Hvis du har en positiv anmeldelse af produktet, kan du modtage 2% cashback.


***


  1. Et fremragende spil, der får dig til at tænke og giver dig mulighed for at føle dig som en fange.
  2. Utroligt vanedannende gameplay og mange muligheder for at fuldføre niveauer.
  3. Grafikken og lyddesignet er på højeste niveau, hvilket skaber atmosfæren af ​​et rigtigt fængsel.
  4. Der er ingen problemer med download og installation, nøglen blev aktiveret med det samme.
  5. Praktisk kontrol og intuitiv grænseflade.
  6. Spillet er velegnet til spillere i alle aldre; du kan spille alene eller med venner.
  7. En meget interessant og original idé, der ikke vil lade dig kede dig i et minut.
  8. En god kombination af simulator og strategi giver dig mulighed for at udvikle taktisk tænkning og træffe vigtige beslutninger.
  9. Et fremragende valg for fans af spil med et ikke-lineært plot og mulighed for frit at bevæge sig rundt i spilverdenen.
  10. Fantastisk til dem, der kan lide spil med en masse skjulte funktioner og hemmeligheder, der kan låses op, efterhånden som du kommer videre i spillet.



Ejendommeligheder:




The Escapists er et fantastisk spil for puslespil- og strategielskere!

Spillet byder på mange interessante og spændende missioner, der ikke vil lade dig kede dig.

Vanedannende gameplay og originalt koncept har gjort The Escapists til et af de bedste spil i sin genre.

Spillet er meget interessant og fængslende fra de første minutter!

The Escapists er et godt valg for dem, der ønsker at slappe af og have det sjovt.

Spillet er perfekt til både begyndere og erfarne spillere.

The Escapists er et unikt spil, der får dig til at tænke og arbejde dit hoved.

Spillet har en høj genspilbarhed, da du hver gang kan vælge en ny vej til frihed.

The Escapists er et spil, der giver dig mulighed for at realisere dine vildeste planer om at flygte fra fængslet!

Spillet har fremragende grafik og lyd, som skaber en unik atmosfære.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)