The Escapists + The Escapists 2 XBOX / КЛЮЧ ?

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en LICENS digital nøgle af The Escapists + The Escapists 2 til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S-konsollen, aktiveret i Argentina-regionen. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN forbundet til Argentina. Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid, med mulighed for at vælge mellem alle tilgængelige sprog. The Escapists og The Escapists 2 kombineret i et bundt! Begynd at planlægge din næste flugt! The Escapists tilbyder en unik mulighed for at fordybe dig i et fængselsmiljø, hvor du kan skabe en række genstande og bruge dem til at undslippe din indespærring. Skjul, skab de nødvendige genstande og kæmp - alt dette vil hjælpe dig med at komme ud af ti unikke fængsler. Escapists 2 vil tilføje endnu mere håndværk, kamp og fangetilpasning for at gøre spillet endnu mere interessant. Du kan spille med dine venner i lokal eller online multiplayer-tilstand med op til fire spillere. Du skal afsone din straf og gennemgå alle de pinsler, der er forbundet med fængselslivet. Spil i lokal split-screen multiplayer med din ven, eller saml op til fire fanger for at spille online.

Instruktioner til aktivering fra en Android-telefon:

  1. Download og åbn Hola Free VPN Proxy-appen.
  2. I adresselinjen skal du følge linket eller vælge browser og downloade fra Argentina.
  3. Log ind på din konto ved at indtaste din e-mail og kontologin.
  4. Indtast nøglen, aktiver og download spillet. Du kan også bruge en alternativ telefonapplikation vpn.lat (https://vpn.lat).

Instruktioner til aktivering fra en pc:

  1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen.
  2. Følg dette link.
  3. Log ind på din konto.
  4. Slå Hola til, og vælg at oprette forbindelse fra Argentina.
  5. Indtast nøglen, klik på næste og bekræft aktiveringen.
  6. Download spillet.

Teknisk support ydes fra 9:00 til 23:00 Moskva-tid.

The Escapists + The Escapists 2 XBOX / КЛЮЧ

The Escapists + The Escapists 2 XBOX / KEY er et digitalt produkt, der giver mulighed for at få en licensnøgle til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S-konsoller og spille to unikke spil: The Escapists og The Escapists 2.

The Escapists er et spil, der giver dig mulighed for at fordybe dig i et fængselsmiljø og skabe forskellige genstande ved at bruge dem til at flygte fra fængslet. Spillet har ti unikke fængsler, hver med sine egne karakteristika og vanskeligheder. Du skal gemme dig, skabe de nødvendige genstande og kæmpe for at komme fri.

The Escapists 2 udvider spilleroplevelsen med endnu mere håndværk, kamp og fangetilpasning. Spillet kan spilles med dine venner i lokal eller online multiplayer-tilstand med op til fire spillere.

Nøglen aktiveres i Argentina-regionen ved hjælp af en VPN. Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid, med mulighed for at vælge mellem alle tilgængelige sprog.

Gå ikke glip af muligheden for at blive fange og få fri med The Escapists + The Escapists 2 XBOX / KEY.

✅Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en LICENS digital nøgle af The Escapists + The Escapists 2 til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S konsollen. Aktiveringsområde: Argentina For at aktivere nøglen kræves en VPN med forbindelse til Argentina Efter aktivering er spillet UDEN REGIONALE BEGRÆNSNINGER Spillet er for altid forbundet med din Microsoft-konto? Vil du være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid med alle tilgængelige sprog? NOGET SPIL? FOR AT BESTILLE Beskrivelse The Escapists og The Escapists 2 blev låst inde i samme sæt! Begynd at planlægge din næste flugt! The Escapists er en unik fordybelse i et fængselsmiljø, hvor du kan lave og kombinere flere genstande for at undslippe din indespærring. Skjul, lav og kæmp for at undslippe ti unikke fængsler! The Escapists 2 tilføjer endnu mere håndværk, kamp og fangetilpasning til dit fængselsliv for at gøre det sjovere at flygte...igen! Saml fire fanger online eller på den samme sofa for at spille sammen i lokal eller online multiplayer-tilstand! Du begik forbrydelser, du forventede ikke gengældelse. Er du klar til at aftjene tid og udholde pine? Spil i lokal M/P-tilstand med en ven på delt skærm, eller saml op til fire fanger for at spille online!

Aktiveringsinstruktioner fra en Android-telefon Applikation på iPhone kan betales 1. Download og åbn Hola Free VPN Proxy-applikationen 2. Følg linket i adresselinjen eller vælg en browser og download fra Argentina 3. Log forsigtigt ind på din konto indtast din e-mail og log ind fra konto 4. Indtast nøglen, aktiver og download spillet. Alternativ telefonapplikation vpn.lat (https://vpn.lat ) Aktiveringsvejledning fra en pc 1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen 2. Følg linket 3. Log ind på din konto 4. Tænd Hola og vælg en forbindelse fra Argentina 5. Indtast nøglen, klik på næste, bekræft aktivering 6 Download spillet. ✅Teknisk support ydes fra 9.00 til 23.00 Moskva-tid

The Escapists + The Escapists 2 XBOX / KEY er et digitalt produkt, der giver en licensnøgle til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S-konsollerne og giver dig mulighed for at spille to unikke spil: The Escapists og The Escapists 2. The Escapists er et spil der giver dig mulighed for at fordybe dig i et fængselsmiljø og skabe forskellige genstande ved at bruge dem til at flygte fra fængslet. Spillet har ti unikke fængsler, hver med sine egne karakteristika og vanskeligheder. Du skal gemme dig, skabe de nødvendige genstande og kæmpe for at komme fri.

The Escapists 2 udvider spilleroplevelsen med endnu mere håndværk, kamp og fangetilpasning. Spillet kan spilles med dine venner i lokal eller online multiplayer-tilstand med op til fire spillere. Nøglen aktiveres i Argentina-regionen ved hjælp af en VPN. Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid, med mulighed for at vælge mellem alle tilgængelige sprog.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN forbundet til Argentina. Instruktioner til aktivering af nøglen findes til Android-telefoner og pc-computere. Teknisk support er tilgængelig fra 9:00 til 23:00 Moskva-tid. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en digital licensnøgle til The Escapists + The Escapists 2 til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S-konsollen, aktiveret i Argentina-regionen.

Gå ikke glip af muligheden for at blive fange og få fri med The Escapists + The Escapists 2 XBOX / KEY.


***


The Escapists + The Escapists 2 til XBOX ONE/XBOX SERIES X|S-konsollen er et sæt af to spil tilgængelige med én digital licensnøgle. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at aktivere spillet i Argentina-regionen, hvilket vil kræve brug af en VPN-forbindelse til dette land. Efter aktivering af nøglen vil spillet være uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet i enhver region og til enhver tid, på ethvert sprog.

The Escapists er et unikt spil, der giver spilleren mulighed for at skabe genstande og kombinere dem for at flygte fra fængslet. Der er 10 unikke fængsler i spillet, hvor du skal gemme dig, skabe genstande og kæmpe for at flygte.

The Escapists 2 tilføjer endnu mere håndværk, kamp og fangetilpasning for at gøre spillet endnu mere interessant. Spillet kan spilles alene eller med venner i lokal eller online multiplayer-tilstand.

Instruktioner til aktivering af spillet inkluderer brug af en VPN-forbindelse til Argentina og indtastning af aktiveringsnøglen på din Microsoft-konto. Teknisk support ydes fra 9:00 til 23:00 Moskva-tid.







The Escapists + The Escapists 2 på Xbox er en to-pakke af spændende spil, hvor du spiller som en fange, der forsøger at flygte fra fængslet. Du bliver nødt til at strejfe rundt i fængslet, søge efter genstande, fremstille våben og værktøjer, bestikke andre fanger og vagter for at bryde igennem murene og værdsætte frihed.

I The Escapists 2 bliver du nødt til at flygte fra forskellige fængsler, hver med deres eget unikke design og sværhedsgrad. Du kan spille alene eller med venner i co-op-tilstand.

En Xbox-nøgle giver dig mulighed for nemt at downloade spil til din konsol og nyde spændende eventyr i en verden af ​​fængselsflugter. Begge spil byder på sjovt gameplay, masser af udfordringer og kreative problemløsningsmuligheder til timevis af sjov.


***


  1. Fantastiske spil for strategi- og puslespil elskere!
  2. Spændende gameplay, der ikke vil lade dig kede dig!
  3. Et meget interessant og usædvanligt spilkoncept!
  4. Fantastisk kombination af grafik, lyd og gameplay!
  5. En god mulighed for at træne dit sind og logiske tænkning!
  6. Spillene er velegnede til både børn og voksne!
  7. Mange niveauer og opgaver vil ikke lade selv erfarne spillere kede sig!



Ejendommeligheder:




The Escapists + The Escapists 2 er et godt valg for fans af flugt- og strategispil.

At spille The Escapists + The Escapists 2 på Xbox er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på.

Nøglen til at spille The Escapists + The Escapists 2 på Xbox er en fantastisk mulighed for at spare på at købe to spil på én gang.

The Escapists + The Escapists 2 er et spændende eventyr, der ikke vil lade dig kede dig.

The Escapists + The Escapists 2 på Xbox giver dig masser af plads til at blive kreativ med dit fængselsophold.

The Escapists + The Escapists 2 er spil med farverig grafik og en underholdende historie.

Nøglen til at spille The Escapists + The Escapists 2 på Xbox giver dig mulighed for nemt at skifte mellem to spændende eventyr.

Fantastisk spil for fans af gåder og strategier!

Utroligt spændende spil, der får dig til at tænke og komme med innovative løsninger.

Fremragende grafik og soundtrack, der skaber atmosfæren af ​​et rigtigt fængsel.

Spillet har mange niveauer, som hver byder på nye udfordringer og udfordringer.

Interessant og originalt gameplay, der ikke vil lade selv de mest sofistikerede spillere kede sig.

Let kontrollerbare karakterer og en klar grænseflade, der gør spillet tilgængeligt for alle.

En række muligheder og måder at undslippe giver dig mulighed for at gå igennem spillet mange gange, hver gang du opdager noget nyt.

Spillet er velegnet til både at spille alene og at spille i co-op med venner.

En fantastisk måde at tilbringe tid og have det sjovt med venner eller alene.

En spændende og tankevækkende historie, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglad.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)