The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ✅STEAM КЛЮЧ

✅ Ved at købe en licensaktiveringsnøgle til spillet The Dark Pictures Anthology: Hus af Ask, modtager du den automatisk til din e-mailadresse og vil være i stand til at se den i dit browservindue. Spillets udgivelsesdato er den 22. oktober 2021. Spillet er tilgængeligt på pc-platformen og aktiveret på Steam. Der er ingen regionale begrænsninger, spillet er tilgængeligt for alle lande. Spillets sprog er engelsk.

🎁 Når du køber dette spil, kan du få en gave! Skriv en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i afsnittet "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info-webstedet. Herefter er du garanteret at få et tilfældigt spil på Steam.

Hvis du ikke har skrevet en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" i afsnittet "Korrespondance", så skal du ikke blive ked af det, hvis gaven ikke bliver leveret.

🎮 Om spillet: The Dark Pictures Anthology er en serie af intense, filmiske gyserspil med et forgrenet plot, hvor dine beslutninger bestemmer begivenhedernes gang. House of Ashes er det tredje spil i denne serie. I den opdager et specialstyrkehold, der leder efter masseødelæggelsesvåben, et begravet sumerisk tempel beboet af uhyggelige væsner. Spillere bliver nødt til at slå sig sammen med deres fjender fra overfladen for at overleve på dette mørke sted under jorden.

Nøgleaktivering:

  1. Download og installer Steam, hvis du ikke allerede har det.
  2. Registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  3. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling.
  4. Når det er aktiveret, vises spillet på din liste over spil på Steam, og du kan downloade det.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes er et vanedannende gyserspil, hvor hver beslutning, du træffer, påvirker historien. Spillet aktiveres på Steam-platformen, og du kan købe det fra den digitale varebutik. Efter købet modtager du en licensaktiveringsnøgle, som vises i browservinduet og automatisk sendes til din e-mailadresse. For at aktivere nøglen skal du installere Steam (hvis du ikke allerede har det), registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", og indtast derefter nøglen. Spillet er tilgængeligt for alle lande, der er ingen regionale begrænsninger. Derudover kan du, når du køber dette spil, modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam ved at skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" i afsnittet "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info-webstedet. Produktsiden er designet i et smukt html-format, som gør købsprocessen mere bekvem og behagelig.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes er et historiedrevet gyserspil, hvor spillere træffer beslutninger, der bestemmer spillets udfald. Spillet foregår i et begravet sumerisk tempel, hvor uhyggelige væsner bor. Spillere bliver nødt til at slå sig sammen med deres fjender fra overfladen for at overleve på dette mørke sted under jorden. Spillet blev udgivet den 22. oktober 2021 på pc-platformen og er aktiveret på Steam. Der er ingen regionale begrænsninger, spillet er tilgængeligt for alle lande. Spillets sprog er engelsk. Når du køber et spil, modtager du en licensaktiveringsnøgle, som automatisk sendes til din e-mail-adresse og også vises i dit browservindue. For at aktivere nøglen skal du installere Steam (hvis du ikke allerede har det), registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", og indtast derefter nøglen. Derudover kan du, når du køber dette spil, modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam ved at skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" i afsnittet "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info-webstedet.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes er det tredje spil i serien af ​​filmiske, historiedrevne gyserspil kaldet The Dark Pictures Anthology. Spillet er tilgængeligt på pc-platformen og aktiveret på Steam. Spillets udgivelsesdato er den 22. oktober 2021. I House of Ashes spiller du som et specialstyrkehold, der søger efter masseødelæggelsesvåben, og som opdager et begravet sumerisk tempel fyldt med uhyggelige væsner. For at overleve på dette mørke sted under jorden, bliver du nødt til at slå dig sammen med dine fjender.

Når du køber en licensaktiveringsnøgle til spillet The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, modtager du den automatisk til din e-mailadresse og kan se den i dit browservindue. Spillet er tilgængeligt for alle lande, der er ingen regionale begrænsninger. Spillets sprog er engelsk. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam, registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælge "Aktiver via Steam", og indtast derefter nøglen.

Derudover, når du køber dette spil, kan du modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i afsnittet "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info-webstedet. Herefter er du garanteret at få et tilfældigt spil på Steam. Hvis du ikke har skrevet en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" i afsnittet "Korrespondance", så bliver gaven ikke leveret.


***


The Dark Pictures Anthology: House of Ashes er en licensaktiveringsnøgle til spillet på pc, som kan aktiveres på Steam-platformen. Spillets udgivelsesdato er den 22. oktober 2021, og det er områdefrit, hvilket betyder, at det kan spilles i ethvert land. Spillet er på engelsk og er tredje del af The Dark Pictures Anthology-serien – filmiske gyserspil med et forgrenet plot, hvor dine handlinger og beslutninger påvirker udviklingen af ​​plottet.

Plottet med House of Ashes er, at efter Irak-krigen opdager et specialstyrkehold, der leder efter masseødelæggelsesvåben, et glemt sumerisk tempel beboet af uhyggelige væsner. For at overleve bliver militæret nødt til at samarbejde med sine fjender på overfladen.

For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), registrere en ny konto på Steam eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil", vælg "Aktiver via Steam" og indtast nøgle, der modtages automatisk efter betaling. Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil og kan downloades fra Steam.

Når du køber dette produkt, er køberen også garanteret at modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam, hvis du i kommentarerne til ordren på webstedet skriver en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave."


***


  1. Fascinerende plot og interessante karakterer;
  2. Fremragende grafik og lyddesign;
  3. Spillet tvinger dig til at træffe svære beslutninger, der påvirker historiens udfald;
  4. Interaktivitet, så du kan have forskellige slutninger;
  5. Fremragende muligheder for samarbejdsleg med venner;
  6. Gennemtænkt gameplay;
  7. Nem adgang til spillet via en Steam-tast.



Ejendommeligheder:




Godt spil! Plottet fanger og holder opmærksomheden til det sidste.

Grafikken er i top, atmosfæren er uhyggelig og utrolig anspændt.

Skræmmende at spille, men meget interessant. Jeg anbefaler det til alle fans af survival horror-genren.

En spændende rejse ind i mystikkens og hemmelighedernes verden. Alle, der elsker mysterier og eventyr, vil helt sikkert sætte pris på dette spil.

En fantastisk historie, masser af uventede drejninger og muligheden for at vælge din egen vej - alt dette gør spillet unikt og spændende.

Gameplayet er sjovt og varieret, hvor hver karakter har deres egen unikke personlighed og historie.

Et mørkt og stemningsfuldt spil, der ikke vil lade dig slappe af til det sidste.

Et fremragende valg til en aften i byen med venner eller til et solospil.

Skræmmende øjeblikke, interessante gåder og vanedannende plot - alt dette gør spillet virkelig spændende.

Spillet blev positivt overrasket over dets dybde og betænksomhed. Vil anbefale til alle, der leder efter noget usædvanligt og spændende.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)