✅The Walking Dead sæson 1 (1) ⭐Steam\RegionFree\Key⭐

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! ? (Regionsfri / Worldwide / ROW) ? Den gående Dead er et eventyrspil udviklet af Telltale Games og udgivet af Skybound Games. Spillet blev udgivet den 25. april 2012 og består af fem dele, der foregår i samme univers som tegneserieserien af ​​Robert Kirkman. I spillet spiller du som Lee Verett, en dømt kriminel, der har fået en ny chance for at leve i en verden hærget af de døde. Blandt de genoplivede lig og overlevende, der er klar til at gøre alt for deres sikkerhed, bliver beskyttelsen af ​​en forældreløs pige ved navn Clementine en soning for hovedpersonen i denne verden, der er blevet til helvede. Spillet er knyttet til din Steam-konto og er tilgængeligt uden regionale begrænsninger. Navnet på spillet svarer fuldt ud til dets plot - det er fyldt med rædsel, spændende eventyr og uventede begivenheder. Begiv dig ind i denne farlige verden og prøv at overleve med Lee og Clementine!

✅The Walking Dead sæson 1 (1) ?Steam\RegionFree\Key?

Dette er et digitalt produkt, der giver dig mulighed for at fordybe dig i den spændende verden af ​​The Walking Dead. Du modtager en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger. Spillet er den første sæson af The Walking Dead, som består af fem dele og er udviklet af det berømte studie Telltale Games.

Derudover vil du ved at købe dette produkt modtage følgende fordele:

  • Spillet er tilgængeligt for dig for evigt
  • Linker spillet til din Steam-konto
  • Ingen regionale restriktioner
  • Muligheden for at spille som Lee Verett og beskytte den forældreløse pige Clementine i en farlig verden fyldt med rædsel og eventyr

Gå ikke glip af chancen for at blive en del af denne spændende historie og køb The Walking Dead sæson 1 (Én) ?Steam\RegionFree\Key? nu!

Dette produkt er en digital nøgle til at aktivere spillet The Walking Dead sæson 1 på Steam uden regionale begrænsninger. The Walking Dead Season 1 er et eventyrspil udviklet af Telltale Games og udgivet af Skybound Games. Spillet består af fem dele og foregår i samme univers som Robert Kirkmans tegneserier. I spillet spiller du som Lee Verett, en dømt kriminel, der har fået en ny chance for at leve i en verden hærget af de døde. Blandt de resterende levende og genoplivede lig, klar til at gøre alt for deres sikkerhed, bliver beskyttelsen af ​​en forældreløs pige ved navn Clementine en soning for hovedpersonen.

Når du køber dette produkt, modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger, spillet vil være tilgængeligt for dig for evigt og knyttet til din Steam-konto. Du kan også spille som Lee Verett og beskytte den forældreløse pige Clementine i denne farlige verden fyldt med rædsel og eventyr.

Produktaktivering foregår som følger: installer Steam-klienten (hvis den ikke er installeret), log ind på din konto eller opret en ny, find i Steam-klienten "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." og indtast det digitale produkt tasten for at aktivere den.

Ved køb kan du også modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis beløbet for dit køb er over 100 rubler) for en positiv anmeldelse. Produktet har ingen regionale begrænsninger.


***


The Walking Dead Season 1 (One) er et eventyr-videospil udviklet af Telltale Games og udgivet af Skybound Games. Spillet består af fem episoder, der foregår i en verden beboet af zombier, kendt fra tegneserierne af Robert Kirkman. Spilleren påtager sig rollen som Lee Verett, en tidligere straffefange, der bliver mentor og beskytter af en forældreløs pige ved navn Clementine.

Produktet præsenteres i form af en nøgle til aktivering på Steam-spilplatformen uden regionale begrænsninger (Region Free). Efter betaling modtager køberen øjeblikkeligt en nøgle til at aktivere spillet på Steam. Spillet er permanent knyttet til din Steam-konto, som enten kan være en eksisterende eller oprettet, når du første gang starter Steam-klienten.

Også når køberen køber et produkt til en værdi af mere end 100 rubler, modtager køberen et gavekort og et tilfældigt spil på Steam for en positiv anmeldelse. Aktivering af nøglen udføres ved at indtaste den digitale produktnøgle i et særligt felt i Steam-klienten.


***


  1. Et godt valg for fans af The Walking Dead!
  2. En fantastisk mulighed for at kaste sig ud i zombieapokalypsens fascinerende verden.
  3. Spillet er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på.
  4. Et fængslende plot og interessante karakterer vil få dig til at fortsætte med at spille.
  5. Enkelt og intuitivt gameplay, der passer til enhver spiller.
  6. Spillet har fremragende grafik og lyd.
  7. En fantastisk mulighed for dem, der elsker eventyrspil.
  8. Spillet er udelukkende på russisk, hvilket gør det tilgængeligt for alle.
  9. Fantastisk pris for et så vanedannende gameplay.
  10. Spillet giver spillerne mulighed for at træffe beslutninger, der påvirker den videre udvikling af plottet, hvilket gør det endnu mere interessant.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil, spændende historie og interessante karakterer.

Grafik og lyd på højeste niveau, stemningen er spændende.

Enkelt og intuitivt gameplay, der ikke volder vanskeligheder.

Dette spil er bestemt pengene værd, du vil ikke fortryde at købe det.

En spændende og følelsesladet rejse gennem zombiernes verden.

Interessant gameplay, der ikke vil lade dig kede dig.

En fantastisk måde at slappe af efter en hård dag.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)