✅The Climb (Oculus Quest 1\2\Pro) ⭐VR\RegionFree\Gift⭐

❗❗❗BEMÆRK: GARANTIEN GÆLDER KUN PÅ KØBSTIDSPUNKTET, SPILLET SKAL AKTIVERES STRAKS❗❗❗

❗❗❗LÆS VENLIGST LISTE OVER KOMPATIBELE ENHEDER PÅ OCULUS WEBSTED, FØR DU KØB, VI ACCEPTERER IKKE RETUR I TILFÆLDE AF PLEJE ❗❗❗

⚡⚡⚡ EFTER BETALING VIL DU MODTAGE DET SPECIFICEREDE SPIL SOM GAVE TIL OCULUS QUEST-BUTIKKEN UDEN REGIONALE begrænsninger! (REGIONSFRI / WORLDWIDE / RÆKKE) ⚡⚡⚡

SPILLET VIL FOR ALTID VÆRE LINKET TIL DIN KONTO!

⚙️⚙️⚙️ AKTIVERING:

  1. VED KØB, SKAL DU ANGIVE DEN ELEKTRONISKE MAIL (E-MAIL), SOM DIN OCULUS-KONTO ER REGISTRERET MED;
  2. SEND DEN UNIKE 16-CIFREDE KODE MODTAGET EFTER BETALING I DIN KORRESPONDANCE MED SÆLGER;
  3. VENT PÅ EN E-MAIL MED ET GAVESPIL TIL SAMME EMAIL, DU ANGIVEDE VED KØBET (I ARBEJDSTIDEN TAR DET FRA 1 TIL 30 MINUTTER);
  4. ÅBN E-MAILEN, KOPIIER GAVEKODEN OG KLIK "MODTAG EN GAVE";
  5. PÅ SIDEN MED SPILLET KLIK PÅ "INDLØS GAVE", INDTAG DEN KOPIEREDE KODE OG AKTIVERE DEN.

? FOR POSITIV FEEDBACK GIVER VI DIG ET GAVEKORT OG ET TILFÆLDIGT Steam-SPIL (HVIS DIT KØBESBELØB ER MERE END 100 RUBLER)?

PRODUKTET HAR INGEN REGIONALE BEGRÆNSNINGER❗❗❗Bemærk venligst: garantien er kun gyldig på købstidspunktet, så spillet skal aktiveres med det samme❗❗❗

❗❗❗Se venligst listen over kompatible enheder på Oculus-webstedet før køb, vi accepterer ikke returnering i tilfælde af uopmærksomhed❗❗❗

⚡⚡⚡Efter betaling vil du modtage det angivne spil som en gave til Oculus Quest-butikken uden regionale begrænsninger! (REGIONSFRI / WORLDWIDE / RÆKKE) ⚡⚡⚡

Spillet vil for altid være knyttet til din konto!

⚙️⚙️⚙️Aktivering:

  1. Ved køb bedes du angive den e-mail (e-mail), som din Oculus-konto er registreret til;
  2. Send den unikke 16-cifrede kode modtaget efter betaling i korrespondance med sælger;
  3. Forvent et brev med et gavespil til den samme e-mailadresse, som du angav ved køb (i åbningstiden tager dette fra 1 til 30 minutter);
  4. Åbn brevet, kopier gavekoden og klik på "Modtag en gave";
  5. På spilsiden skal du klikke på "INDLØS GAVE", indtast den kopierede kode og aktiver den.

? For en positiv anmeldelse vil vi give dig et gavekort og et tilfældigt Steam-spil (hvis beløbet for dit køb er mere end 100 rubler)?

Produktet har ingen regionale begrænsninger og fås til de laveste priser.

✅The Climb (Oculus Quest 1\2\Pro) ?VR\RegionFree\Gift?

Træd ind i verden af ​​virtual reality med The Climb, tilgængelig for [Oculus Quest](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Oculus%20Quest&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Oculus%20Quest.) 1, 2 og Pro. Du skal erobre tinder og klipper, overvinde vanskelige forhindringer og teste dine klatreevner. Mærk adrenalinen og kør i dette spændende VR-spil.

Spillet er områdefrit, hvilket betyder, at det kan aktiveres i ethvert land. Efter betaling vil du modtage spillet som en gave til Oculus Quest-butikken, hvilket betyder, at det for altid vil være knyttet til din konto.

Spillet aktiveres ved at sende en unik 16-cifret kode, som du modtager efter betaling, i korrespondance med sælger. Forvent en e-mail med et gavespil til den e-mailadresse, du har angivet under købet. Kopiér gavekoden og aktiver den på spilsiden.

Sørg for at tjekke listen over kompatible enheder på Oculus-webstedet, før du køber, for at sikre, at spillet lever op til dine forventninger. Produktet har ingen regionale begrænsninger og fås til de bedste priser.

Hvis din anmeldelse er positiv, giver vi dig et gavekort og et tilfældigt Steam-spil (hvis dit købsbeløb er mere end 100 rubler).

✅ The Climb (Oculus Quest 1\2\Pro) ? VR\RegionFree\Gave ? er et spændende VR-spil, der giver dig mulighed for at erobre tinder og klipper, teste dine klatreevner og mærke adrenalinen og drivet. Den er tilgængelig til Oculus Quest 1, 2 og Pro-enheder og er regionsfri, hvilket betyder, at den kan aktiveres i ethvert land.

Når du har købt spillet, vil du modtage spillet som en gave til Oculus Quest Store, og det vil blive permanent knyttet til din konto. Spillet aktiveres ved at sende en unik 16-cifret kode, som du modtager efter betaling, i korrespondance med sælger. Herefter vil du modtage en e-mail med et gavespil til den e-mailadresse, du har angivet under købet. Kopiér gavekoden og aktiver den på spilsiden.

Tjek venligst listen over kompatible enheder på Oculus-webstedet, før du køber, for at sikre, at spillet lever op til dine forventninger. Bemærk venligst, at garantien kun gælder på købstidspunktet, så spillet skal aktiveres med det samme.

Produktet har ingen regionale begrænsninger og fås til de bedste priser. Derudover, hvis din anmeldelse er positiv, giver vi dig et gavekort og et tilfældigt Steam-spil (hvis dit købsbeløb er mere end 100 rubler).


***


✅The Climb (Oculus Quest 1\2\Pro) er et spil, der er tilgængeligt til brug på forskellige Oculus Quest-modeller såsom Quest 1, Quest 2 og Quest Pro. Det er en fascinerende virtuel verden, hvor spillere bliver nødt til at klatre.

?VR\RegionFree\Gave? - Dette spil understøtter brugen af ​​virtual reality (VR), som giver brugerne mulighed for at føle, at de er en del af spilverdenen. Desuden er den regionsfri, hvilket betyder, at den kan bruges i enhver region. Spillet er også en fantastisk gave til fans af virtual reality og ekstremsport.


***


  1. Et fantastisk spil til Oculus Quest, der giver en utrolig virtuel bjergbestigningsoplevelse.
  2. The Climb er et unikt spil, der giver dig mulighed for at føle dig som en rigtig klatrer og nyde smukke udsigter.
  3. Spillet er ideelt for virtual reality-entusiaster, der ønsker at teste deres bjergbestigningsevner.
  4. Fremragende grafik, lyd og kontroller gør spillet meget realistisk og spændende.
  5. Et meget interessant og spændende spil, der giver dig mulighed for at mærke adrenalinen og følelserne forbundet med at bestige et bjerg.
  6. The Climb er fantastisk underholdning, der giver dig mulighed for at bryde væk fra virkeligheden og kaste dig ud i den virtuelle verden af ​​bjergtoppe.
  7. Spillet oplader dig med positive følelser og hjælper dig med at slappe af efter en hård dag.
  8. En fantastisk gave til virtual reality-elskere, der vil prøve kræfter med bjergbestigning.
  9. The Climb er et spil, der får dig til at nyde hvert øjeblik og aldrig forlade det et minut.
  10. Hvis du elsker virtual reality og vil teste dine klatrefærdigheder, så er The Climb det bedste valg for dig.



Ejendommeligheder:




Jeg var meget glad, da jeg modtog The Climb i gave. Spillet er meget vanedannende, og den virtuelle verden ser meget realistisk ud!

Jeg råder alle fans af VR-spil til at prøve The Climb. Dette er et rigtigt eventyr, der får dig til at føle dig som en rigtig klatrer.

En brugervenlig grænseflade og enkle kontrolknapper gør The Climb til et ideelt valg for begyndere i VR-verdenen.

Grafikken i The Climb er fantastisk! Jeg er glad for de virtuelle landskaber og steder, der kan udforskes i spillet.

Jeg kunne virkelig godt lide muligheden for at spille The Climb uden regionsbegrænsninger. Nu kan jeg nyde spillet hvor som helst i verden!

The Climb er en fantastisk måde at komme væk fra virkeligheden og kaste sig ud i den virtuelle verden. Jeg anbefaler det til alle, der leder efter nye følelser og fornemmelser.

The Climb er et spil, der kan passe til både børn og voksne. Det er nemt at lære og meget spændende.

Efter at have købt The Climb, fik jeg mange timers fornøjelse og adrenalin. Dette er et af mine yndlings VR-spil!

The Climb er en fantastisk gave til dem, der allerede har erfaring med VR-spil, såvel som til dem, der lige er startet på deres rejse ind i en verden af ​​virtual reality.

Jeg elsker bare The Climb! Det giver dig muligheden for at føle dig som en rigtig klatrer uden at forlade dit hjem. Tak for sådan et fantastisk spil!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)