✅Sports Scramble (Oculus Quest 1\2\Pro)⭐VR\Global\Gift⭐

❗❗❗ Garantien er kun gyldig på købstidspunktet, spillet skal aktiveres med det samme! ❗❗❗ ❗❗❗ Sørg for at tjekke listen over kompatible enheder på Oculus-webstedet; Der er ingen refusion for skødesløshed. ⚡⚡⚡ Efter betaling vil du modtage det angivne spil som en gave til Oculus Quest-butikken uden regionale begrænsninger! (REGIONSFRI / WORLDWIDE / RÆKKE) Spillet er for evigt bundet til din konto! ? For køb over 100 rubler modtager du et gavekort og et tilfældigt spil på Steam for en positiv anmeldelse! ? Produktet er ikke begrænset af regionale begrænsninger! ⚙️⚙️⚙️

Følg disse trin for at aktivere spillet:

  1. Ved køb bedes du angive den e-mail, som din Oculus-konto er registreret til;
  2. Send den unikke 16-cifrede kode modtaget efter betaling i korrespondance med sælger;
  3. Forvent en e-mail med et gavespil til din e-mailadresse angivet under købet (tager fra 1 til 30 minutter i åbningstiden);
  4. Åbn brevet, kopier gavekoden og klik på "Modtag en gave";
  5. På spilsiden, klik på "Indløs gave", indtast den kopierede kode og aktiver den.

Vi har også mange andre spil til de laveste priser!

✅ Sports Scramble (Oculus Quest 1\2\Pro)

? VR\Global\Gave ?

Sports Scramble er et sjovt VR-spil tilgængeligt til Oculus Quest 1\2\Pro. I den kan du prøve dig selv i forskellige sportsgrene såsom golf, baseball og tennis, men med usædvanlige, skøre regler. Du kan spille både mod computeren og med venner i multiplayer-tilstand.

Dette digitale produkt er globalt, hvilket betyder, at det kan aktiveres i ethvert land. Desuden sælges det som en gave, hvilket gør det nemt for dig at give det til dine venner eller kære.

Gå ikke glip af muligheden for at prøve dette spændende VR-spil og fordybe dig i sportens verden med usædvanlige regler!

Sports Scramble (Oculus Quest 1\2\Pro) er et vanedannende VR-spil, der lader dig prøve forskellige sportsgrene som golf, baseball og tennis, men med usædvanlige, skøre regler. Spillet er tilgængeligt til Oculus Quest 1\2\Pro og giver dig mulighed for at spille både mod computeren og med venner i multiplayer-tilstand.

Dette digitale produkt er globalt, hvilket betyder, at det kan aktiveres i ethvert land. Desuden sælges det som en gave, hvilket gør det nemt for dig at give det til dine venner eller kære.

Efter betaling vil du modtage det angivne spil som en gave til Oculus Quest butikken, uden regionale begrænsninger! Spillet er for altid knyttet til din konto.

Når du køber, skal du sørge for at tjekke listen over kompatible enheder på Oculus-webstedet, da der ikke er nogen refusion for uopmærksomhed. Garantien er kun gældende på købstidspunktet, så spillet skal aktiveres med det samme.

For at aktivere spillet skal du udføre følgende trin: ved køb skal du indtaste den e-mail, som din Oculus-konto er registreret til; sende den unikke 16-cifrede kode modtaget efter betaling i korrespondance med sælger; forventer et brev med et gavespil til din e-mailadresse angivet under købet (i åbningstiden tager det fra 1 til 30 minutter); åbn brevet, kopier gavekoden og klik på "Modtag en gave"; på spilsiden, klik på "Indløs gave", indtast den kopierede kode og aktiver den.

Produktet er ikke begrænset af regionale begrænsninger, og for køb over 100 rubler modtager du et gavekort og et tilfældigt spil på Steam for en positiv anmeldelse. Derudover har sælgeren mange andre spil til de laveste priser.


***


Sports Scramble er et virtual reality-spil til Oculus Quest 1/2/Pro-enheder, der giver spillere mulighed for at nyde sport på en interessant og sjov måde. I dette spil kan du spille golf, baseball og tennis under forskellige forhold og på forskellige baner. Sports Scramble er designet på en sådan måde, at spillere kan nyde realistisk spilfysik samt et unikt kontrolsystem, der tillader både begyndere og erfarne spillere at spille. Derudover, når du køber et spil, modtager du også et gavekort og et tilfældigt Steam-spil, hvis købsprisen overstiger 100 rubler. Spillet har global adgang og har ingen regionale begrænsninger. Når du aktiverer spillet, skal du angive den e-mail, der er registreret på din Oculus-konto, og en unik 16-cifret kode modtaget efter betaling. Herefter vil du modtage en e-mail med et gavespil til den e-mailadresse, der er angivet under købet, og du vil være i stand til at aktivere det på din Oculus Quest-enhed.


***


  1. Et meget spændende spil - nu kan jeg dyrke forskellige sportsgrene uden at gå hjemmefra!
  2. Sports Scramble er en fantastisk måde at diversificere din fysiske aktivitet og bruge tid produktivt.
  3. Spillet er nemt at spille, men udfordrende nok til at holde dig interesseret og motiveret til at fuldføre niveauerne.
  4. Meget realistisk grafik og lyd skaber fuldstændig fordybelse i spilverdenen.
  5. Sports Scramble er sjovt for hele familien, ideelt til aftener med venner.
  6. Spillet er velegnet til ethvert niveau af fysisk kondition - du kan vælge den sværhedsgrad, der passer til dig.
  7. Sports Scramble er en fantastisk måde at slappe af og tage tankerne væk fra hverdagens bekymringer.
  8. Et meget sjovt og originalt koncept af spillet - transformationen af ​​almindelig sport til noget nyt og spændende.
  9. Spillet er meget dynamisk og energisk - efter det mærker du en bølge af kraft og entusiasme.
  10. Sports Scramble er en fantastisk kombination af virtual reality og fysisk aktivitet, der hjælper dig med at holde dig i form og udvikle koordination.



Ejendommeligheder:




Sports Scramble er et utroligt vanedannende spil, der giver dig mulighed for at fordybe dig i sportens virtuelle verden og nyde at spille forskellige sportsgrene.

Jeg vil anbefale Sports Scramble til alle VR- og sportselskere, da det virkelig er et unikt og fordybende spilleeventyr.

Meget interessant og originalt gameplay, der ikke vil lade dig kede dig og kaste dig ud i en verden af ​​virtuelle sportsgrene.

Fremragende grafik og realistiske lydeffekter får dig til at føle dig som en rigtig atlet.

Sports Scramble er et spil, der er velegnet til både begyndere og erfarne spillere, da det har forskellige sværhedsgrader.

Spændende og dynamisk gameplay, der giver dig mulighed for at bruge tid med fordel og nyde spillet.

Sports Scramble er et spil, der udvikler smidighed, koordination og reaktion, hvilket kan være nyttigt ikke kun i spilverdenen, men også i det virkelige liv.

En meget praktisk og intuitiv grænseflade, der giver dig mulighed for hurtigt at vænne dig til spillet og begynde at spille.

Sports Scramble er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at prøve forskellige sportsgrene, men ikke har mulighed eller tid til at gøre det i det virkelige liv.

Sports Scramble er et spil, der ikke kun giver dig mulighed for at nyde spillet, men også forbedre din fysiske tilstand gennem aktivt gameplay.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)