✅Serious Sam VR: The First Encounter ⭐Steam\RegionFree⭐

✅✅✅ Hvis du har problemer med betalingen, kan du bruge betalingsgateways ?ENOT eller ?FREEKASSA, som understøtter ?kort, ?Yandex.Money, ?QIWI og andre betalingsmetoder. ⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! ? (REGIONSFRI / WORLDWIDE / RÆKKE) ? Spillet er for altid knyttet til din Steam-konto!

Spilnavn: Seriøs Sam VR: The First Encounter Genre: action, Indie Udvikler: Croteam VR Udgiver: Devolver Digital, Croteam Spilserie: Serious Sam, Croteam, Croteam VR Udgivelsesdato: 31. marts 2017

Serious Sam VR: The First Encounter er en brutal arkade-action FPS med muligheder for enkelt- og samarbejdskampagner, forskellige multiplayer-tilstande, præsenteret i en fantastisk VR-implementering og med forskellige bevægelsesmetoder.

? Modtag et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis dit købsbeløb overstiger 100 rubler) for en positiv anmeldelse! ?

Produktet har ingen regionale begrænsninger! ⚙️⚙️⚙️

Aktivering:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret);
  2. Log ind på din Steam-konto eller opret en ny;
  3. I Steam-klienten, find "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." i nederste venstre hjørne;
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Vi har også et stort udvalg af spil til de laveste priser!

✅ Seriøs Sam VR: [Den første](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=The%20First&prompt=Tell%20me%20more%20about%20The%20First.) Komme ud for

? Steam\RegionFree ?

Serious Sam VR: The First Encounter er en fordybende digital oplevelse tilgængelig på Digital Store. Det er en banebrydende arkade-action FPS med muligheder for enkelt- og samarbejdskampagner, forskellige multiplayer-tilstande præsenteret i en fantastisk VR-implementering og med forskellige bevægelsesmetoder. Dette spil blev skabt af udviklerne af Croteam VR og udgivet af Devolver Digital og Croteam. Det er en del af Serious Sam-serien af ​​spil, som er populær blandt gamere.

Derudover er Serious Sam VR: The First Encounter et regionsfrit digitalt produkt, der kan indløses på Steam-platformen. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at aktivere spillet, som for altid vil være knyttet til din Steam-konto.

Glem ikke, at hvis dit køb overstiger 100 rubler, kan du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam for en positiv anmeldelse!

Serious Sam VR: The First Encounter er en fordybende digital oplevelse tilgængelig på Digital Store. Det er en banebrydende arkade-action FPS med muligheder for enkelt- og samarbejdskampagner, forskellige multiplayer-tilstande præsenteret i en fantastisk VR-implementering og med forskellige bevægelsesmetoder. Spillet blev skabt af udviklerne af Croteam VR og udgivet af Devolver Digital og Croteam. Det er en del af Serious Sam-serien af ​​spil, som er populær blandt gamere.

Serious Sam VR: The First Encounter er et regionsfrit digitalt produkt, der kan indløses på Steam-platformen. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at aktivere spillet, som for altid vil være knyttet til din Steam-konto. For at aktivere spillet skal du installere Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret) og logge ind på din Steam-konto eller oprette en ny. Find derefter "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." i nederste venstre hjørne og indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Hvis dit køb overstiger 100 rubler, kan du modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam for en positiv anmeldelse!


***


Serious Sam VR: The First Encounter er et førstepersons skydespil designet specielt til virtual reality. Spilleren bliver nødt til at kæmpe mod enorme mængder af fremmede væsner på forskellige niveauer fulde af dynamik og action.

Denne version af spillet er tilgængelig på Steam-platformen og har ingen regionale begrænsninger, hvilket giver spillere fra forskellige lande mulighed for at nyde spillet uden begrænsninger.

Et spil Serious Sam VR: The First Encounter byder på spændende kampe, tonsvis af våben og artefakter, der vil hjælpe spilleren med at besejre fjender. Spillet har flere sværhedsgrader, så alle vil finde et passende niveau for sig selv. Derudover kan spilleren spille alene eller i co-op mode med venner.

Serious Sam VR: The First Encounter er et godt valg for dem, der elsker action og virtual reality.


***


  1. Jeg er glad for dette spil! Serious Sam VR: The First Encounter er et sandt mesterværk af virtual reality.
  2. Fantastisk action i VR-format! Serious Sam VR: The First Encounter er en sand fornøjelse at spille.
  3. Serious Sam VR: The First Encounter er det bedste VR-spil, jeg nogensinde har prøvet.
  4. Hvis du elsker skydespil og VR, så prøv bestemt dette spil. Serious Sam VR: The First Encounter er bare en utrolig fed oplevelse!
  5. Et VR-spil af meget høj kvalitet med fremragende grafik og interessant gameplay. Jeg anbefaler Serious Sam VR: The First Encounter til alle VR-elskere.
  6. Serious Sam VR: The First Encounter er et af de spil, der får dig til at glemme virkeligheden og helt fordybe dig i spilverdenen.
  7. Hvis du leder efter et spil, der vil give dig ægte adrenalin og få dig til at føle dig som en rigtig helt, så er Serious Sam VR: The First Encounter præcis, hvad du har brug for.
  8. Serious Sam VR: The First Encounter er en fantastisk mulighed for at fordybe dig i den spændende verden af ​​skydespil i VR-format. Jeg anbefaler det til alle fans af genren.
  9. Det her



Ejendommeligheder:




Meget cool spil, fantastisk kombination af action og virtual reality!

Serious Sam VR er et rigtigt fund for fans af skydespil, især i VR-format.

Vanedannende gameplay, fremragende grafik og soundtrack - alt hvad du behøver for at fordybe dig helt i spilverdenen.

Et godt valg for actionspilelskere, især dem, der ønsker at prøve VR.

Serious Sam VR er en uforglemmelig oplevelse, som alle, der elsker virtual reality-spil, bør prøve.

Et meget spændende spil, der ikke vil lade dig kede dig og vil give dig en masse levende indtryk.

Serious Sam VR er det perfekte valg for dem, der ønsker at føle sig som en rigtig helt i den virtuelle verden.

En fremragende kombination af klassisk gameplay og moderne VR-teknologier, Serious Sam VR vil ikke efterlade dig ligeglad.

Perfekt udformet gameplay, interessante missioner og kompromisløs action gør Serious Sam VR til et af de bedste VR-spil på markedet.

Hvis du elsker skydespil og VR, så er Serious Sam VR spillet, du bør prøve!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)