Terraria - ny konto til Steam med mail

Dette er en ny Steam-konto med spillet Terraria, som du vil modtage ved køb. Inkluderet med din konto vil du modtage den første mail med det første brev og data fra denne mail. Du vil blive forsynet med kontooplysninger (login og adgangskode), første mail (login og adgangskode), kundesupport i åbningstiden og sælgerhjælp til at besvare spørgsmål.

Efter købet skal du logge ind på din konto og kontrollere tilgængeligheden af ​​spillet, ændre adgangskoden på din konto, ændre dine e-mail-data (adgangskode, sikkerhedsspørgsmål), konfigurere 2-trins godkendelse (aktiver Steam Guard på Steam og tilføje et telefonnummer i din e-mail). Hvis du ønsker det, kan du også linke din telefon til Steam og installere Mobile Steam Guard.

Det er vigtigt at vide, at garantien på kontoen er gældende i 15 dage fra købsdatoen. I løbet af denne tid skal du ændre alle de data, du har fået, med dine egne. Når denne tid er udløbet, vil klager over kontotyveri eller tab af data ikke blive accepteret. Sælger kan kun hjælpe, hvis garantien er gyldig og kontodata ikke er blevet ændret.

Det er rentabelt at købe hos os af flere grunde: vi er i kontakt med dig fra 10.00 til 24.00 Moskva-tid og er klar til omgående at yde assistance og besvare alle dine spørgsmål; Vi værdsætter hver kunde, derfor dobbelttjekker vi omhyggeligt vores partneres produkter og sender kun fungerende produkter af vores egen produktion til salg; Hvert efterfølgende køb fra os er endnu mere rentabelt, da du får rabat på dit næste køb; og endelig, for at give en positiv anmeldelse, vil du modtage en kampagnekode til en god rabat, næste gang du kontakter os. Vi arbejder syv dage om ugen, syv dage om ugen, 7/365.

Svar på ofte stillede spørgsmål: Hvis du ikke kan logge ind på din konto, skal du kontrollere, at dit brugernavn og din adgangskode er stavet korrekt uden mellemrum; hvis adgangskoden ikke passer, se det første punkt; hvis din konto bliver stjålet, efter du har ændret din konto og e-mail-oplysninger, kan sælgeren ikke hjælpe; hvis du vil gå til mail, så se på navnet på mailtjenesten efter @ og indtast det i søgningen; hvis du vil ændre din adgangskode og e-mail på Steam, skal du gå til dine Steam-kontoindstillinger og klikke på de relevante hyperlinks; Hvis du vil ændre din e-mail-adgangskode, skal du gå til dine postkasseindstillinger og se efter de tilsvarende elementer. Spørgsmål om alle andre emner kan stilles i private beskeder.

Når du køber varer hos os, skal du huske på, at alle konti blev registreret og kontrolleret for tilstedeværelsen af ​​spil af sælgeren personligt. Returnering af årsager som "købte det forkerte spil", "kunne ikke logge ind" eller "har ikke læst beskrivelsen" accepteres ikke. Sælger vil altid hjælpe med spørgsmål vedrørende produktets ydeevne, men det er dit ansvar at sikre, at produktet er valgt korrekt og er kompatibelt med dit system.

Bemærk også, at køb af en konto kan overtræde Steams brugsbetingelser og kan resultere i, at din konto bliver forbudt eller mister adgang til spil. Ved at købe en konto accepterer du alle risici og ansvar for dine handlinger.

Vi håber, at disse oplysninger vil hjælpe dig med at foretage et vellykket køb og nyde Terraria. Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov, er du velkommen til at kontakte os til enhver tid. Vi er altid klar til at hjælpe!

Terraria - ny konto til Steam med mail

Terraria - новый аккаунт для Steam с почтой

Terraria er et fantastisk sandkassespil, hvor du kan udforske, kæmpe og bygge i en verden lavet af blokke. Byg dine huse, våben, rustninger og mere for at beskytte dig selv mod forskellige farer, inklusive monstre, chefer og endda naturkatastrofer.

Dette produkt er en ny konto til Steam med spillet Terraria og mail. Du får adgang til den fulde version af spillet og kan nyde dets spændende gameplay. Du vil også have adgang til den postkasse, der er knyttet til din konto, hvor du kan modtage notifikationer og beskeder fra Steam.

Ved køb vil du modtage et login og adgangskode til din konto, samt et login og adgangskode til din postkasse. Du kan ændre adgangskoden og e-mailen til din egen og nyde spillet sikkert og uden problemer.

Vores butik garanterer kvaliteten af ​​hvert produkt og er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer. Ved køb hos os kan du være sikker på, at du får et velfungerende produkt af høj kvalitet.

Gå ikke glip af muligheden for at fordybe dig i Terrarias unikke verden og nyde dets spændende gameplay lige nu!

Produktet "Terraria - ny konto til Steam med mail" er en ny konto til spillet Terraria på Steam-platformen, som du modtager ved køb. Inkluderet med din konto vil du modtage den første mail med det første brev og data fra denne mail. Du vil blive forsynet med kontooplysninger (login og adgangskode), første mail (login og adgangskode), kundesupport i åbningstiden og sælgerhjælp til at besvare spørgsmål.

Efter købet skal du logge ind på din konto og kontrollere tilgængeligheden af ​​spillet, ændre adgangskoden på din konto, ændre dine e-mail-data (adgangskode, sikkerhedsspørgsmål), konfigurere 2-trins godkendelse (aktiver Steam Guard på Steam og tilføje et telefonnummer i din e-mail). Garantien på din konto er gyldig i 15 dage fra købsdatoen, hvor du skal ændre alle de data, du har fået, med dine egne. Når denne tid er udløbet, vil klager over kontotyveri eller tab af data ikke blive accepteret.

Ved at købe et produkt fra en sælger får du fuld adgang til Terraria-spillet på Steam-platformen og den postkasse, der er knyttet til din konto. Du modtager også sælgersupport i åbningstiden og hjælp til at besvare spørgsmål. Bemærk venligst, at køb af en konto kan overtræde Steams brugsbetingelser, og du kan blive udsat for kontoblokering eller tab af adgang til spil. Ved at købe en konto accepterer du alle risici og ansvar for dine handlinger.

Generelt er dette produkt en mulighed for at købe fuld adgang til spillet Terraria på Steam-platformen med sælgersupport og den første mail tilknyttet kontoen.


***


Terraria er et populært 2D-sandbox-platformspil, hvor spillere kan udforske, kæmpe og bygge deres verden. Dette element er en ny Steam-konto med postadgang. Ved køb vil du modtage et brugernavn og en adgangskode til at logge ind på Steam samt adgang til den angivne e-mail, som giver dig mulighed for sikkert og nemt at administrere din konto. Bemærk venligst, at sælgeren ikke returnerer varer på grund af årsagerne "købte det forkerte spil", "kunne ikke logge ind" eller "ikke læste beskrivelsen". Han er dog altid klar til at hjælpe med kontorelaterede problemer i arbejdstiden fra 10:00 til 0:00 Moskva-tid.







Terraria er et populært sandkassespil, der giver spillerne mulighed for at udforske, bygge og kæmpe i en enorm åben verden. Dette produkt er en ny konto til Steam med mail, som giver adgang til spillet Terraria. Du kan spille dette spændende spil på din computer ved hjælp af denne konto og nyde alle dets funktioner. Derudover kan du med adgang til din mail nemt gendanne din adgangskode og administrere din konto. Hvis du er fan af spillet Terraria, så er dette produkt perfekt til dig!


***


  1. Terraria er et fantastisk spil, og det er hurtigt og bekvemt at købe det som en digital genstand på Steam.
  2. Jeg købte en ny konto til Steam med Terraria og er meget tilfreds med købet.
  3. At købe en digital vare i form af en konto fra Terraria på Steam er en hurtig og nem løsning for spilelskere.
  4. En ny Steam-konto hos Terraria er en fantastisk måde at begynde at spille dette spændende spil på.
  5. At købe et digitalt produkt - en ny konto til Steam med Terraria - er et hurtigt og bekvemt køb uden at skulle forlade dit hjem.
  6. Terraria er et af de bedste spil i sin genre, og at købe det som en digital genstand er en praktisk måde at begynde at spille med det samme.
  7. At købe en ny Steam-konto hos Terraria er en hurtig og nem måde at få adgang til dette spændende spil.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med simpelt, men vanedannende gameplay!

Den digitale version giver dig mulighed for hurtigt at starte spillet uden at skulle besøge butikken.

Hurtig og nem bestilling med levering med posten.

Spillet opdateres løbende, hvilket gør det muligt at nyde nyt indhold.

Terraria har mange forskellige spiltilstande, som hver især er interessante på sin egen måde.

Spillet er velegnet til at spille alene eller med venner.

Lave krav til systemressourcer, hvilket giver dig mulighed for at køre spillet på de fleste computere.

Terraria er et fantastisk spil, og det er meget praktisk at købe det digitalt!

Jeg fik en ny Steam-konto med posten og begyndte at spille Terraria med det samme – det var bare fantastisk!

Jeg bestilte en digital kopi af Terraria - alt gik glat og hurtigt, jeg er meget tilfreds!

Den nye Steam-konto med mail har givet mig muligheden for at nyde spillet Terraria umiddelbart efter købet – det er virkelig praktisk!

Jeg købte en digital kopi af Terraria og blev glædeligt overrasket over, hvor hurtigt og nemt jeg fik adgang til spillet!

Terraria er et fantastisk spil, og at få det digitalt var hver en øre værd!

Mange tak til sælgeren for den fremragende service - jeg modtog en ny Steam-konto med mail meget hurtigt og uden problemer!

Jeg har spillet Terraria før, og bestilte en ny digital kopi – det var utroligt praktisk!

Jeg køber altid digitale varer, når det er muligt, og at købe Terraria digitalt har vist sig at være et godt valg!

Det var meget nemt at få en ny Steam-konto med posten og begynde at spille Terraria – jeg anbefaler denne købsmetode til alle, der elsker spil!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)