✅LEGO Harry Potter Collection ⭐Steam\RegionFree\Key⭐

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! (REGION FREE / WORLDWIDE / ROW) Spillet er for altid knyttet til din Steam-konto! Spilnavn: LEGO® Harry Potter Collection. Genre: action, eventyrspil. Udvikler: TT Games, Traveller's Tales. Udgiver: Warner Bros. Interaktiv underholdning. Sprog: engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk.

Derudover giver vi for en positiv anmeldelse et gavekort og et tilfældigt spil på Steam (hvis beløbet for dit køb overstiger 100 rubler). Produktet har ingen regionale begrænsninger!

⚙️⚙️⚙️ Aktivering af spillet foregår som følger:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret);
  2. Log ind på din Steam-konto eller opret en ny;
  3. I Steam-klienten finder du nederst til venstre "Tilføj spil => Aktiver via Steam...";
  4. Indtast din digitale produktnøgle for at aktivere den.

Vi har også mange andre spil til de laveste priser!

✅LEGO Harry Potter samling

?Steam\RegionFree\Key?

LEGO Harry Potter Collection er et sjovt action- og eventyrspil, der kan aktiveres på Steam. Produktet er et digitalt produkt og har ingen regionale begrænsninger, hvilket giver dig mulighed for at spille i ethvert land i verden.

Efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam, som er knyttet til din konto og giver dig mulighed for at spille spillet for evigt.

LEGO Harry Potter Collection er udviklet af TT Games, Traveller's Tales og udgivet af Warner Bros. Interaktiv underholdning. Spillet er tilgængeligt på engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk.

Nøglen aktiveres i Steam-klienten. Hvis du ikke har en konto endnu, kan du oprette en gratis. Når du har installeret og logget ind på Steam-klienten, skal du finde "Tilføj spil => Aktiver via Steam..." og indtaste den digitale produktnøgle for at aktivere den.

Derudover giver vi gerne vores kunder et gavekort og et tilfældigt spil på Steam, hvis købsbeløbet overstiger 100 rubler. God shopping!


***


✅LEGO Harry Potter Collection er en samling af spil baseret på Harry Potter-serien og lavet i LEGO-stil. Det inkluderer to spil: "LEGO Harry Potter: Years 1-4" og "LEGO Harry Potter: Years 5-7". Disse spil tager dig gennem historierne i alle 7 Harry Potter-bøger, fra åbningssekvensen til det episke slag på Hogwarts. Spillene byder på livlig grafik og humoristiske elementer, der er typiske for LEGO-spil. Spillet er tilgængeligt på Steam-platformen, nøglen har ingen regionale begrænsninger.







✅LEGO Harry Potter Collection er en samling af to spil, hvor du kan gå ind i Harry Potters magiske verden, skabt baseret på de populære LEGO konstruktører. Samlingen omfatter spillene "LEGO Harry Potter: Years 1-4" og "LEGO Harry Potter: Years 5-7". Du vil gennemgå alle de eventyr, som Harry Potter oplevede på Hogwarts troldmandsskole, startende fra hans første år og slutter med kampen med Voldemort. Alle hovedpersonerne fra filmen er tilgængelige i spillet, såvel som mange utrolige besværgelser, der vil hjælpe dig med at fuldføre niveauer og løse gåder. Spillet har ingen regionale begrænsninger og er aktiveret på Steam. Når du køber et produkt, modtager du en digital nøgle til at aktivere spillet på Steam og et gavekort til et tilfældigt produkt på Steam, hvis dit købsbeløb er mere end 100 rubler.


***


  1. Jeg er helt vild med LEGO Harry Potter Collection! Dette digitale produkt giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i Harry Potters verden og bygge dine egne eventyr.
  2. Et godt valg for Lego og Harry Potter elskere! Jeg nyder hvert minut af spillet og finder flere og flere nye hemmeligheder.
  3. LEGO Harry Potter Collection på Steam er et godt køb for dem, der elsker spil med gåder og gåder. Farverig grafik og et fascinerende plot vil ikke efterlade dig ligeglad.
  4. Dette digitale produkt overgik mine forventninger! Jeg har spillet i flere dage nu og kan stadig ikke stoppe med at spille. Kan varmt anbefales til alle Harry Potter og Lego fans.
  5. LEGO Harry Potter Collection er indbegrebet af magi og fortryllelse! Farverige lokationer, unikke karakterer og spændende eventyr - alt dette finder du i dette spil.
  6. LEGO Harry Potter Collection er en fantastisk måde at tilbringe tid med dine venner eller familie. Lys grafik og interessant gameplay vil helt sikkert appellere til alle.
  7. Jeg er meget tilfreds med mit køb af LEGO Harry Potter Collection! Dette er et fantastisk spil for dem, der ønsker at kaste sig ud i Harry Potters verden og skabe deres egne eventyr med deres yndlingsfigurer.
  8. Hvis du elsker Lego eller Harry Potter, så er dette digitale produkt et must have! Fremragende grafik, et fascinerende plot og unikke karakterer - alt dette finder du i dette spil.
  9. Jeg har allerede spillet LEGO Harry Potter Collection flere gange, men jeg kan stadig ikke få nok af dette spil. Hun er simpelthen fantastisk! Jeg anbefaler det til alle Lego og Harry Potter fans.
  10. Hvis du leder efter et kvalitets- og sjovt digitalt produkt, så er LEGO Harry Potter Collection perfekt til dig. Flot grafik, et interessant plot og mange gåder - alt dette finder du i dette spil.



Ejendommeligheder:




LEGO Harry Potter Collection er en fantastisk digital genstand for fans af bog- og filmserien.

Denne samling af LEGO Harry Potter-spil er perfekt til børn og voksne, der ønsker at fordybe sig i en verden af ​​magi og eventyr.

Spillene i samlingen er fulde af humor og interessante gåder, der vil imponere enhver spiller.

LEGO og Harry Potter fans vil elske denne kollektion, som

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)