TEKKEN TAG TURNERING 2 XBOX 360

Dette produkt er ikke en nøgle, vi køber spillet til dig på din konto!

Efter at have betalt for varerne, skal du angive en unik kode og dine Microsoft-kontooplysninger - login og adgangskode - i korrespondance med sælgeren (det vil være på betalingssiden nedenfor). Det er også muligt, at du skal bruge en kode, som sendes til din e-mail eller dit telefonnummer.

Du kan spille på forskellige versioner i bagudkompatibilitetstilstand!

Vi arbejder fra 9:00 til 0:00 Moskva-tid! Hvis du har betalt om natten, så bare rolig, vi vil gøre alt om morgenen.

Ordreopfyldelsestid varierer fra 15 minutter til 4 timer. Vi garanterer levering indenfor 24 timer.

Hvis du kunne lide alt, så skriv en anmeldelse! Vi venter på dig :) Hver klient er vigtig for os!

Vi foreslår, at du køber spillet med din konto i stedet for en nøgle. Efter betaling skal du angive en unik kode og dine Microsoft-kontooplysninger (login og adgangskode) i korrespondance med sælgeren. Sørg for at tjekke din e-mail eller dit telefonnummer, da vi muligvis skal sende dig en kode.

Du vil være i stand til at spille på forskellige versioner i bagudkompatibilitetstilstand. Vi arbejder fra 9:00 til 0:00 Moskva-tid, og ordreopfyldelse tager fra 15 minutter til 4 timer. Levering er garanteret inden for 24 timer. Hvis du er tilfreds med vores service, bedes du skrive en anmeldelse. Vi venter på dig og klar til at hjælpe enhver kunde!

TEKKEN TAG TURNERING 2 XBOX 360

TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 er et klassisk 2D-kampspil, der giver spillerne mulighed for at kæmpe for at kontrollere over 50 karakterer. Et karakteristisk træk ved spillet er evnen til at spille i hold af to karakterer, hvilket giver dig mulighed for at skabe unikke kombinationer og diversificere gameplayet.

Spillere kan deltage i forskellige modes: Arcade Battle, Ghost Battle, Team Battle, Survival og andre. Derudover byder spillet på mange tilpasselige elementer, såsom at tilpasse udseendet af karakterer og skabe dine egne arenaer.

TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 understøtter spil på Xbox 360 og har grafik og lyd i høj kvalitet, der vil fordybe dig i en verden af ​​kampe og kampe.

Køb TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 til Xbox 360 hos os og få adgang til spillet inden for få minutter efter betaling. Vi garanterer hurtig levering og fremragende service til enhver kunde.

TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 XBOX 360 er et klassisk 2D-kampspil, hvor du skal kæmpe for at kontrollere mere end 50 karakterer. Et karakteristisk træk ved spillet er evnen til at spille i hold af to karakterer, hvilket giver dig mulighed for at skabe unikke kombinationer og diversificere gameplayet.

Spillere kan deltage i forskellige modes: Arcade Battle, Ghost Battle, Team Battle, Survival og andre. Derudover byder spillet på mange tilpasselige elementer, såsom at tilpasse udseendet af karakterer og skabe dine egne arenaer.

TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 understøtter spil på Xbox 360 og har grafik og lyd i høj kvalitet, der vil fordybe dig i en verden af ​​kampe og kampe. Køb TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 til Xbox 360 hos os og få adgang til spillet inden for få minutter efter betaling. Vi garanterer hurtig levering og fremragende service til enhver kunde.

TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 til Xbox 360 er et klassisk 2D-kampspil, hvor du kæmper om at kontrollere over 50 karakterer. Spillere har mulighed for at spille i et hold af to karakterer, hvilket giver dem mulighed for at skabe unikke kombinationer og diversificere gameplayet. Spillet har mange modes, såsom Arcade Battle, Ghost Battle, Team Battle, Survival og andre. Det er muligt at tilpasse udseendet af karakterer og skabe dine egne arenaer.

Spillet understøtter spil på Xbox 360 og tilbyder grafik og lyd i høj kvalitet, der vil fordybe dig i en verden af ​​kampe og kampe.

Når du køber TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 hos os, har du adgang til spillet inden for få minutter efter betaling. Bemærk venligst, at dette produkt ikke er en nøgle; vi køber spillet til dig på din konto. Efter at have betalt for varerne, skal du angive en unik kode og dine Microsoft-kontooplysninger - login og adgangskode - i korrespondance med sælgeren. Det er også muligt, at du skal bruge en kode, som sendes til din e-mail eller dit telefonnummer.

Du vil være i stand til at spille på forskellige versioner i bagudkompatibilitetstilstand. Vi arbejder fra 9:00 til 0:00 Moskva-tid, og ordreopfyldelse tager fra 15 minutter til 4 timer. Levering er garanteret inden for 24 timer. Hvis du er tilfreds med vores service, bedes du skrive en anmeldelse. Vi venter på dig og er klar til at hjælpe enhver kunde. Hver kunde er vigtig for os!

...


***


TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 til Xbox 360 er et kampspil, der giver spillere mulighed for at kæmpe i 2v2 holdtilstand. Spillet indeholder over 50 karakterer, hver med deres egne unikke bevægelser og evner. Spillere kan oprette deres egne hold og deltage i forskellige turneringer.

Dette produkt repræsenterer en konto til Xbox 360, som spillet TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 allerede er købt på. Efter at have betalt for produktet, skal køberen angive en unik kode og sine Microsoft-kontooplysninger (login og adgangskode) i overensstemmelse med sælger. Herefter vil sælgeren starte processen med at downloade spillet til købers konto.

TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 til Xbox 360 er bagudkompatibel, hvilket betyder, at den kan spilles på Xbox One og Xbox Series X/S.

Ordreopfyldelsestid kan variere fra 15 minutter til 4 timer og garanteret levering inden for 24 timer. Efter modtagelse af varerne vil køber få udleveret en kode, som kan sendes til en e-mail eller et telefonnummer.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt ikke er en nøgle, men er en færdig konto med spillet.


***


  1. TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 på Xbox 360 er det perfekte spil for alle kampspilsfans.
  2. Fantastisk grafik og vanedannende gameplay er det, der gør TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 så attraktiv.
  3. Utrolige kombinationsangreb og en række karakterer er det, der gør TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 virkelig spændende.
  4. TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 på Xbox 360 er et spil, der efterlader positive følelser og ikke lader dig kede dig.
  5. Fantastisk musik og soundtrack er det, der tilføjer atmosfære og unikhed til TEKKEN TAG TOURNAMENT 2.
  6. TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 er et spil, der giver spillere mulighed for at bruge forskellige kampsportsstile og skabe deres egne unikke angrebskombinationer.
  7. Hvis du leder efter et spil, der kræver din største koncentration og hurtige reaktioner, så er TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 på Xbox 360, hvad du har brug for.
  8. TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 er et spil, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade, uanset erfaring.
  9. Et stort antal forskellige spiltilstande, inklusive onlinekampe, gør TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 meget interessant og varieret.
  10. TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 er et spil, der vil glæde alle fans af genren og vil være et glimrende valg til at tilbringe en aften med venner.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med fantastisk grafik og gameplay!

Teksturer og lydeffekter er i top!

Meget interessant og varieret sæt af karakterer!

Simpel kontrol og evnen til at spille sammen!

Spændende arkadetilstand og mange ekstra tilstande!

Dette spil vil glæde fans af kampspil og fans af Tekken-serien!

En fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)