TEKKEN 7 SEASON PASS 3 DLC (STEAM) + GAVE

Du kan købe den officielle DLC-nøgle: TEKKEN 7 SEASON PASS 3 hos os. Efter dit første køb får du rabat på alle efterfølgende køb af vores produkter. Du modtager nøglen umiddelbart efter betaling, i vinduet der åbner efter betalingen, og et link til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mail angivet på købstidspunktet. Bemærk, at TEKKEN 7 er påkrævet for at køre.

TEKKEN 7 SEASON PASS 3 DLC-KOMPOSITION: • DLC-pakke #10 med Zafina! (Kræver spilversion 3.00 eller nyere) • DLC #11 – 3 nye figurer – Yderligere spilfunktion – Ny arena

Bonusser for 3. sæsonpas: • Et sæt elementer til at ændre udseendet af karakterer • Kits til at ændre udseendet af karakterer • Tilpasningssæt

  • Nogle elementer er muligvis ikke egnede til alle karakterer.

Udgiver: BANDAI NAMCO Entertainment Aktivering: Steam Platform: PC Sprog: Russisk (undertekster, interface), engelsk, spansk, italiensk, kinesisk, koreansk, tysk, portugisisk, fransk, japansk Region: Rusland, Ukraine og CIS-lande

Derudover giver vi en gave - et tilfældigt Steam-spil. En af tre købere, der gav en positiv anmeldelse efter at have købt spillet, kan modtage en aktiveringsnøgle til gavespillet. For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse og tilføje en anmodning om at modtage en gave (nøgler vil blive sendt ud ca. 48 timer fra datoen for anmeldelsen). Bemærk, at kun én ud af tre ønsker modtager gaven, og ikke absolut alle. Efter at have skrevet en positiv anmeldelse, accepterer du automatisk ovenstående betingelser.

Nøgleaktivering:

  1. Download og installer Steam, hvis det ikke allerede er installeret.
  2. Registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  3. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling.
  4. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.

TEKKEN 7 SEASON PASS 3 DLC er et digitalt produkt, som kan købes i vores digitale butik. Denne STEAM DLC giver dig adgang til yderligere indhold i TEKKEN 7, inklusive DLC #10 med Zafina!, DLC #11 - 3 nye figurer, en ekstra spilfunktion og en ny arena. Derudover inkluderer sæson 3-passet karaktertilpasningspakker og tilpasningspakker. Bemærk venligst, at TEKKEN 7 version 3.00 eller nyere er påkrævet for at køre DLC.

Når du køber TEKKEN 7 SEASON PASS 3 DLC hos os, får du rabat på alle fremtidige køb af vores produkter. Derudover giver vi en gave - et tilfældigt STEAM spil. En af tre købere, der gav en positiv anmeldelse efter at have købt spillet, kan modtage en aktiveringsnøgle til gavespillet. For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse og tilføje en anmodning om at modtage en gave (nøgler vil blive sendt ud ca. 48 timer fra datoen for anmeldelsen). Bemærk, at kun én ud af tre ønsker modtager gaven, og ikke absolut alle. Efter at have skrevet en positiv anmeldelse, accepterer du automatisk ovenstående betingelser.

Aktivering af nøglen er meget enkel - download og installer STEAM (hvis den ikke allerede er installeret), registrer en ny konto eller log ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via STEAM", indtast nøglen modtages umiddelbart efter betaling. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra STEAM.

TEKKEN 7 SEASON PASS 3 DLC på STEAM er et digitalt produkt, der giver dig adgang til yderligere indhold i TEKKEN 7-spillet. DLC'en inkluderer: DLC #10 med karakteren Zafina, DLC #11 med tre nye figurer, en ekstra spilfunktion og ny arena. Også inkluderet i det 3. sæsonkort er sæt til at ændre udseendet af karakterer og tilpasningssæt. For at køre DLC'en skal du dog have TEKKEN 7 version 3.00 eller nyere.

Ved køb modtager du den officielle DLC nøgle: TEKKEN 7 SÆSONPASS 3. Efter dit første køb får du rabat på alle efterfølgende køb i butikken. Du modtager nøglen umiddelbart efter betaling, i vinduet der åbner efter betalingen, og et link til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mail angivet på købstidspunktet. Spillet kan aktiveres på Steam-platformen.

Derudover vil du, når du køber TEKKEN 7 SEASON PASS 3 DLC hos os, modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam. En af tre købere, der gav en positiv anmeldelse efter at have købt spillet, kan modtage en aktiveringsnøgle til gavespillet. For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse og tilføje en anmodning om at modtage en gave. Bemærk, at kun én ud af tre ønsker modtager gaven, og ikke absolut alle. Efter at have skrevet en positiv anmeldelse, accepterer du automatisk ovenstående betingelser.

Aktivering af nøglen er meget enkel - du skal downloade og installere Steam, registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", og indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling . Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.


***


TEKKEN 7 SEASON PASS 3 DLC (STEAM) er den officielle nøgle, der giver dig adgang til den tredje sæson med ekstra indhold til TEKKEN 7 på pc-platformen. Når du køber nøglen, får du DLC #10 med den nye karakter Zafina, samt DLC #11, som tilføjer yderligere tre nye karakterer, en ny spilfunktion og en ny arena. Ud over dette inkluderer det tredje sæsonpas også karaktertilpasningspakker og tilpasningspakker.

Denne nøgle aktiveres på Steam-platformen og er et regionalt begrænset produkt, velegnet til Rusland, Ukraine og CIS-landene. Når du har betalt for nøglen, modtager du den med det samme i et vindue, der kommer frem på skærmen, samt et link til siden med nøglen, som sendes til din e-mail.

Derudover, når du køber TEKKEN 7 SEASON PASS 3 DLC, vil du modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse efter købet og tilføje en anmodning om at modtage en gave. En af de tre kunder, der har skrevet en anmeldelse, modtager en aktiveringsnøgle til gavespillet.

Bemærk venligst, at for at køre tilføjelsen skal du have TEKKEN 7 installeret på Steam-platformen.


***


  1. En fantastisk tilføjelse til et allerede godt spil!
  2. Nye karakterer, nye muligheder - det er hvad du har brug for!
  3. Jeg er virkelig glad for, at jeg købte Season Pass 3 DLC, det er virkelig pengene værd.
  4. Tak for gaven! Det var meget behageligt og uventet.
  5. Udvidelsen tilføjede endnu mere variation til et allerede interessant spil.
  6. Nye sværhedsgrader og brydere er, hvad erfarne spillere har brug for!
  7. Ved at købe Season Pass 3 DLC fik jeg en masse nye funktioner og glæde af spillet.
  8. Tilføjelsen komplementerer spillets plot og gør passagen endnu mere interessant.
  9. Dette er en af ​​de bedste DLC'er, jeg nogensinde har købt. Stærkt anbefale!
  10. Sæsonkortet er en fantastisk måde at få alt det nye indhold til spillet og spare penge.



Ejendommeligheder:




Denne DLC bringer nye niveauer til spillet, og jeg nyder hvert minut af at spille TEKKEN 7 med nye karakterer og niveauer.

Jeg har ventet på denne DLC i lang tid, og den skuffede mig ikke. Nye karakterer er meget interessante og har deres egen unikke spilmekanik.

Dette er en fantastisk måde at diversificere spillet og forlænge dets levetid. Jeg anbefaler at købe det til dem, der spiller TEKKEN 7 regelmæssigt.

Gaven fra sælgeren var en meget behagelig overraskelse. Jeg modtog yderligere indhold, der tilføjede endnu mere variation til spillet.

Denne DLC giver spillerne mulighed for at prøve nye karakterer og lære mere om TEKKENs verden. Jeg synes, det er en fantastisk måde at dykke dybere ned i spillet på.

Jeg har spillet TEKKEN 7 i et stykke tid nu, og denne DLC har tilføjet nyt liv til spillet. Jeg nyder de nye niveauer og karakterer.

Jeg fik denne DLC i gave af en ven, og jeg kan ikke stoppe med at spille TEKKEN 7 med dette nye indhold. Det tilføjer virkelig meget til spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)