TEKKEN 7 - DLC12: Leroy Smith ? DLC STEAM GIFT RU

Køb DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA - en tilføjelse til spillet, som kun kan fås gennem Steam-versionen af ​​spillet. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Du skal indtaste linket til din konto og acceptere invitationen, hvorefter gaven sendes til din Steam-konto. Bemærk venligst, at spillet eller tilføjelsen forbliver hos dig for evigt og ikke kan føjes til din beholdning, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Det er vigtigt at bemærke, at forsendelse udelukkende sker til konti, der er registreret i Rusland, og priserne er i rubler. Vi sender ikke til SNG-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto og sørge for, at der står "RUSSLAND". Hvis du har lavet en fejl, så kontakt os via online chat eller Telegram.

For at få et link til din konto skal du åbne Steam-klienten, klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne, gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinje, når det er muligt" og kopiere linket til din profil, og sørg for at det gør det ikke indeholde "/" i slutningen. Du kan også finde dit Steam-id på Google.

TEKKEN 7 - DLC12: Leroy Smith er en udvidelse til det populære kampspil, der introducerer en ny karakter, Leroy Smith. Han har en unik kampstil og et sæt teknikker, der vil hjælpe dig med at besejre selv de mest magtfulde modstandere.

Dette er en digital vare, som du kan købe i vores Digital Item Store. DLC STEAM GIFT RU er en speciel version designet til Steam-konti registreret i Rusland. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre tilføjelsen.

Ved at købe TEKKEN 7 - DLC12: Leroy Smith i vores butik, vil du modtage en unik kode, som kan aktiveres på din Steam-konto. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. For at gøre dette skal du indtaste et link til din konto og acceptere invitationen. DLC'en forbliver derefter i dit Steam-bibliotek for evigt, klar til at blive lanceret når som helst.

Nyd spillet med en ny karakter og vind med Leroy Smith!

TEKKEN 7 - DLC12: Leroy Smith er en udvidelse til det populære kampspil TEKKEN 7. Det introducerer spillere til en ny karakter ved navn Leroy Smith, som har en unik kampstil og bevægelsessæt. Dette element er et digitalt element og er kun tilgængeligt for Steam-konti, der er registreret i Rusland. For at modtage produktet skal du indtaste et link til din konto og acceptere invitationen, hvorefter DLC'en forbliver i dit Steam-bibliotek for evigt. Bemærk venligst, at for at køre denne tilføjelse kræves en Steam-version af spillet TEKKEN 7. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Det er vigtigt at bemærke, at du kun vil være i stand til at aktivere og bruge dette produkt på en Steam-konto, der er registreret i Rusland og med priser i rubler. Sørg for at tjekke regionen for din Steam-konto, før du køber, for at sikre, at der står "RUSSLAND". Hvis du har lavet en fejl, skal du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram. Med den nye karakter Leroy Smith kan I nyde spillet og vinde sammen i TEKKEN 7.

TEKKEN 7 - DLC12: Leroy Smith er en tilføjelse til TEKKEN 7, som kun kan fås gennem Steam-versionen af ​​spillet. DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA er en speciel version designet til Steam-konti registreret i Rusland. Bemærk venligst, at for at køre tilføjelsen skal du have Steam-versionen af ​​spillet.

Når du køber TEKKEN 7 - DLC12: Leroy Smith fra den digitale butik, modtager du en unik kode, som kan indløses på din Steam-konto. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. For at modtage DLC'en skal du angive et link til din Steam-konto og acceptere invitationen.

TEKKEN 7 - DLC12: Leroy Smith vil introducere dig til en ny karakter - Leroy Smith, som har en unik kampstil og et sæt teknikker, der hjælper med at besejre selv de mest magtfulde modstandere.

Bemærk venligst, at STEAM GIFT FOR RUSSIA DLC kun sendes til konti, der er registreret i Rusland, og priserne vil blive angivet i rubler. Spillet eller tilføjelsen forbliver hos dig for evigt og kan ikke føjes til din beholdning, kun til din kontos Steam-bibliotek. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto og sørge for, at der står "RUSSLAND". Hvis du har lavet en fejl, skal du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram.


***


TEKKEN 7 - DLC12: Leroy Smith er en tilføjelse til computerspillet TEKKEN 7, som kan købes i STEAM GIFT RU-format. For at køre denne tilføjelse skal du have Steam-versionen af ​​det originale spil installeret. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Når du har indtastet linket til din konto, vil du modtage en gave til et STEAM-spil eller tilføjelse, som vil forblive hos dig for evigt. Det er vigtigt at bemærke, at gaven ikke kan accepteres på lageret; den føjes straks til din kontos Steam-bibliotek. Dette produkt kan kun sendes til konti med Rusland-regionen, hvor priserne er angivet i rubler. Det er vigtigt at tjekke området for din Steam-konto, før du køber. Hvis du har problemer med dit køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram.


***


  1. TEKKEN 7 - DLC12: Leroy Smith er en fantastisk tilføjelse til spillet, der tilføjer en ny og interessant karakter.
  2. DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk måde at få adgang til tilføjelsen hurtigt og uden unødvendigt besvær.
  3. Leroy Smith er en kraftfuld og farverig karakter, som mange spillere nyder at spille.
  4. DLC12 er en rigtig gave til fans af TEKKEN-serien, der ønsker at udvide deres spiloplevelse.
  5. Kvaliteten af ​​DLC STEAM GIFT RU er på et højt niveau, hvilket garanterer stabil drift af tilføjelsen.
  6. Leroy Smith er et godt valg for spillere, der leder efter en ny udfordring og ønsker at forbedre deres færdigheder i TEKKEN 7.
  7. DLC STEAM GIFT RU er en bekvem og nem måde at få adgang til tilføjelsen uden at skulle købe den separat.
  8. Leroy Smith er en interessant og unik karakter, der tilføjer nye taktiske muligheder til TEKKEN 7.
  9. DLC12 er en fantastisk tilføjelse, der giver spillere mulighed for at nyde nye karakterer, evner og funktioner i spillet.
  10. DLC STEAM GIFT RU er en hurtig og pålidelig måde at få adgang til tilføjelsen uden at skulle vente på levering eller besøge butikken.



Ejendommeligheder:




En fantastisk tilføjelse til det allerede fantastiske spil TEKKEN 7!

En meget interessant og unik Leroy Smith-karakter, som er en fornøjelse at spille.

DLC12 tilføjer mange nye funktioner til spillet og forbedrer spiloplevelsen.

Fremragende grafik og soundtrack, som tilføjer atmosfære til spillet.

Brugervenlig grænseflade og intuitiv kontrol, der giver dig mulighed for straks at starte spillet.

God pris for STEAM GIFT RU, hvilket gør købet mere overkommeligt.

DLC12 tilføjer ikke kun en ny karakter, men forbedrer også balancen i spillet.

Et godt valg til kampspilelskere og fans af TEKKEN-serien.

Leroy Smith er en fantastisk karakter for dem, der leder efter nye udfordringer og oplevelser i spillet.

DLC12 tilføjer nye kombinationer og tricks, der gør spillet mere mangfoldigt.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)