✅FTL: Faster Than Light Advanced Edition ⭐Steam\Global⭐

⚡⚡⚡ Umiddelbart efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam uden regionale begrænsninger! (Region Free / Worldwide / ROW) Spillet er for altid bundet til din Steam-konto!

Navn: FTL: Hurtigere end lys
Genre: Indie, Simulering, Strategi
Udvikler: Undersæt spil
Udgiver: Undersæt spil
Udgivelsesdato: 15. sep. 2012

Denne "2D rumskibssimulator" vil tage dit skib og besætning med på en rejse af herlighed og bittert nederlag gennem en tilfældigt genereret galakse.

FTL: Faster Than Light er et simulationsspil, hvor du kommanderer et rumskib og dets besætning på en farlig rejse gennem en tilfældigt genereret galakse. Du skal træffe beslutninger, der vil påvirke spillets udfald, for eksempel at vælge ruten, der skal følges, forbedre skibet og udstyre det med forskellige våben og systemer. FTL: Faster Than Light er "Region Free" og kan aktiveres på Steam i enhver region. Den købte kopi af spillet er bundet til din Steam-konto for altid.

Navn: FTL: Faster Than Light Advanced Edition
Platform: Steam (pc)
Aktiveringsregion: Global
Produkttype:Digitalt produkt
Understøttede sprog: engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, portugisisk, polsk, russisk, japansk, kinesisk (forenklet og traditionel), koreansk
Genre: Indie, Simulering, Strategi
Udvikler: Undersæt spil
Udgiver: Undersæt spil
Udgivelsesdato: 15. sep. 2012

FTL: Faster Than Light Advanced Edition er en utrolig sjov rumskibssimulator med strategiske elementer. Du skal rejse gennem galaksen, møde nye racer og finde forskellige ting, der vil hjælpe dig med at overleve i denne farlige verden. Den avancerede udgave tilføjer nye skæbner, våben, droner, systemer, missioner og musik, hvilket udvider spillets dybde og kompleksitet.

FTL: Faster Than Light Advanced Edition kan aktiveres på Steam i enhver region. Den købte kopi af spillet er permanent knyttet til din Steam-konto, og du vil være i stand til at spille den på enhver computer, der er åben til din Steam-konto.

Bestil FTL: Faster Than Light Advanced Edition lige nu, og fordyb dig i den spændende verden af ​​rumeventyr!

FTL: Faster Than Light Advanced Edition er et rumskibssimuleringsspil med strategi og indie-elementer. Du vil kommandere et rumskib og besætning på en farlig rejse gennem en tilfældigt genereret galakse. I spillet bliver du nødt til at træffe beslutninger, der kan påvirke spillets udfald, vælge den rute, du vil følge, forbedre skibet og dets systemer og også udstyre det med forskellige typer våben og systemer.

Den avancerede udgave tilføjer nye skæbner, våben, droner, systemer, missioner og musik, hvilket udvider spillets dybde og kompleksitet. Spillet understøtter flere sprog, inklusive russisk, og har heller ingen regionale begrænsninger.

Efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på Steam, som kan bruges i enhver region. Den købte kopi af spillet vil blive permanent knyttet til din Steam-konto. Når du køber et produkt, kan du også modtage et gavekort og et tilfældigt Steam-spil med en positiv anmeldelse. For at aktivere spillet skal du installere Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret), logge ind på din Steam-konto eller oprette en ny og indtaste din digitale produktnøgle for at aktivere den.


***


FTL: Faster Than Light Advanced Edition er et indie-simulerings- og strategispil udviklet og udgivet af Subset Games i 2012. Det er en 2D rumskibssimulator, der tager dit skib og besætning med på eventyr gennem en tilfældigt genereret galakse. I spillet skal du kontrollere dit rumskib, overvinde forskellige forhindringer, bekæmpe fjender og træffe beslutninger, der påvirker spillets udfald. FTL: Faster Than Light Advanced Edition har ingen regionale begrænsninger og kommer som en aktiveringsnøgle til Steam-platformen. Efter betaling modtager du en nøgle, som du kan aktivere på din Steam-konto. Hvis dit købsbeløb er over 100 rubler, kan du også modtage et gavekort og et tilfældigt spil på Steam for en positiv anmeldelse.


***


  1. FTL er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at føle dig som kaptajnen på et rumskib og rejse gennem galaksen.
  2. Meget vanedannende gameplay, der ikke vil lade dig kede dig.
  3. Et stort antal forskellige skibe og besætninger, der kan låses op.
  4. De mange forskellige begivenheder og tilfældige situationer, der opstår under spillet, tilføjer mere interesse til det.
  5. Spillet har grafik og lyd i høj kvalitet.
  6. Meget enkel grænseflade, der er nem at lære.
  7. Spillet har mange præstationer og udfordringer, der hjælper med at holde dig interesseret og motiveret.
  8. Et fremragende spil for dem, der elsker rumeventyr og strategier.
  9. Spillet FTL: Faster Than Light Advanced Edition er et af de bedste i sin genre.
  10. Fremragende værdi for pengene - spillet er pengene værd.



Ejendommeligheder:




FTL: Faster Than Light Advanced Edition er et fantastisk spil, der får dig til at føle dig som en kaptajn på et rumskib!

Jeg nyder hvert minut af at spille FTL: Faster Than Light Advanced Edition, det er meget sjovt og vanedannende.

Dette spil er pengene værd! FTL: Faster Than Light Advanced Edition er en fordybende og sjov rumsimulator.

Et meget godt spil for fans af science fiction og rumeventyr! FTL: Faster Than Light Advanced Edition er den bedste, jeg har spillet i et stykke tid.

FTL: Faster Than Light Advanced Edition er et spil, der giver dig mulighed for at føle dig som en rigtig skibskaptajn og tage vigtige beslutninger i rumkampe.

Jeg anbefaler stærkt FTL: Faster Than Light Advanced Edition til alle rumspil elskere! Hun er bare fantastisk!

Dette spil har fremragende grafik, lyd og gameplay. FTL: Faster Than Light Advanced Edition er en rigtig godbid for fans af science fiction og rumeventyr.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)