Talisman Expansion Pack - The Reaper? DLC DAMP GAVE

Køb DLC STEAM GIFT TIL RUSLAND og modtag den med det samme efter betaling automatisk online 24/7. Du får tilsendt en invitation og en gave til Steam-spillet eller tilføjelsen, som forbliver hos dig for evigt. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Afsendelse sker udelukkende til konti i Rusland-regionen, hvor alle priser er angivet i rubler, og kun med en russisk IP-adresse. Vi sender ikke til SNG-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto for at sikre, at der står "Rusland". Hvis du har lavet en fejl, så kontakt os via online chat eller Telegram.

For at få et link til din konto skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter følge stien "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå til din profil og kopier linket til din konto. Bemærk venligst, at linket skal vises uden "/" i slutningen.

Talisman Expansion Pack - Manden med leen er et digitalt element, der er en tilføjelse (DLC) til Talisman-spillet på Steam-platformen. Denne unikke tilføjelse udvider Talisman-spilverdenen og tilføjer nye funktioner til spillere.

Med Talisman Expansion Pack - The Reaper får du adgang til nye kort, figurer og genstande, der hjælper dig med at vinde dette spændende spil. Du vil være i stand til at tage på et spændende eventyr og møde forræderiske modstandere ved at bruge nye evner og færdigheder.

Denne digitale vare er tilgængelig i den digitale varebutik som en DLC STEAM GIFT, hvilket betyder, at når du køber den, vil du modtage en invitation til at spille og tilføjelse på Steam-platformen. Efter betaling vil du øjeblikkeligt have adgang til din invitation automatisk online 24/7.

Bemærk venligst, at basisversionen af ​​Talisman er påkrævet for at bruge denne tilføjelse. For at tilføje Talisman Expansion Pack - The Reaper til dit Steam-bibliotek skal du sørge for, at din Steam-konto er registreret i Rusland-regionen, hvor alle priser er i rubler og kun med en russisk IP-adresse. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto for at sikre, at der står "Rusland".


***


Talisman Expansion Pack - The Reaper er en udvidelsespakke til Talisman-spillet på Steam-platformen. Denne DLC udvider spilverdenen ved at tilføje nye figurer, kort, genstande og quests. Du skal have grundspillet Talisman på Steam for at bruge denne tilføjelse.

Dette er STEAM GIFT DLC, som kun kan købes for konti registreret i Rusland og med priser i rubler. Efter købet vil du modtage en invitation til Steam og en gave Talisman Expansion Pack - The Reaper vil automatisk blive tilføjet til dit Steam-bibliotek. Bemærk venligst, at du ikke vil være i stand til at tilføje denne gave til dit lager. Hvis du har problemer i forbindelse med køb eller brug af denne DLC, kan du kontakte sælgeren via Live Chat eller Telegram.


***


  1. Talisman Expansion Pack - The Reaper er en fantastisk måde at udvide din spiloplevelse i det utroligt sjove Talisman-spil.
  2. Denne DLC tilføjer nye karakterer, kort og genstande, så du kan spille Talisman med nye taktikker og strategier.
  3. Talisman Expansion Pack - The Reaper er en fantastisk tilføjelse til dit yndlingsspil, der helt sikkert vil glæde fans af genren.
  4. STEAM GIFT Talisman Expansion Pack - The Reaper DLC er en fantastisk gave til Talisman-fans, der ønsker at få mere ud af dette fantastiske spil.
  5. Tilføjelsen af ​​nye karakterer og kort i Talisman Expansion Pack - The Reaper giver dig mulighed for at tage et frisk kig på spillet og nyde nye gameplay-funktioner.
  6. Talisman Expansion Pack - The Reaper er en fantastisk måde at udvide din samling af spil på Steam og få en ny Talisman-oplevelse.
  7. DLC STEAM GIFT Talisman Expansion Pack - The Reaper er et godt valg for dem, der ønsker at få mere sjov ud af deres yndlingsspil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)